WAGENHUIS KAST. VAN HORST

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • WAGENHUIS KAST. VAN HORST
Private companiesEating and Drinking Places • WAGENHUIS KAST. VAN HORST

Contactgegevens WAGENHUIS KAST. VAN HORST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WAGENHUIS KAST. VAN HORST: address, phone, fax, email, website, opening hours

WAGENHUIS KAST. VAN HORST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HORSTSTRAAT 28; 3220; HOLSBEEK, België

Telefoon (phone): 16623584 (+32-16623584) 16623584 (+32-16623584)

Fax (fax): +32 (53) 626-70-47 +32 (53) 626-70-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WAGENHUIS KAST. VAN HORST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WAGENHUIS KAST. VAN HORST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WAGENHUIS KAST. VAN HORST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WAGENHUIS KAST. VAN HORST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WAGENHUIS KAST. VAN HORST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WAGENHUIS KAST. VAN HORST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WAGENHUIS KAST. VAN HORST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WAGENHUIS KAST. VAN HORST
Products information WAGENHUIS KAST. VAN HORST

BTW identificatienummer (tax): BE08207305908
Ondernemingsnummer: 1169189453
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in WAGENHUIS KAST. VAN HORST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WAGENHUIS KAST. VAN HORST
(Get full report from official database of BE for WAGENHUIS KAST. VAN HORST)

Aanvulling soorten activiteiten voor WAGENHUIS KAST. VAN HORST
Addition kinds of activities for WAGENHUIS KAST. VAN HORST

10410102. Plaats goudmijn | Placer gold mining
17990900. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
50489903. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic
56219903. Tiener kleding | Teenage apparel
60820000. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks

Werken bij WAGENHUIS KAST. VAN HORST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WAGENHUIS KAST. VAN HORST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WAGENHUIS KAST. VAN HORST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WAGENHUIS KAST. VAN HORST. Looking for open vacancies in other companies

 • Cardriver (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het plaatsen van trekogen Wagens verplaatsen op de terminal

 • CNC Draaier/FREZER (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een CNC draaier en een CNC Frezer.

 • Planner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een planner. Taken : De planning verzorgen van onze activiteiten binnen de industriële reiniging. Inplannen van personen, voertuigen en materialen op diverse werven. De nodige documenten voorbereiden die nodig zijn bij het uitvoeren van de jobs op de werven (werkbons, attesten, …) Contacten onderhouden met de operators en klanten. Afvaltransporten organiseren ADR wetgeving opvolgen in de praktijk

 • chauffeur CE (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur ben je heel gedreven om aan de slag te gaan. Hieronder een greep van je takenpakket: Je voert bulktransport uit van veevoeders naar verschillende boerderijen in België en Nederland. Je hebt de mogelijkheid om dagritten te doen of om uit te slapen. Je voert ook fysieke arbeid uit. Je leert de buizen aan te koppelen om de veevoeders door te blazen.

 • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

 • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht.. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: PUUUR TONGEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Certio

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

 • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: DOOLAEGHE

  Type: Vaste Job

  Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

 • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

 • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: Fair Price Consulting

  Type: Zelfstandige activiteit

  We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

 • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

Zoek naar antwoorden van WAGENHUIS KAST. VAN HORST in sociale netwerken
Look for responds of WAGENHUIS KAST. VAN HORST in social networks

Lees alle opmerkingen voor WAGENHUIS KAST. VAN HORST. Laat een reactie achter voor WAGENHUIS KAST. VAN HORST. WAGENHUIS KAST. VAN HORST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WAGENHUIS KAST. VAN HORST. Leave a respond for WAGENHUIS KAST. VAN HORST. WAGENHUIS KAST. VAN HORST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WAGENHUIS KAST. VAN HORST op de google maps. Adres en contacten WAGENHUIS KAST. VAN HORST
Location of WAGENHUIS KAST. VAN HORST on the google maps. Address and contacts of WAGENHUIS KAST. VAN HORST

Andere gerelateerde bedrijven als come WAGENHUIS KAST. VAN HORST WAGENHUIS KAST. VAN HORST: Fleur de Peau (A) | GLOBE CLEAN | SANDERS-BRODEOUX W. | Deweirdt J | HUGUES DELOBBE

Other related companies as WAGENHUIS KAST. VAN HORST: Fleur de Peau (A) | GLOBE CLEAN | SANDERS-BRODEOUX W. | Deweirdt J | HUGUES DELOBBE

WAGENHUIS KAST. VAN HORST is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WAGENHUIS KAST. VAN HORST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08207305908. Het bedrijf WAGENHUIS KAST. VAN HORST bevindt zich op het adres: HORSTSTRAAT 28; 3220; HOLSBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 761,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen; Restaurants. Producten gemaakt in WAGENHUIS KAST. VAN HORST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WAGENHUIS KAST. VAN HORST is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WAGENHUIS KAST. VAN HORST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WAGENHUIS KAST. VAN HORST, openstaande posities, locatie van WAGENHUIS KAST. VAN HORST op de kaart.

WAGENHUIS KAST. VAN HORST is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is WAGENHUIS KAST. VAN HORST, company assigned to the tax number BE08207305908. The company WAGENHUIS KAST. VAN HORST is located at the address: HORSTSTRAAT 28; 3220; HOLSBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 761,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musea and historische gebouwen; Restaurants. Products created in WAGENHUIS KAST. VAN HORST were not found.
The main activity of WAGENHUIS KAST. VAN HORST is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of WAGENHUIS KAST. VAN HORST is not available. You also can look at reviews of WAGENHUIS KAST. VAN HORST, open positions, location of WAGENHUIS KAST. VAN HORST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WAGENHUIS KAST. VAN HORST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WAGENHUIS KAST. VAN HORST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WAGENHUIS KAST. VAN HORST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WAGENHUIS KAST. VAN HORST, employees, financial statistics.