SINT JACOBSKERK

Contactgegevens SINT JACOBSKERK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SINT JACOBSKERK: address, phone, fax, email, website, opening hours

SINT JACOBSKERK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE NIEUWSTRAAT 73; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32321032 32321032

Fax (fax): +32 (57) 584-19-15 +32 (57) 584-19-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SINT JACOBSKERK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SINT JACOBSKERK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SINT JACOBSKERK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SINT JACOBSKERK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SINT JACOBSKERK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SINT JACOBSKERK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SINT JACOBSKERK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SINT JACOBSKERK
Products information SINT JACOBSKERK

BTW identificatienummer (tax): BE09856079101
Ondernemingsnummer: 6890594482
Hoofdstad (capital): 508,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 133,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in SINT JACOBSKERK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SINT JACOBSKERK
(Get full report from official database of BE for SINT JACOBSKERK)

Aanvulling soorten activiteiten voor SINT JACOBSKERK
Addition kinds of activities for SINT JACOBSKERK

01619903. Komkommer boerderij | Cucumber farm
17999918. Gaslekken detectie | Gas leakage detection
27969903. Embossing platen, voor het afdrukken | Embossing plates, for printing
33399918. Titaniummetaal, spons en korrels | Titanium metal, sponge and granules
35450328. Gereedschap en accessoires voor gereedschapsmiddelen | Tools and accessories for machine tools
36310101. Convectie ovens, inclusief draagbare: huishoudelijke | Convection ovens, including portable: household
36740206. Microcircuits, geïntegreerde (halfgeleider) | Microcircuits, integrated (semiconductor)
49619900. Stoom- en airconditioningsvoorziening, niet inbegrepen | Steam and air-conditioning supply, nec
73899927. Menselijk skelet voorbereiding | Human skeleton preparation

Werken bij SINT JACOBSKERK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SINT JACOBSKERK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SINT JACOBSKERK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SINT JACOBSKERK. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker Media markt (GANSHOREN)

  Regio: GANSHOREN

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Media markt gelegen te Ganshoren zijn we op zoek naar een technieker die aanwezig is in de winkel. Deze persoon (M/V) moet kennis hebben van soft-en hardware van smartphones, computers en tablets. Het is de bedoeling dat je mensen verderhelpt die allerlei problemen hebben met deze appartatuur. We zijn op zoek naar iemand die gebeten is door hard-en software! Je begint met een interim contract met zicht op een vast contract.

 • Meewerkend Ploegbaas (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een werfleider. Je werkt samen met een handlanger en voert werken uit omtrent waterdichting, structureel herstel en kunstharsvloeren.

 • Dossierbeheerder verzekeringen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als dossierbeheerder verzekeringen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verwerkt en encodeert de gegevens in het bedrijfseigen systeem Je verzorgt een efficiënte mailverwerking Je beheert de dossiers Je voert algemene ondersteunende taken uit

 • Huishoudelijke Hulp Deerlijk (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Voor een gezin in Deerlijk zoeken wij een gemotiveerde huishoudhulp met oog voor detail.

 • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

 • Onderhoudstechnieker dagdienst (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Vaste Job

  Als onderhoudstechnieker sta je in voor het onderhoud van de productielijnen en het machinepark. Jouw expertise pas je graag toe bij het verhelpen van kleine technische storingen. Je bent je bewust van de nodige veiligheid aan machines waardoor je mee op zoek gaat naar verbeteringen. Bedrijfsprofiel: Jouw werkgever is een belangrijke internationale speler in de voedingsindustrie. Een team van 150 medewerkers gaat samen aan de slag om kwaliteit aan de klant af te leveren. Je komt terecht in de productie. Deze is georganiseerd in verschillende, kleinere, teams met elk hun eigen specialisatie. 

 • Word jij onze nieuwe beleidsmedewerker jeugdruimte en mobiliteit? (m/v/x) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: De Ambrassade

