VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM

Contactgegevens VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORPSSTRAAT 67; 1755; GOOIK, België

Telefoon (phone): 25322838 (+32-25322838) 25322838 (+32-25322838)

Fax (fax): +32 (63) 596-35-40 +32 (63) 596-35-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM
Products information VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE05171234130
Ondernemingsnummer: 5447814941
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM
(Get full report from official database of BE for VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM
Addition kinds of activities for VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM

209101. Vis- en zeevruchtenoepen, stoofpotjes, chowders, ingeblikt of verpakt | Fish and seafood soups, stews, chowders, canned or packaged
23990400. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
35429905. Electroforming machines | Electroforming machines
35679912. Rubberhardende ovens | Rubber curing ovens
37649902. Geleide raket- en ruimtevoertuigmotoren, onderzoek en ontwikkeling. | Guided missile and space vehicle engines, research & devel.
50320501. Cinders | Cinders
86210102. Gezondheidsvereniging | Health association

Werken bij VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper fashion (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

 • Supervisor (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ? Je hebt de leiding over een team mensen en bent dagelijks bezig met de begeleiding sturing en coaching. ? Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor de resultaten van je team voor wat betreft productiviteit kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets te vertalen naar concrete doelen voor je team en stuurt je medewerkers in de juiste richting. ? Je informeert over de dagelijkse werking van het project en rapporteert probleemsituaties. ? Je helpt de agents om hun targets te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. ? Door je enthousiasmerende en dynamische aanpak slaag je er als Supervisor je team blijvend te motiveren. ? Je houdt op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken. ? Als Supervisor werk je mee aan en denk je na over de verdere organisatie van de afdeling en de noodzakelijke procesverbeteringen.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Jobstudent (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Student promo Marche-En-Famenne (NAMUR)

  Regio: NAMUR

  Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

  Type: Studentenjob

  Pour notre client Panama, nous recherchons des étudiants qui peuvent effectuer des missions de promotion à Marche-en-Famenne tout au long de l'année. Pour différentes marques.

 • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

 • Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Universiteit Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 De Dienst Valorisatie van het Departement Onderzoek & Innovatie van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist Jouw opdracht De functie omvat onder andere volgende opdrachten: Je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging van de documenten, gerelateerd aan valorisatie- en octrooidossiers. Je volgt mee de tijdslijnen van de verschillende octrooidossiers op en informeert het valorisatieteam omtrent de deadlines in de octrooiprocedure. Je ondersteunt de Marktanalist met de opvolging en uitbetaling van de licentie-inkomsten. Je houdt beslissingen en actiepunten bij in het software programma ter opvolging van de valorisatiedossiers. Je zorgt dat de nodige documenten ondertekend worden en tijdig worden aangeleverd aan de belanghebbenden. Je beheert de vergaderkalender en plant veranderingen in rond IP- en licentiedossiers. Je assisteert de IP-officer en Marktanalist bij de verslaggeving rond IP- en licentiedossiers en opleidingen rond IP- en licentiemanagement. Je springt bij waar nodig in functie van continuïteit van de werking en bij organisatie van evenementen. Je houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde instructies en de regelgeving, met het oog op de realisatie van de doelstellingen.

 • Werkvoorbereider civiele bouw (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Continu Carrière

  Type: Vaste Job

  wanneer een project (na offertestadium) opdracht wordt, herbekijk jij de zaken opnieuw vanuit het calculatiedossier: bestekken, tekeningen, detailplannen, aankoopplanning je bepaalt en werkt de meest effectieve en efficiënte werkmethoden uit je lanceert de prijsaanvragen voor onderaanneming en materialen en volgt deze op – je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de prijsvergelijkingen – je krijgt eveneens de kans om commerciële onderhandelingen te voeren je staat in voor het opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s je wordt aangestuurd door de projectleider en je werkt nauw samen met het uitvoerend team op de bouwplaats. Daarnaast heb je veel contact met de architect / het ingenieursbureau, de klant, de constructeur, onderaannemers en leveranciers je werkt vanaf het hoofdkantoor in Antwerpen, maar je neemt ook deel aan de werfvergaderingen op de bouwplaats Bedrijfsprofiel: Onze klant gevestigd in Antwerpen is een begrip on de industrie- en utiliteitsbouw

 • Linux System Administrator (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: CHELONA BVBA

  Type: Vaste Job

  Als System Administrator ben je verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van diverse (Linux) systemen waar de gebruikers van onze klant dagelijks mee werken. Een belangrijke functie dus, want men rekent op jou voor 2e en 3e lijnsondersteuning bij problemen! Naast het onderhouden van de systemen ben je ook continu bezig met het vernieuwen en beveiligen van het netwerk en het bouwen van de virtuele omgeving. Ook het opstellen en updaten van documentatie en procedures binnen jouw vakgebied hoort erbij, net als het testen en oplossen van problemen op platform niveau. Je bent een echte kenner, dus jouw mening is belangrijk! Voorstellen van vernieuwingen of verbeteringen op systeem – en software integratievlak, om de bestaande werking steeds verder te kunnen optimaliseren, zijn dan ook meer dan welkom!

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Zelfstandig logopedist(e) (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: DE BEULE LIESBETH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het betreft een deeltijdse betrekking van ongeveer 20 uur per week of een deel ervan, te starten vanaf 05/11/'18 tot en met 01/02/'19. Indien mogelijk kan je nadien je eigen uurrooster uitbouwen. Je behandelt kinderen met spraak-, taal- en leerproblemen.

 • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Werfreserve

  Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

Zoek naar antwoorden van VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM. Laat een reactie achter voor VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM. VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM. Leave a respond for VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM. VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM op de google maps. Adres en contacten VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM
Location of VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM on the google maps. Address and contacts of VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM: NADJA CAPPAERT | PAUL HEYERICK | BIJ ROECKSKEN | PIERRE QUERITET | RIKA VANDEMOORTELE

Other related companies as VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM: NADJA CAPPAERT | PAUL HEYERICK | BIJ ROECKSKEN | PIERRE QUERITET | RIKA VANDEMOORTELE

VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05171234130. Het bedrijf VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM bevindt zich op het adres: DORPSSTRAAT 67; 1755; GOOIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM, openstaande posities, locatie van VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM op de kaart.

VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM, company assigned to the tax number BE05171234130. The company VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM is located at the address: DORPSSTRAAT 67; 1755; GOOIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM were not found.
The main activity of VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM is not available. You also can look at reviews of VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM, open positions, location of VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLKSINSTRUMENTENMUSEUM, employees, financial statistics.