SANCTUARY WOOD HILL 62

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • SANCTUARY WOOD HILL 62
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • SANCTUARY WOOD HILL 62

Contactgegevens SANCTUARY WOOD HILL 62: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANCTUARY WOOD HILL 62: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANCTUARY WOOD HILL 62

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CANADALAAN 26; 8902; IEPER, België

Telefoon (phone): 57466373 (+32-57466373) 57466373 (+32-57466373)

Fax (fax): +32 (59) 915-91-28 +32 (59) 915-91-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANCTUARY WOOD HILL 62: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANCTUARY WOOD HILL 62"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANCTUARY WOOD HILL 62"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANCTUARY WOOD HILL 62, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANCTUARY WOOD HILL 62. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANCTUARY WOOD HILL 62, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANCTUARY WOOD HILL 62. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANCTUARY WOOD HILL 62
Products information SANCTUARY WOOD HILL 62

BTW identificatienummer (tax): BE06194885253
Ondernemingsnummer: 5688140869
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 313,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in SANCTUARY WOOD HILL 62 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANCTUARY WOOD HILL 62
(Get full report from official database of BE for SANCTUARY WOOD HILL 62)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANCTUARY WOOD HILL 62
Addition kinds of activities for SANCTUARY WOOD HILL 62

149903. Gips- en calcietwinning | Gypsum and calcite mining
33540101. Bars, geëxtrudeerd, aluminium | Bars, extruded, aluminum
35320400. Mijn auto's, ploegen, laders, voeders en dergelijke apparatuur | Mine cars, plows, loaders, feeders, and similar equipment
36510105. Coin-operated phonographs, juke boxes | Coin-operated phonographs, juke boxes
36749913. Schakelaars, siliconenbesturing | Switches, silicon control
39650304. Bevestigingen, glij ritsen | Fasteners, slide zippers
51310200. Naaien leveringen en noties | Sewing supplies and notions
59470103. Cadeaumanden | Gift baskets

Werken bij SANCTUARY WOOD HILL 62: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANCTUARY WOOD HILL 62: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANCTUARY WOOD HILL 62. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANCTUARY WOOD HILL 62. Looking for open vacancies in other companies

 • Ruwe ploegbaas - Ruwbouwwerken (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je geeft leiding aan een team van metsers en bekisters. Je staat in voor de voorbereiding,  coördinatie en controle van de werkzaamheden. Je beheert het materieel/materiaal. Je waakt over de veiligheid en kwaliteit op de werf in samenwerking met de werfleiding.

 • Magazijnmedewerkers gezocht voor Toyota Diest, 2-ploegen (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een distributeur van auto onderdelen wiens warehouse gelegen is in Halen, zoeken we ervaren heftruckchauffeurs/magazijniers met heftruckattest. In Halen worden alle bestellingen klaargemaakt en verzonden. Er zijn in het totaal 8 verschillende afdelingen binnen het warehouse, met elk zijn eigen takenpakket.

 • Customer Service (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Customer Service zijn je voornaamste taken: - Maximalizeren van klantentevredenheid - Opvolgen van klanten orders - Communiceren met interne/extere stakeholders, team leaders en managers - Informeren van de klant - Participeren in constante verbetering

 • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268094 / 463 C (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Gent zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Rupelstreek (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Huishoudhulp regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Aalst (Aalst, Hofstade, ...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 9 uur per week (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • student verkoper fashion m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Studentenjob

  Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (BORSBEEK)

