TRAM- & AUTOBUSMUSEUM

Contactgegevens TRAM- & AUTOBUSMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAM- & AUTOBUSMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAM- & AUTOBUSMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FORT V-STRAAT 0; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 32390778 32390778

Fax (fax): +32 (61) 432-50-59 +32 (61) 432-50-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAM- & AUTOBUSMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAM- & AUTOBUSMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAM- & AUTOBUSMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAM- & AUTOBUSMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAM- & AUTOBUSMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAM- & AUTOBUSMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAM- & AUTOBUSMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAM- & AUTOBUSMUSEUM
Products information TRAM- & AUTOBUSMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE07077911376
Ondernemingsnummer: 9725341796
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in TRAM- & AUTOBUSMUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAM- & AUTOBUSMUSEUM
(Get full report from official database of BE for TRAM- & AUTOBUSMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAM- & AUTOBUSMUSEUM
Addition kinds of activities for TRAM- & AUTOBUSMUSEUM

3431. Metaal sanitair | Metal sanitary ware
25990204. Voedselwagens, restaurant | Food wagons, restaurant
26790300. Behang | Wallpaper
28330101. Anesthetica, in bulkvorm | Anesthetics, in bulk form
32910702. Oliestenen, kunstmatig | Oilstones, artificial
38250201. Analoge-digitale omzetters, elektronisch instrumentatie type | Analog-digital converters, electronic instrumentation type

Werken bij TRAM- & AUTOBUSMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAM- & AUTOBUSMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAM- & AUTOBUSMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAM- & AUTOBUSMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Assistent Dispachting (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Hulshout zoeken we iemand met kennis van transport voor het invoeren van transportorders, het controleren van de orders , het maken van laad en losafspraken en de opvolging van leveranciers. Ook verwijs je telefonische inkomende berichten door naar de juiste contactpersoon.

 • Verkoper van keukens (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster van keukens.

 • Monteur Staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: t-interim Neerpelt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland. Je werkt mee aan het plaatsen van staalconstructies en pretparkattracties. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland.

 • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zoersel en omgeving

 • International Business Development Junior Manager - Rough Diamond (NL/FR/ENG) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

  Type: Vaste Job

  Antwerp World Diamond Centre (AWDC) of AWDC vertegenwoordigt officieel de Antwerpse diamantsector. In die rol promoot AWDC de gehele diamantsector in binnen - en buitenland en wordt AWDC ook internationaal erkend als ontmoetingsplaats, woordvoerder en bemiddelaar voor de gehele Belgische diamantgemeenschap. Functieomschrijving: AWDC is voortdurend op zoek naar nieuwe markten en mogelijkheden om de kritische massa ruwe en geslepen diamant op de Antwerpse diamantmarkt te behouden en idealiter te versterken. In dit verband is AWDC op zoek naar een dynamisch persoon als International Business Development Junior Manager (m/v) om een strategie Business Development Ruw uit te werken en uit te voeren. AWDC biedt een voltijdse betrekking aan van onbepaalde duur. Takenpakket: Verkennen van nieuwe markten (via studiewerk en prospectiereizen) met als doel meer ruwe diamant naar Antwerpen te halen (zoals beschreven in het Antwerp Diamond Masterplan dat gelanceerd werd in februari 2012). De focus zal hierbij vooral liggen op artisanale diamant en op het Afrikaans continent. Onderzoek en analyse van de macro-economische omstandigheden van een land om te kijken of er potentieel zit als afzetmarkt voor ruwe diamant uit Antwerpen. Daarmee aansluitend analyse van data en de opmaak van en het presenteren bij high level bezoeken. Het ontwikkelen van nieuwe commerciële initiatieven met steeds één doel voor ogen, het behouden en versterken van Antwerpen als werelddiamantcentrum voor ruwe diamant. Daarbij aansluitend het ontwikkelen en begeleiden van projecten om artisanale diamant beter toegang te bieden tot de internationale Antwerpse markt kaderend in een aid for trade beleid. Bovendien zal de junior-manager verantwoordelijk zijn voor de inhoudelijke en operationele sturing van het product ‘African Diamond Conference’. Creëren en onderhouden van relaties met overheden, mijnbedrijven, handelaars en (interne en externe) partners op alle niveaus, zowel in Antwerpen als internationaal. Intern afstemmen met verschillende AWDC departementen. De verworven kennis en analyse in een duidelijke rapportering schetsen naar het directiecomité en de sector. Je zal hierbij deel uitmaken van het departement Public Affairs.

 • Medewerker poetsdienst regio Rupelstreek (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

  Type: Vaste Job

  OTV Home Care is reeds jaren een gevestigde waarde in de thuiszorg en breidt zich nog steeds uit. Als medewerker van onze poetsdienst bied je ondersteuning aan zorgbehoevenden die omwille van gezondheidsredenen voor het onderhoud van de woning niet meer kunnen instaan. Jouw taakinhoud bestaat uit het schoonmaken van hun woning.

 • Senior Network System Engineer (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Trinsy

  Type: Vaste Job

  Functie U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de netwerken bij onze klanten U begeleidt nieuwe projecten en volgt deze op van begin tot einde U staat eveneens in voor netwerkarchitectuur, opvolging van nieuwe technologieën en de implementatie ervan bij onze klanten

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Verkoper (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: HER VAAM GROEP

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

 • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: MC DONALD'S

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

Zoek naar antwoorden van TRAM- & AUTOBUSMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of TRAM- & AUTOBUSMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAM- & AUTOBUSMUSEUM. Laat een reactie achter voor TRAM- & AUTOBUSMUSEUM. TRAM- & AUTOBUSMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAM- & AUTOBUSMUSEUM. Leave a respond for TRAM- & AUTOBUSMUSEUM. TRAM- & AUTOBUSMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAM- & AUTOBUSMUSEUM op de google maps. Adres en contacten TRAM- & AUTOBUSMUSEUM
Location of TRAM- & AUTOBUSMUSEUM on the google maps. Address and contacts of TRAM- & AUTOBUSMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAM- & AUTOBUSMUSEUM TRAM- & AUTOBUSMUSEUM: PH. G?RARD | VAN KREVELEN | BANCONTACT-MISTER CASH | C.B.L. | TA'THOMA

Other related companies as TRAM- & AUTOBUSMUSEUM: PH. G?RARD | VAN KREVELEN | BANCONTACT-MISTER CASH | C.B.L. | TA'THOMA

TRAM- & AUTOBUSMUSEUM is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAM- & AUTOBUSMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07077911376. Het bedrijf TRAM- & AUTOBUSMUSEUM bevindt zich op het adres: FORT V-STRAAT 0; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in TRAM- & AUTOBUSMUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAM- & AUTOBUSMUSEUM is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAM- & AUTOBUSMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAM- & AUTOBUSMUSEUM, openstaande posities, locatie van TRAM- & AUTOBUSMUSEUM op de kaart.

TRAM- & AUTOBUSMUSEUM is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAM- & AUTOBUSMUSEUM, company assigned to the tax number BE07077911376. The company TRAM- & AUTOBUSMUSEUM is located at the address: FORT V-STRAAT 0; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in TRAM- & AUTOBUSMUSEUM were not found.
The main activity of TRAM- & AUTOBUSMUSEUM is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAM- & AUTOBUSMUSEUM is not available. You also can look at reviews of TRAM- & AUTOBUSMUSEUM, open positions, location of TRAM- & AUTOBUSMUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAM- & AUTOBUSMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAM- & AUTOBUSMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAM- & AUTOBUSMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAM- & AUTOBUSMUSEUM, employees, financial statistics.