ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM
Private companiesRailroad Transportation • ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM

Contactgegevens ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIJVERHEIDSSTRAAT 0; 2620; HEMIKSEM, België

Telefoon (phone): 38771343 (+32-38771343) 38771343 (+32-38771343)

Fax (fax): +32 (82) 420-11-59 +32 (82) 420-11-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM
Products information ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM

BTW identificatienummer (tax): BE01981353759
Ondernemingsnummer: 2066772460
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM
(Get full report from official database of BE for ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM
Addition kinds of activities for ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM

385102. Beschermend eyeware | Protective eyeware
509101. Watersport apparatuur en benodigdheden | Watersports equipment and supplies
569901. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
22990201. Akoestische velden | Acoustic felts
32720700. Betonsteensteun en bouwmateriaal | Concrete stuctural support and building material

Werken bij ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende commerciële ondersteuning (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal mede verantwoordelijk zijn voor telefonische ondersteuning tot elke kwestie aan agentschappen met betrekking tot klanten en accounts (communicatie van het te volgen administratieve proces, incidentbeheer, hulp bij het gebruik van bureautools, enz.).

 • Schoonmaakmedewerker 4u/week (dag bespreekbaar) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken een poetsmedewerker voor een 4u/week. Dag is vrij te kiezen ofwel van 9u - 13u of van 13u - 17u. Je poetst de algemene delen, winkel, sanitair,...

 • Passievolle Bakker (OPDORP)

  Regio: OPDORP

  Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een warme bakker gelegen regio Dendermonde zijn we op zoek naar een bakker, je zal instaan voor zowel de broden als patissier en de koffiekoeken. Je zal 's ochtends in de week starten om 5u30 en in het weekend om 3 uur. Ben jij een vroege vogel en heb je ervaring als bakker? Dan ben JIJ die wij nodig hebben! Stuur snel jouw naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Kruis 16u/week (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Sint-Kruis Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen en ev. strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is op zoek naar een huishoudster die zelfstandig kan werken, het werk ziet en zichzelf kan organiseren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETSHULP DC Oostkamp-Beernem-Oedelem (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Oostkamp-Beernem-Oedelem zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

 • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

 • Operator Meer m/v (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Vaste Job

  Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

 • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: O I P

  Type: Vaste Job

  OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

 • Studiecoach (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: M&B SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

 • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM in sociale netwerken
Look for responds of ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM. Laat een reactie achter voor ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM. ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM. Leave a respond for ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM. ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM op de google maps. Adres en contacten ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM
Location of ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM on the google maps. Address and contacts of ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM

Andere gerelateerde bedrijven als come ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM: DIMENSION LUMI?RE | KERKHOVE | MAISON TELLIN | HUIS LORENZO | JOHN

Other related companies as ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM: DIMENSION LUMI?RE | KERKHOVE | MAISON TELLIN | HUIS LORENZO | JOHN

ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01981353759. Het bedrijf ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM bevindt zich op het adres: NIJVERHEIDSSTRAAT 0; 2620; HEMIKSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 227,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM, openstaande posities, locatie van ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM op de kaart.

ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM, company assigned to the tax number BE01981353759. The company ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM is located at the address: NIJVERHEIDSSTRAAT 0; 2620; HEMIKSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 227,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM were not found.
The main activity of ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM is not available. You also can look at reviews of ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM, open positions, location of ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROELANTS- & GILLIOTMUSEUM, employees, financial statistics.