  Type: Vaste Job

  Jouw missie in onze organisatie Als beleidsmedewerker ruimte werk je in duo met een andere beleidsmedewerker ‘ruimte’ die vooral gespecialiseerd is in jeugdwerkinfrastructuur en jeugdtoerisme. Jullie beiden zorgen samen voor sterk beleidswerk rond alle thema’s die gelinkt kunnen worden aan (jeugdwerk)ruimte, jeugdtoerisme en mobiliteit. Duurzaamheid, participatie en extra aandacht voor maatschappelijk kwetsbaarheid zijn rode draden in al onze beleidsdomeinen. Jij bent verantwoordelijk voor het nieuwe project “Openstellen van schoolspeelplaatsen voor jeugdwerk” Via het project “Natuurrijke, bewegingsvriendelijke en gedeelde schoolspeelplaatsen” wil De Ambrassade schoolspeelplaatsen omvormen tot uitdagende en natuurrijke speelplekken die niet enkel tijdens de schooluren gebruikt worden, maar ook daarbuiten. Op die manier worden schoolspeelplaatsen waardevolle speelterreinen voor jeugdwerk en boeiende ontmoetingsplekken voor de buurt. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van dit project (looptijd 2018-2020). Je bouwt het netwerk uit dat nodig is om dit project kwaliteitsvol uit te bouwen. Je coördineert vormingsmomenten voor scholen die willen deelnemen aan dit project. Op het einde van het project zorg je voor een sterk publieksmoment en publicatie die inspirerend zijn voor beleidsmakers, scholen, jeugdwerk en andere partners. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in sterke beleidsaanbevelingen. Jij zorgt ervoor dat dit project uitmondt in goede ondersteuning van het jeugdwerk. Jij bent verantwoordelijk voor het beleidswerk voor de Vlaamse Jeugdraad en De Ambrassade mbt ruimte en mobiliteit Je legt in het kader van een geïntegreerd Vlaams jeugdbeleid de link tussen enerzijds de positie van kinderen, jongeren en hun verenigingen en anderzijds het ruimte- en mobiliteitsbeleid in brede zin. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsvolle uitbouw van beleidstrajecten mbt ruimte en mobiliteit. Je vertrekt steeds vanuit de leefwereld van kinderen en jongeren, en vanuit geloof in de kracht van jeugdwerk, en legt van daar uit linken met de beleidsdomeinen ruimte en mobiliteit. Je werkt concrete beleidsaanbevelingen uit mbt ruimte en mobiliteit en bent aanspreekpunt voor jeugdorganisaties en beleidsmakers. Je neemt hierin een signaalfunctie op. Je ontwikkelt visie over jeugdruimte- en mobiliteitsbeleid en zet deze visie om in de praktijk. Je vertegenwoordigt De Ambrassade en de Vlaamse Jeugdraad op diverse beleidsplatforms. Je bouwt een sterk netwerk uit met beleidsmakers en het middenveld en benut deze wanneer er zich goede samenwerkingskansen voordoen.

 • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Jobtoolz

  Type: Vaste Job

  Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

 • Service Technieker (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

 • Project Engineer (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Vaste Job

  De situatie on-site schat je correct in. Je werkt voornamelijk vanuit het kantoor in Geel met regelmatige verplaatsingen naar de werf. Je neemt de voorbereiding en de technische opvolging van de projecten voor jouw rekening. Ook de financiële opvolging valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je maakt uitvoerings- en detailtekeningen op en je bent verantwoordelijk voor de detail engineering. Voor een goed verloop onderhoud je correcte communicatie met de werfverantwoordelijke. Jij bent meteen ook de persoon die contact heeft met leveranciers en onderaannemers.  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gelegen in Geel, zijn wij op zoek naar een Project Engineer. Ben jij technisch aangelegd en op zoek naar een nieuwe, uitdagende functie? Dan ben jij misschien onze man of vrouw. Onze klant bevindt zich in een zeer technische, maar vooral interessante en uitdagende sector. 

 • Psychiater (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als psychiater binnen onze multidisciplinaire praktijk, Praktijk Dorp 3. Momenteel werken er in onze praktijk een diëtiste, twee psycholgen (volwassenen en kinderen), twee auticoaches (volwassenen en kinderen) en een psychiater (volwassenen). We zijn op zoek naar een psychiater om ons ambulant werkend team te versterken. Het aantal uren en dagen waarop u binnen onze praktijk kan werken, worden in onderling overleg bepaald.

 • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

Zoek naar antwoorden van SINT JACOBSKERK in sociale netwerken
Look for responds of SINT JACOBSKERK in social networks

Lees alle opmerkingen voor SINT JACOBSKERK. Laat een reactie achter voor SINT JACOBSKERK. SINT JACOBSKERK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SINT JACOBSKERK. Leave a respond for SINT JACOBSKERK. SINT JACOBSKERK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SINT JACOBSKERK op de google maps. Adres en contacten SINT JACOBSKERK
Location of SINT JACOBSKERK on the google maps. Address and contacts of SINT JACOBSKERK

Andere gerelateerde bedrijven als come SINT JACOBSKERK SINT JACOBSKERK: JOHANN PETERS | Hermelijn | DE CLOET | F. DECONINCK | Taverne (La)

Other related companies as SINT JACOBSKERK: JOHANN PETERS | Hermelijn | DE CLOET | F. DECONINCK | Taverne (La)

SINT JACOBSKERK is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SINT JACOBSKERK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09856079101. Het bedrijf SINT JACOBSKERK bevindt zich op het adres: LANGE NIEUWSTRAAT 73; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 508,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 133,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in SINT JACOBSKERK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SINT JACOBSKERK is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SINT JACOBSKERK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SINT JACOBSKERK, openstaande posities, locatie van SINT JACOBSKERK op de kaart.

SINT JACOBSKERK is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is SINT JACOBSKERK, company assigned to the tax number BE09856079101. The company SINT JACOBSKERK is located at the address: LANGE NIEUWSTRAAT 73; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 508,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 133,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in SINT JACOBSKERK were not found.
The main activity of SINT JACOBSKERK is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of SINT JACOBSKERK is not available. You also can look at reviews of SINT JACOBSKERK, open positions, location of SINT JACOBSKERK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SINT JACOBSKERK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SINT JACOBSKERK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SINT JACOBSKERK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SINT JACOBSKERK, employees, financial statistics.