  Regio: BORSBEEK

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: VISIT BRUSSELS

  Type: Vaste Job

  visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

 • zelfstandig vertegenwoordiger technische orthopedie (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ORTHO MEDICA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ortho Medica bestaat sinds 2004 te Geraardsbergen. Sinds onze start leggen wij een belangrijke focus op onze patiënten. We streven een multidisciplinaire aanpak na waarbij de patiënt centraal staat en onderhouden hier voor een goede relatie met artsen-specialisten, verpleegkundigen, kinesisten en ergotherapeuten. We go the extra (s)mile. We zijn actief op het gebied van orthesen, prothesen, mobiliteit (scooters looprekjes en rolwagens), en bracing. Steeds kijken wij uit naar de optimale oplossing voor de patiënt, of dat nu met prefab is of met maatwerk, welke wij vervaardigen in eigen atelier.. Onze missie is om dé partner te zijn van artsen, instellingen en paramedici, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector om zo tot een optimale klanttevredenheid te komen. . Met sterke merken, eigen maatwerk zowel ambachtelijk als hoogtechnologisch maatwerk en een hoge toegevoegde waarde is Ortho Medica in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Ortho Medica is stevig verankerd in de zorgsector en heeft de nodige back office om alles vlot te laten verlopen.. In het kader van de verdere uitbouw zijn wij op zoek naar een gemotiveerde: Sales op zelfstandige basis Als sales verantwoordelijke van Ortho Medica, sta je in voor het contact te maken en onderhouden met zorgverstrekers, artsen specialisten en instellingen actief in de zorgsector. Hierbij stel je de diensten en producten van Ortho Medica voor. Je onderhoud deze contacten en communiceert de wensen van de zorgverstrekkers en eventueel de patiënten naar ons toe. Je bezit een meer dan behoorlijke kennis van de producten of bent bereid daar een opleiding in te volgen. Je zorgt voor een vlotte communicatie tussen de verschillende partijen met het doel tot een vlotte en correcte patiëntbehandeling te komen. Functieomschrijving: Je staat in voor de dagelijkse organisatie van je agenda. Je fungeert als contactpersoon naar artsen, instellingen en zorgverstrekkers Je beheerst de verschillende facetten binnen de orthopedie. Dit allemaal met als doel op een uniforme manier te werken binnen het team. Je onderhandelt met klanten, zorginstellingen, zorgverstrekkers, artsen en treedt op als aanspreekpunt voor verschillende interne en externe partijen. Je houdt jezelf continu op de hoogte van de evoluties binnen het domein van de orthopedie. . Je rapporteert aan de CEO Interesse? Indien jouw verwachtingen en profiel beantwoorden aan deze vacature, gelieve jouw cv en motivatiebrief op te sturen via mail naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van SANCTUARY WOOD HILL 62 in sociale netwerken
Look for responds of SANCTUARY WOOD HILL 62 in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANCTUARY WOOD HILL 62. Laat een reactie achter voor SANCTUARY WOOD HILL 62. SANCTUARY WOOD HILL 62 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANCTUARY WOOD HILL 62. Leave a respond for SANCTUARY WOOD HILL 62. SANCTUARY WOOD HILL 62 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANCTUARY WOOD HILL 62 op de google maps. Adres en contacten SANCTUARY WOOD HILL 62
Location of SANCTUARY WOOD HILL 62 on the google maps. Address and contacts of SANCTUARY WOOD HILL 62

Andere gerelateerde bedrijven als come SANCTUARY WOOD HILL 62 SANCTUARY WOOD HILL 62: FLJANSSEN ANIMAL HEALTH BVBA | 'T HEERENHUYS | B.C. CHAVER | THEREZIA | Crow Thaiboxing-Kickboxing VZW

Other related companies as SANCTUARY WOOD HILL 62: FLJANSSEN ANIMAL HEALTH BVBA | 'T HEERENHUYS | B.C. CHAVER | THEREZIA | Crow Thaiboxing-Kickboxing VZW

SANCTUARY WOOD HILL 62 is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SANCTUARY WOOD HILL 62, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06194885253. Het bedrijf SANCTUARY WOOD HILL 62 bevindt zich op het adres: CANADALAAN 26; 8902; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 313,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in SANCTUARY WOOD HILL 62 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SANCTUARY WOOD HILL 62 is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANCTUARY WOOD HILL 62 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANCTUARY WOOD HILL 62, openstaande posities, locatie van SANCTUARY WOOD HILL 62 op de kaart.

SANCTUARY WOOD HILL 62 is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is SANCTUARY WOOD HILL 62, company assigned to the tax number BE06194885253. The company SANCTUARY WOOD HILL 62 is located at the address: CANADALAAN 26; 8902; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 313,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in SANCTUARY WOOD HILL 62 were not found.
The main activity of SANCTUARY WOOD HILL 62 is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SANCTUARY WOOD HILL 62 is not available. You also can look at reviews of SANCTUARY WOOD HILL 62, open positions, location of SANCTUARY WOOD HILL 62 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANCTUARY WOOD HILL 62, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANCTUARY WOOD HILL 62, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANCTUARY WOOD HILL 62, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANCTUARY WOOD HILL 62, employees, financial statistics.