Z.V.S. MUSEUM

Contactgegevens Z.V.S. MUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Z.V.S. MUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

Z.V.S. MUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHWARZERWEG 6; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH, België

Telefoon (phone): 80229209 (+32-80229209) 80229209 (+32-80229209)

Fax (fax): +32 (10) 827-73-79 +32 (10) 827-73-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Z.V.S. MUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Z.V.S. MUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Z.V.S. MUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Z.V.S. MUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Z.V.S. MUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Z.V.S. MUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Z.V.S. MUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Z.V.S. MUSEUM
Products information Z.V.S. MUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE06591491699
Ondernemingsnummer: 1589141845
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Z.V.S. MUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Z.V.S. MUSEUM
(Get full report from official database of BE for Z.V.S. MUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor Z.V.S. MUSEUM
Addition kinds of activities for Z.V.S. MUSEUM

451300. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
481301. Lokale en lange afstand telefooncommunicatie | Local and long distance telephone communications
20450108. Farina, behalve ontbijtgranen ontbijt: van gekochte bloem | Farina, except cereal breakfast food: from purchased flour
23299903. Windbreakers: mannen, jongeren en jongens | Windbreakers: men's, youths', and boys'
24990904. Broodjes, hout | Pastry boards, wood
33130204. Ijzerfosfiden | Ferrophosphorus
39110300. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
51370102. Bontkleding, vrouwen en kinderen | Fur clothing, women's and children's
58120802. Steak restaurant | Steak restaurant
81110210. Arbeids- en arbeidsrecht | Labor and employment law

Werken bij Z.V.S. MUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Z.V.S. MUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Z.V.S. MUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Z.V.S. MUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • CAM Operator (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke. Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine. Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm. Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats. Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen. Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Gorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GORSEM)

  Regio: GORSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Student carwash (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

  Type: Studentenjob

  Je zorgt ervoor dat auto's blinkend terug kunnen vertrekken!

 • Student winkelbediende (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

 • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

 • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

 • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: HIPO.HR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

 • Freelance Projectingenieur Technieken (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ARTES ROEGIERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In eerste instantie zul je op een werf opgeleid worden door een ervaren collega in electriciteit, HVAC en sanitair. Daar leer je dus het reilen en zeilen van een werf, de kneepjes van het vak. Na deze opleidingsperiode, ben je in ruime mate verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en totaaluitvoering voor het luik technieken van één of meerdere werven. Dit zowel op technisch, commercieel als financieel-administratief vlak. Na de door jou gevoerde onderhandelingsfase, stuur je onze onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen. Wekelijks vergader je met de bouwheer, architect, etc. over het verloop van de werken. Dit doe je in nauwe samenwerking met het bouwteam. Daarnaast word je ook in de voorbereidende fase van een dossier betrokken door de aanbestedingsdienst om optimaal gebruik te maken van jouw kennis en expertise. Je geeft jouw visie mee op de aanpak, de varianten, de offertes die aangevraagd moeten worden etc. Het doel is steeds om de gekende Artes kwaliteit te leveren binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten. Dit doe je voor één of twee grotere werven tegelijk en telkens in een constructieve samenwerking met het bouwteam.

 • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

  Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

  Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

Zoek naar antwoorden van Z.V.S. MUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of Z.V.S. MUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor Z.V.S. MUSEUM. Laat een reactie achter voor Z.V.S. MUSEUM. Z.V.S. MUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Z.V.S. MUSEUM. Leave a respond for Z.V.S. MUSEUM. Z.V.S. MUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Z.V.S. MUSEUM op de google maps. Adres en contacten Z.V.S. MUSEUM
Location of Z.V.S. MUSEUM on the google maps. Address and contacts of Z.V.S. MUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come Z.V.S. MUSEUM Z.V.S. MUSEUM: KINART J | JEAN-PIERRE PERSOONS | SPIRLET FR?RES | FE. MARCELIS | DE POST

Other related companies as Z.V.S. MUSEUM: KINART J | JEAN-PIERRE PERSOONS | SPIRLET FR?RES | FE. MARCELIS | DE POST

Z.V.S. MUSEUM is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Z.V.S. MUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06591491699. Het bedrijf Z.V.S. MUSEUM bevindt zich op het adres: SCHWARZERWEG 6; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 688,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in Z.V.S. MUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Z.V.S. MUSEUM is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Z.V.S. MUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Z.V.S. MUSEUM, openstaande posities, locatie van Z.V.S. MUSEUM op de kaart.

Z.V.S. MUSEUM is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Z.V.S. MUSEUM, company assigned to the tax number BE06591491699. The company Z.V.S. MUSEUM is located at the address: SCHWARZERWEG 6; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 688,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in Z.V.S. MUSEUM were not found.
The main activity of Z.V.S. MUSEUM is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Z.V.S. MUSEUM is not available. You also can look at reviews of Z.V.S. MUSEUM, open positions, location of Z.V.S. MUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Z.V.S. MUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Z.V.S. MUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Z.V.S. MUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Z.V.S. MUSEUM, employees, financial statistics.