ST-ALEXIUS BEGIJNHOF

Contactgegevens ST-ALEXIUS BEGIJNHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ST-ALEXIUS BEGIJNHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

ST-ALEXIUS BEGIJNHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MARKT 0; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52213956 (+32-52213956) 52213956 (+32-52213956)

Fax (fax): +32 (69) 525-15-26 +32 (69) 525-15-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ST-ALEXIUS BEGIJNHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ST-ALEXIUS BEGIJNHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ST-ALEXIUS BEGIJNHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ST-ALEXIUS BEGIJNHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ST-ALEXIUS BEGIJNHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ST-ALEXIUS BEGIJNHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ST-ALEXIUS BEGIJNHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ST-ALEXIUS BEGIJNHOF
Products information ST-ALEXIUS BEGIJNHOF

BTW identificatienummer (tax): BE03002532958
Ondernemingsnummer: 6346496582
Hoofdstad (capital): 945,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 133,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in ST-ALEXIUS BEGIJNHOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ST-ALEXIUS BEGIJNHOF
(Get full report from official database of BE for ST-ALEXIUS BEGIJNHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor ST-ALEXIUS BEGIJNHOF
Addition kinds of activities for ST-ALEXIUS BEGIJNHOF

8221. Hogescholen en universiteiten | Colleges and universities
202301. Baby formules | Baby formulas
421204. Verhuizen diensten | Moving services
20330401. Artisjokken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Artichokes: packaged in cans, jars, etc.
22810107. Weven garen, gesponnen | Weaving yarn, spun
22950101. Buckram: gelakt, gewassen en geïmpregneerd | Buckram: varnished, waxed, and impregnated
29110404. Oliën, smeren | Oils, lubricating
34940000. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec

Werken bij ST-ALEXIUS BEGIJNHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ST-ALEXIUS BEGIJNHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ST-ALEXIUS BEGIJNHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ST-ALEXIUS BEGIJNHOF. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopmedewerker Bedden (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat!

 • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 12u/week (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Gent. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Doel)

  Regio: Regio Doel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

 • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: CARTESIO

  Type: Vaste Job

  Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

 • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: DELORGE RICHARD

  Type: Vaste Job

  Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

 • Klusjesman (MARKEGEM)

  Regio: MARKEGEM

  Bedrijf: MAES & COUCKE

  Type: Vaste Job

  . Je staat in voor het uitvoeren van kleine opdrachten op de werf: plaatsen van resterende plinten, uitvoeren van kitwerk, retoucheren van schilderwerken, plaatsen van werfinrichting (hekkens, werfketen), ... . Het uitvoeren van algemene opkuis op de werven. . Je bent in staat om zowel zelfstandig als in groep te werken.

 • Kinesist (VEERLE)

  Regio: VEERLE

  Bedrijf: DE COCON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig kinesist binnen een multidisciplinaire groepspraktijk.

 • Freelance Docent Renovatiecoördinator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

  Type: Zelfstandige activiteit

  Centrum voor Afstandsonderwijs werft aan: Freelance Docent renovatiecoördinator. Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor het uitbreiden van ons cursusaanbod! Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal . Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van ST-ALEXIUS BEGIJNHOF in sociale netwerken
Look for responds of ST-ALEXIUS BEGIJNHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor ST-ALEXIUS BEGIJNHOF. Laat een reactie achter voor ST-ALEXIUS BEGIJNHOF. ST-ALEXIUS BEGIJNHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ST-ALEXIUS BEGIJNHOF. Leave a respond for ST-ALEXIUS BEGIJNHOF. ST-ALEXIUS BEGIJNHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ST-ALEXIUS BEGIJNHOF op de google maps. Adres en contacten ST-ALEXIUS BEGIJNHOF
Location of ST-ALEXIUS BEGIJNHOF on the google maps. Address and contacts of ST-ALEXIUS BEGIJNHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come ST-ALEXIUS BEGIJNHOF ST-ALEXIUS BEGIJNHOF: FORTIS | B.B.C. BERLAAR | Hyatt Regency Brussels-Barsey | NATHALIE HEYMANS | VISHANDEL DE VIS

Other related companies as ST-ALEXIUS BEGIJNHOF: FORTIS | B.B.C. BERLAAR | Hyatt Regency Brussels-Barsey | NATHALIE HEYMANS | VISHANDEL DE VIS

ST-ALEXIUS BEGIJNHOF is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ST-ALEXIUS BEGIJNHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03002532958. Het bedrijf ST-ALEXIUS BEGIJNHOF bevindt zich op het adres: GROTE MARKT 0; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 945,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 133,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in ST-ALEXIUS BEGIJNHOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ST-ALEXIUS BEGIJNHOF is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ST-ALEXIUS BEGIJNHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ST-ALEXIUS BEGIJNHOF, openstaande posities, locatie van ST-ALEXIUS BEGIJNHOF op de kaart.

ST-ALEXIUS BEGIJNHOF is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ST-ALEXIUS BEGIJNHOF, company assigned to the tax number BE03002532958. The company ST-ALEXIUS BEGIJNHOF is located at the address: GROTE MARKT 0; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 945,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 133,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in ST-ALEXIUS BEGIJNHOF were not found.
The main activity of ST-ALEXIUS BEGIJNHOF is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ST-ALEXIUS BEGIJNHOF is not available. You also can look at reviews of ST-ALEXIUS BEGIJNHOF, open positions, location of ST-ALEXIUS BEGIJNHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ST-ALEXIUS BEGIJNHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ST-ALEXIUS BEGIJNHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ST-ALEXIUS BEGIJNHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ST-ALEXIUS BEGIJNHOF, employees, financial statistics.