PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE

Contactgegevens PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAALSE KAAI 47; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32429300 32429300

Fax (fax): +32 (57) 784-84-88 +32 (57) 784-84-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE
Products information PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE

BTW identificatienummer (tax): BE08945587158
Ondernemingsnummer: 3735595703
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE
(Get full report from official database of BE for PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE
Addition kinds of activities for PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE

4724. Reisbureaus | Travel agencies
239202. Wasserij, kledingstuk en opbergzakken | Laundry, garment and storage bags
283604. Cultuur media | Culture media
516904. Speciaal schoonmaak en sanitaire voorbereidingen | Specialty cleaning and sanitation preparations
22310000. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
28191009. Iodides, nec | Iodides, nec
37140119. Oliepomp, motorvoertuig | Oil pump, motor vehicle
38229909. IJsbankcontroles | Ice bank controls
51910000. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
51990703. Pijpen, rokers ' | Pipes, smokers'

Werken bij PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

 • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

 • Ploegverantwoordelijke technisch onderhoud 2-ploegenstelsel (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Ninove gaan wij op zoek naar een Ploegverantwoordelijke voor het technisch onderhoud in een 2-ploegenstelsel (m/v). Je zal ook operationeel meedraaien. Een greep uit je takenpakket: Je verzekert interventies op de machines van de sector Je analyseert de afwijkingen en zoekt ook naar de oorzaken hiervan Je corrigeert en verifieert de doeltreffendheid en efficiëntie van de acties en documenteert deze vervolgens Je waakt over het goed inzetten van het personeel (inpakkers) in de sector in samenspraak met en in navolging van de instructies van de verantwoordelijke van de ploeg Je verzekert de conformiteit van de geproduceerde producten Je doet voorstellen van alle verbeteringen die nodig zijn voor een betere werking van de afdeling Je verzekert de navolging van de regels met betrekking tot veiligheid en hygiëne Je rapporteert aan de verantwoordelijke blaasafdeling

 • Huishoudhulp regio Kaprijke - voltijds / deeltijds (KAPRIJKE)

  Regio: KAPRIJKE

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haaltert (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Studentenjob

  We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

 • STUDENT marketeer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Een innovatief jong bedrijf dat op zoek is naar een hands-on marketing coördinator die de strategie verfijnt alsook operationeel vertaalt. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! - Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. - Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft - Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Hoe vaak werk ik? Als student(e) marketing werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

 • pedicure (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BZIO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

 • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

 • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

  Regio: ALSEMBERG

  Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

  Type: Werfreserve

  In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected]

 • Flexijob horecamedewerker (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: SAUNATE

  Type: Flexijob

  Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE in sociale netwerken
Look for responds of PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE. Laat een reactie achter voor PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE. PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE. Leave a respond for PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE. PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE op de google maps. Adres en contacten PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE
Location of PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE on the google maps. Address and contacts of PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE

Andere gerelateerde bedrijven als come PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE: INSTITUUT RITA | CLAUDIA DE BROYER | LEROY J-DU TIR SPRL | Pattyn | D. SEGERS

Other related companies as PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE: INSTITUUT RITA | CLAUDIA DE BROYER | LEROY J-DU TIR SPRL | Pattyn | D. SEGERS

PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08945587158. Het bedrijf PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE bevindt zich op het adres: WAALSE KAAI 47; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 276,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE, openstaande posities, locatie van PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE op de kaart.

PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE, company assigned to the tax number BE08945587158. The company PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE is located at the address: WAALSE KAAI 47; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 276,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE were not found.
The main activity of PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE is not available. You also can look at reviews of PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE, open positions, location of PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROVINCIAAL MUSEUM VOOR FOTOGRAFIE, employees, financial statistics.