STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG

Contactgegevens STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENBERGHOEKSTRAAT 20; 2840; RUMST, België

Telefoon (phone): 38444974 (+32-38444974) 38444974 (+32-38444974)

Fax (fax): +32 (68) 521-18-28 +32 (68) 521-18-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG
Products information STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG

BTW identificatienummer (tax): BE01740478515
Ondernemingsnummer: 3683685302
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 545,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG
(Get full report from official database of BE for STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG
Addition kinds of activities for STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG

2021. Creamery boter | Creamery butter
581301. Bars en lounges | Bars and lounges
22990705. Wollen toppen, kammen en omzetten | Wool tops, combing and converting
24290201. Excelsior, inclusief pads en wrappers: hout | Excelsior, including pads and wrappers: wood
35199904. Buitenboordmotoren | Outboard motors
47850200. Transport inspectie diensten | Transportation inspection services
86519903. Politieke club | Political club

Werken bij STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG. Looking for open vacancies in other companies

 • RECEPTIONIST (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als receptionist binnen een garage instaan voor volgende taken: Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via mail. Je kan goed inschatten hoelang bepaalde werkzaamheden duren aan de wagen en vertaald dit dan ook naar een juiste werkorder voor de garage (technische kennis van wagens is een groot pluspunt).

 • CNC-Lasersnijder | 2 ploegen | Lommel (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een leuk bedrijf in Lommel zijn wij opzoek naar een lasersnijder. Je zal instaan voor het inlezen van programma's van 2 masersnijmachines, het controleren van de kwaliteit en het oplossen van kleine storingen.

 • Customer Service Agent (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een leuk, dynamisch en jong team. Voor één of meerder klanten stuur je de de logistieke dienstverlening vlekkeloos aan: • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers. • Track and Tracing van de zendingen voor je klant. • Je bereidt de facturatie voor, signaleert onduidelijkheden en bedenkt oplossingen. • Je legt prioriteiten in samenspraak met je klant en collega’s.

 • Heftruckchauffeur - Twee ploegen (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur voor onmiddellijke opstart. Jouw taakomschrijving: - vervoeren van afgewerkte tapijtrollen naar het magazijn (pinclarck). - Stockeren van coupons. - Opmaken van verzenddocumenten.

 • Huishoudhulp Hertsberge! Opstart bespreekbaar! (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Het kantoor te Oostkamp is dringend op zoek naar nieuwe superhelden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning

 • STUDENT Credit Advisor (Zaterdag) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Buy Way Personal Finance

  Type: Studentenjob

  Bent u op zoek naar een autonome student job waarbij u in contact staat met klanten ? Wenst u in te staan voor het imago van Buy Way Personal Finance bij een leider van de meubelmarkt en hun eindklanten bijstaat ? Bent u op zoek naar een functie waar u toegang krijgt tot officiële opleidingen over kredieten en verzekeringen? Dan is deze functie iets voor u ! U bent op zoek naar een studentjob te Gent? Voornaamste activiteiten Als Credit Advisor bent u aanwezig in de winkel van onze partner en vertegenwoordigt u Buy Way, zowel ten opzichte vanzowel de eindklanten als de teams van onze partner: U verwelkomt, begeleidt en adviseert de klanten op een persoonlijke en professionele manier U luistert aandachtig en analyseert zijn/haar situatie om financiële oplossingen te bieden die aangepast zijn aan zijn/haar situatie. U volgt de procedures om een hoogwaardige service te bieden U staat in vor het imago van Buy Way bij de teams van onze partner

 • Jobstudent (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Senior dossierbeheerder boekhouding (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUN4TALENTS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Jr. en Sr. dossierbeheerder. Als dossierbeheerder komt u terecht in een jong, dynamisch en sterk groeiend kantoor met een uitstekende reputatie en familiale sfeer. Uw takenpakket als dossierbeheerder: U bent verantwoordelijk voor de volledige opvolging en voorbereiding van de aan u toegewezen dossiers (A tot Z). U staat in voor het opstellen van de balans, de jaarrekening en de bijhorende fiscale aangiften (personenbelasting, vennootschapsbelasting). U bent het aanspreekpunt voor de aan u toegewezen dossiers en staat hen op professionele wijze bij met (fiscaal) advies.

 • Controller (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UZ Brussel

  Type: Vaste Job

  Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

 • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Néerlandophone ayant des bases en français (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  ABC LANGUES est une école de langues située idéalement tout proche du rond point Montgomery. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage de la langue par l'auto-hypnose. *******Tâches: L'école ABC Langues recherche des néerlandophones pour un travail en tant qu¿indépendant complémentaire, un (pré)-pensionné ou toute personne qui travaillerait avec SMART ou un autre organisme de paiement. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage par l'auto-hypnose. Cette technique est apprise à l'élève avant de débuter les cours de langues avec son professeur. Vous n'avez aucun travail à fournir en dehors de l'école (ni préparations ni corrections), les syllabus à partir desquels vous enseignerez sont apportés par l'école. L'école est ouverte en semaine de 9h à 21h et le samedi de 9h30 à 15h30. Il s¿agit d¿un travail flexible. Vous travaillez selon vos disponibilités, les cours se donnent par module de trois heures. Veuillez prendre contact au 02.736.74.36 ou 0474.32.44.59 afin de fixer un rendez-vous.

Zoek naar antwoorden van STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG in sociale netwerken
Look for responds of STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG. Laat een reactie achter voor STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG. STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG. Leave a respond for STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG. STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG op de google maps. Adres en contacten STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG
Location of STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG on the google maps. Address and contacts of STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG

Andere gerelateerde bedrijven als come STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG: Graulich Isabelle | ELEKTRO D.N.S. | BEATRICE DESORGHER | WEST-VLAAMSE STEENCENTRALE | Noppe D

Other related companies as STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG: Graulich Isabelle | ELEKTRO D.N.S. | BEATRICE DESORGHER | WEST-VLAAMSE STEENCENTRALE | Noppe D

STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01740478515. Het bedrijf STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG bevindt zich op het adres: STEENBERGHOEKSTRAAT 20; 2840; RUMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 545,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG, openstaande posities, locatie van STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG op de kaart.

STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG, company assigned to the tax number BE01740478515. The company STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG is located at the address: STEENBERGHOEKSTRAAT 20; 2840; RUMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 545,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG were not found.
The main activity of STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG is not available. You also can look at reviews of STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG, open positions, location of STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEENBAK.MUSEUM 'T GELEEG, employees, financial statistics.