STEDELIJK MODEMUSEUM

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • STEDELIJK MODEMUSEUM
Private companiesRailroad Transportation • STEDELIJK MODEMUSEUM

Contactgegevens STEDELIJK MODEMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEDELIJK MODEMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEDELIJK MODEMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GASTHUISSTRAAT 11; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11239621 (+32-11239621) 11239621 (+32-11239621)

Fax (fax): +32 (84) 123-48-71 +32 (84) 123-48-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEDELIJK MODEMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEDELIJK MODEMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEDELIJK MODEMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEDELIJK MODEMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEDELIJK MODEMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEDELIJK MODEMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEDELIJK MODEMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEDELIJK MODEMUSEUM
Products information STEDELIJK MODEMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE01293334960
Ondernemingsnummer: 4365936279
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 444,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in STEDELIJK MODEMUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEDELIJK MODEMUSEUM
(Get full report from official database of BE for STEDELIJK MODEMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEDELIJK MODEMUSEUM
Addition kinds of activities for STEDELIJK MODEMUSEUM

331202. Hoogoven en aanverwante producten | Blast furnace and related products
382104. Laboratorium meetapparatuur | Laboratory measuring apparatus
28440400. Scheerbereidingen | Shaving preparations
38410420. Chirurgische lasers | Surgical lasers
39490102. Carts, caddy | Carts, caddy
79990000. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec
86519901. Politiek actiecomité | Political action committee

Werken bij STEDELIJK MODEMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEDELIJK MODEMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEDELIJK MODEMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEDELIJK MODEMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Project Medewerker Planning - regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Project Medewerker Planning (m/v). Heb jij zin in een tof project bij een internationale speler in AALST? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in Aalst. Jouw verantwoordelijkheden als Project Medewerker Planning: Coördineren en opvolgen van externe verpakkingsopdrachten; Opvolgen planning voor de aanleveringen van producten bij externe verpakker en het afhalen van afgewerkte goederen; Aanmaken en verwerken van orders in ERP; Afspraken vastleggen met het magazijn in kader van transport; Nauwe samenwerking met productieplanning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

 • plukker (BELLEM)

  Regio: BELLEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

 • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

 • Poetshulpen dienstencheques (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Actief Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Actief nv Diest is op zoek naar extra gemotiveerde huishoudhulp (m/v) Hou je van orde? Hou je van netheid? Dan ben jij de poetshulp die wij zoeken! Tevreden gezinnen, een goede verdienste, dichtbij huis, Ben je helemaal overtuigd? Kom dan vandaag nog langs bij ons op kantoor.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Student verkoop (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Studentenjob

  Als student verkoopmedewerker leer je al snel het reilen en zeilen van de winkel kennen. Een greep uit het takenpakket: Kledij opplooien en de winkel op orde houden Assisteren bij de pashokjes Kassawerk

 • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

 • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

 • System administrator (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: BELCHIM CROP PROTECTION

  Type: Vaste Job

  Als system administrator fungeer je als eerste- en tweedelijnsaanspreekpunt voor de medewerkers wereldwijd. Je begeleidt de collega’s bij het oplossen van IT-problemen en bepaalt de noden op IT-vlak. Daarnaast verzorg je de installatie en configuratie van hard- en software (HP-desktops, laptops, tablets, mobile devices, Microsoft Office pakketten, …). Je staat ook in voor onderhoud en interventies op de gebruikersinfrastructuur, zowel lokaal als remote. Je houdt de online exchange en active directory platformen up-to-date door profielen aan te maken en te verwijderen. Verder bied je algemene ondersteuning bij IT-projecten, zoals configuratie, beheer en security via Microsoft Intune. Tot slot hou je IT-documentatie up-to-date.

 • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: LA TRATTORIA

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

 • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PHARE DE VIE

  Type: Flexijob

  Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van STEDELIJK MODEMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of STEDELIJK MODEMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEDELIJK MODEMUSEUM. Laat een reactie achter voor STEDELIJK MODEMUSEUM. STEDELIJK MODEMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEDELIJK MODEMUSEUM. Leave a respond for STEDELIJK MODEMUSEUM. STEDELIJK MODEMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEDELIJK MODEMUSEUM op de google maps. Adres en contacten STEDELIJK MODEMUSEUM
Location of STEDELIJK MODEMUSEUM on the google maps. Address and contacts of STEDELIJK MODEMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come STEDELIJK MODEMUSEUM STEDELIJK MODEMUSEUM: Vanda | ABEL LAITEM | PACT | Carte Blanche VZW | Concept A

Other related companies as STEDELIJK MODEMUSEUM: Vanda | ABEL LAITEM | PACT | Carte Blanche VZW | Concept A

STEDELIJK MODEMUSEUM is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEDELIJK MODEMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01293334960. Het bedrijf STEDELIJK MODEMUSEUM bevindt zich op het adres: GASTHUISSTRAAT 11; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 444,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in STEDELIJK MODEMUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEDELIJK MODEMUSEUM is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEDELIJK MODEMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEDELIJK MODEMUSEUM, openstaande posities, locatie van STEDELIJK MODEMUSEUM op de kaart.

STEDELIJK MODEMUSEUM is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEDELIJK MODEMUSEUM, company assigned to the tax number BE01293334960. The company STEDELIJK MODEMUSEUM is located at the address: GASTHUISSTRAAT 11; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 444,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in STEDELIJK MODEMUSEUM were not found.
The main activity of STEDELIJK MODEMUSEUM is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STEDELIJK MODEMUSEUM is not available. You also can look at reviews of STEDELIJK MODEMUSEUM, open positions, location of STEDELIJK MODEMUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEDELIJK MODEMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEDELIJK MODEMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEDELIJK MODEMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEDELIJK MODEMUSEUM, employees, financial statistics.