MINI-EUROPE - BRUPARCK

Contactgegevens MINI-EUROPE - BRUPARCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MINI-EUROPE - BRUPARCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MINI-EUROPE - BRUPARCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VOETBALLAAN 1; 1020; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 24780550 (+32-24780550) 24780550 (+32-24780550)

Fax (fax): +32 (10) 230-90-40 +32 (10) 230-90-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MINI-EUROPE - BRUPARCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MINI-EUROPE - BRUPARCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MINI-EUROPE - BRUPARCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MINI-EUROPE - BRUPARCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MINI-EUROPE - BRUPARCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MINI-EUROPE - BRUPARCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MINI-EUROPE - BRUPARCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MINI-EUROPE - BRUPARCK
Products information MINI-EUROPE - BRUPARCK

BTW identificatienummer (tax): BE06878509521
Ondernemingsnummer: 8570129394
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 190,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in MINI-EUROPE - BRUPARCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen; Pretparken, kermissen and recreatiedomeinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MINI-EUROPE - BRUPARCK
(Get full report from official database of BE for MINI-EUROPE - BRUPARCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MINI-EUROPE - BRUPARCK
Addition kinds of activities for MINI-EUROPE - BRUPARCK

225800. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
322101. Voedsel containers, glas | Food containers, glass
515902. Boerderijdieren | Farm animals
07230500. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
35699918. Industriële schokdempers | Industrial shock absorbers
37929901. Automobielhuis aanhangwagen chassis | Automobile house trailer chassis
96110403. Administratie van algemene economische programma's, provincie overheid | Administration of general economic programs, county government

Werken bij MINI-EUROPE - BRUPARCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MINI-EUROPE - BRUPARCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MINI-EUROPE - BRUPARCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MINI-EUROPE - BRUPARCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker | 2 ploegen | snelle opstart | Herentals - Olen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar productiearbeiders in de regio Herentals en Olen voor een snelle opstart. Ben je vanaf volgende week beschikbaar en kan je in twee ploegen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Assistent Key account met een hart voor marketing! (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste accountmanager met een passie voor marketing. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en vertegenwoordigt het bedrijf in zijn winkels. Hierbij sta je in voor het dagelijks klantencontact. Jouw commerciële voeling en organisatietalent zorgen ervoor dat je de producten kan promoten. Als assistent key account benut je jouw commerciële vaardigheden om nieuwe kansen bij bestaande klanten te creëren, alsook het ontwikkelen van mogelijkheden bij prospecten. Samen met je team sta je in voor het verdelen van marketingmateriaal, maken van afspraken, opnemen van bestellingen en het opvolgen van je klantenbestand. Ook het organiseren van beurzen behoort tot jouw takenpakket. Kortom, wij zijn op zoek naar een commercieel en administratief talent.

 • Kelner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een kelner in een aangename en standingvolle brasserie. Je neemt de bestellingen aan, serveert dranken en eten, staat mensen bij in hun keuzes en geeft advies waar nodig.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Verkoper - weekendwerk (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Studentenjob

  Voor een beenhouwerij regio Ninove zijn we op zoek naar iemand die graag in het weekend een centje wilt bijverdienen. Je zal werken op zaterdag- en/of zondagvoormiddag De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien

 • student (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

 • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

  Type: Vaste Job

  Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

 • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: YES Select

  Type: Vaste Job

  Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

 • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

 • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

  Regio: KRAAINEM

  Bedrijf: MAUEN P.

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OTEGEM (OTEGEM)

  Regio: OTEGEM

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: S.A.M.

  Type: Flexijob

  Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van MINI-EUROPE - BRUPARCK in sociale netwerken
Look for responds of MINI-EUROPE - BRUPARCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MINI-EUROPE - BRUPARCK. Laat een reactie achter voor MINI-EUROPE - BRUPARCK. MINI-EUROPE - BRUPARCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MINI-EUROPE - BRUPARCK. Leave a respond for MINI-EUROPE - BRUPARCK. MINI-EUROPE - BRUPARCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MINI-EUROPE - BRUPARCK op de google maps. Adres en contacten MINI-EUROPE - BRUPARCK
Location of MINI-EUROPE - BRUPARCK on the google maps. Address and contacts of MINI-EUROPE - BRUPARCK

Andere gerelateerde bedrijven als come MINI-EUROPE - BRUPARCK MINI-EUROPE - BRUPARCK: Vanwijnsberghe Rik | Duysinx | DUSAUSOIT | WITVROUW | Cogengineering

Other related companies as MINI-EUROPE - BRUPARCK: Vanwijnsberghe Rik | Duysinx | DUSAUSOIT | WITVROUW | Cogengineering

MINI-EUROPE - BRUPARCK is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MINI-EUROPE - BRUPARCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06878509521. Het bedrijf MINI-EUROPE - BRUPARCK bevindt zich op het adres: VOETBALLAAN 1; 1020; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 190,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Musea and historische gebouwen; Pretparken, kermissen and recreatiedomeinen. Producten gemaakt in MINI-EUROPE - BRUPARCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MINI-EUROPE - BRUPARCK is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MINI-EUROPE - BRUPARCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MINI-EUROPE - BRUPARCK, openstaande posities, locatie van MINI-EUROPE - BRUPARCK op de kaart.

MINI-EUROPE - BRUPARCK is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is MINI-EUROPE - BRUPARCK, company assigned to the tax number BE06878509521. The company MINI-EUROPE - BRUPARCK is located at the address: VOETBALLAAN 1; 1020; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 190,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Musea and historische gebouwen; Pretparken, kermissen and recreatiedomeinen. Products created in MINI-EUROPE - BRUPARCK were not found.
The main activity of MINI-EUROPE - BRUPARCK is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MINI-EUROPE - BRUPARCK is not available. You also can look at reviews of MINI-EUROPE - BRUPARCK, open positions, location of MINI-EUROPE - BRUPARCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MINI-EUROPE - BRUPARCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MINI-EUROPE - BRUPARCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MINI-EUROPE - BRUPARCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MINI-EUROPE - BRUPARCK, employees, financial statistics.