STOOMCENTRUM MALDEGEM

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • STOOMCENTRUM MALDEGEM
Private companiesTransportation Services • STOOMCENTRUM MALDEGEM

Contactgegevens STOOMCENTRUM MALDEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STOOMCENTRUM MALDEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

STOOMCENTRUM MALDEGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSPLEIN 8; 9990; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50716852 (+32-50716852) 50716852 (+32-50716852)

Fax (fax): +32 (56) 806-44-75 +32 (56) 806-44-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STOOMCENTRUM MALDEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STOOMCENTRUM MALDEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STOOMCENTRUM MALDEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STOOMCENTRUM MALDEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STOOMCENTRUM MALDEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STOOMCENTRUM MALDEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STOOMCENTRUM MALDEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STOOMCENTRUM MALDEGEM
Products information STOOMCENTRUM MALDEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE02096435546
Ondernemingsnummer: 7010345458
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 183,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in STOOMCENTRUM MALDEGEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STOOMCENTRUM MALDEGEM
(Get full report from official database of BE for STOOMCENTRUM MALDEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor STOOMCENTRUM MALDEGEM
Addition kinds of activities for STOOMCENTRUM MALDEGEM

504800. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
514904. Pasta en rijst | Pasta and rice
33169903. Blad, staal, koudgewalst, nv: van warmgewalst gekocht | Sheet, steel, cold-rolled, nec: from purchased hot-rolled
34489901. Docks, geprefabriceerde metalen | Docks, prefabricated metal
35560212. Persen, voedsel: kaas, biet, cider en suikerriet | Presses, food: cheese, beet, cider, and sugarcane
50829900. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
52610203. Tuinbenodigdheden en gereedschap, nec | Garden supplies and tools, nec
73360000. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design

Werken bij STOOMCENTRUM MALDEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STOOMCENTRUM MALDEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STOOMCENTRUM MALDEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STOOMCENTRUM MALDEGEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant een bedrijf in de Regio Diest zijn we op zoek naar een productiearbeider met doorgroeimogelijkheden. Taakomschrijving: - Opvolgen van recepturen; - afvullen van de paté - Paté voorzien van een spekbandje; - Schoonmaken van de productielijnen na afwerking - Afvulmachines instellen; - Volledige lijn opvolgen met bestellingen van klanten; - Verpakte goederen sorteren; #ropajobs

 • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Allround lasser (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote speler in de outsourcingswereld, zijn wij op zoek naar een allround lasser. Je zal vooral met de TIG lassen. Het kan voorkomen dat je in ploeg moet werken. Je kan plan lezen.

 • Reachtruckchauffeur (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma te Dendermonde zijn we op zoek naar een warmbloedige reachtruckchauffeur. Je wordt namelijk te werk gesteld in de diepvries. Geen nood, je reachtruck heeft een verwarmde cabine die je zelden hoeft te verlaten. Voornaamste taak is het nemen en wegzetten van palletten.

 • Carrosserie (m/v) (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio Borgloon en Genk zijn we op zoek naar een carrossier m/v Als autoschadehersteller voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren, (de)monteren van onderdelen en uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen  

 • Operator Naaimachine (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

   De parameters van de machine bepalen en instellen volgens de opdracht van de klant,  Tijdens de productie, de verzamelde boekblokken invoeren en de genaaide boekblokken uithalen,  Gegevens van de productie controleren en bijhouden,  Afgewerkte, genaaide boeken op kwaliteit controleren.

 • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

 • JOBSTUDENT WEEKEND (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Let\\\'s Work is op zoek naar een jobstudent die ervaring heeft in de horeca. Jouw taken zijn volgende: - je werkt wekelijks op zaterdag en of zondag - tijdens de vakanties ben je ook beschikbaar om te werken - je doet de afwas - je ruimt de tafels af - je staat aan de kassa en bestelt de klanten - je vult de frigo\\\'s aan

 • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: AMERY

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

 • Winkelbediende deeltijds 24u onmiddellijk indienstname (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Vaste Job

  Voor een supermarkt in Tessenderlo zoeken we een gemotiveerd winkelbediende. Je werkt in 1 filiaal. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag 8u30 tot 20u. Je stelt je flexibel op om tussen 7u en 20u ingepland te worden.

 • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

 • Freelance docent hennapainting (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

Zoek naar antwoorden van STOOMCENTRUM MALDEGEM in sociale netwerken
Look for responds of STOOMCENTRUM MALDEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor STOOMCENTRUM MALDEGEM. Laat een reactie achter voor STOOMCENTRUM MALDEGEM. STOOMCENTRUM MALDEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STOOMCENTRUM MALDEGEM. Leave a respond for STOOMCENTRUM MALDEGEM. STOOMCENTRUM MALDEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STOOMCENTRUM MALDEGEM op de google maps. Adres en contacten STOOMCENTRUM MALDEGEM
Location of STOOMCENTRUM MALDEGEM on the google maps. Address and contacts of STOOMCENTRUM MALDEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come STOOMCENTRUM MALDEGEM STOOMCENTRUM MALDEGEM: De Vriendt-Yernaux SPRL-BVBA | Vertriest M | GARAGE SCHAUS A. | HAT INVEST AND MANAGEMENT | FABBIAN STEENKAPPERIJ

Other related companies as STOOMCENTRUM MALDEGEM: De Vriendt-Yernaux SPRL-BVBA | Vertriest M | GARAGE SCHAUS A. | HAT INVEST AND MANAGEMENT | FABBIAN STEENKAPPERIJ

STOOMCENTRUM MALDEGEM is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STOOMCENTRUM MALDEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02096435546. Het bedrijf STOOMCENTRUM MALDEGEM bevindt zich op het adres: STATIONSPLEIN 8; 9990; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 183,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in STOOMCENTRUM MALDEGEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STOOMCENTRUM MALDEGEM is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STOOMCENTRUM MALDEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STOOMCENTRUM MALDEGEM, openstaande posities, locatie van STOOMCENTRUM MALDEGEM op de kaart.

STOOMCENTRUM MALDEGEM is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is STOOMCENTRUM MALDEGEM, company assigned to the tax number BE02096435546. The company STOOMCENTRUM MALDEGEM is located at the address: STATIONSPLEIN 8; 9990; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 183,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in STOOMCENTRUM MALDEGEM were not found.
The main activity of STOOMCENTRUM MALDEGEM is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STOOMCENTRUM MALDEGEM is not available. You also can look at reviews of STOOMCENTRUM MALDEGEM, open positions, location of STOOMCENTRUM MALDEGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STOOMCENTRUM MALDEGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STOOMCENTRUM MALDEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STOOMCENTRUM MALDEGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STOOMCENTRUM MALDEGEM, employees, financial statistics.