PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM

Particuliere bedrijvenHotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties • PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM

Contactgegevens PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOFTVUNDERLEI 160; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33605250 (+32-33605250) 33605250 (+32-33605250)

Fax (fax): +32 (13) 734-28-54 +32 (13) 734-28-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM
Products information PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE03053344726
Ondernemingsnummer: 8314422607
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM
(Get full report from official database of BE for PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM
Addition kinds of activities for PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM

081100. Houtwegen | Timber tracts
615900. Diverse zakelijke kredietinstellingen | Miscellaneous business credit institutions
792299. Theatrale producenten en diensten, nec | Theatrical producers and services, nec
24490301. Dozen, hout: draadbinding | Boxes, wood: wirebound
39991001. Gokautomaten | Slot machines
50919904. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies

Werken bij PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

 • Metser (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Actief Construct Wetteren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Muren zetten door draagelementen te metselen - Mortel, vulmiddel, etc. klaarmaken en aanbrengen - Isolatiemateriaal plaatsen - Afbraakwerkzaamheden uitvoeren - Prefabelementen plaatsen en vastzetten - Openingen maken in bestaand metselwerk

 • MECHANIEKER HEFTRUCKS - KALLO (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gelegen in Kallo en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening zijn wij opzoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks. Het bedrijf telt vandaag ruim 1100 gemotiveerde werknemers. Functieomschrijving: Je onderhoudt en herstelt samen met jouw collega's heftrucks met elektro -en dieselmotoren Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel

 • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - je bent verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de inpaklijnen. - je voorziet in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat inpak-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. •Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en inpakoperatoren, zodat onze machines optimaal gebruikt kunnen worden.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Houthalen (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Houthalen en omgeving.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren met andere gezinnen mogelijk! (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • MAGAZIJNIER (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ALGEMENE INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN

  Type: Vaste Job

  A.I.S. groep is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 30 jaar. Als familiebedrijf zijn we sterk verbonden met onze klanten en onze meer dan 40 werknemers. We kiezen resoluut voor een transparante en persoonlijke aanpak met een kwalitatief eindresultaat als doel. Onze ondernemingsgroep omvat drie afdelingen: A.I.S. Interieur : Binnenhuis Schilder- en decoratiewerken A.I.S. Industrie: Industriële straal- en schilderwerken A.I.S. Steigerbouw: Plaatsing en verhuur van steigers

 • Draaier frezer (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

  Type: Vaste Job

  Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

 • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Vaste Job

  Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

 • Seksuoloog (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


 • Loopbaancoach (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TALENT'

  Type: Zelfstandige activiteit

  id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

 • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

  Regio: BORSBEKE

  Bedrijf: B.M.S.

  Type: Zelfstandige activiteit

  Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

 • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Maison Maite

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

Zoek naar antwoorden van PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM. Laat een reactie achter voor PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM. PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM. Leave a respond for PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM. PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM op de google maps. Adres en contacten PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM
Location of PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM on the google maps. Address and contacts of PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM: COIFFURE HENDRIK | Suzanne | Ets Jean Robinet S.A. | BEERTS LETTERSHOP | J. MAUCLET

Other related companies as PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM: COIFFURE HENDRIK | Suzanne | Ets Jean Robinet S.A. | BEERTS LETTERSHOP | J. MAUCLET

PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03053344726. Het bedrijf PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM bevindt zich op het adres: HOOFTVUNDERLEI 160; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 654,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM, openstaande posities, locatie van PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM op de kaart.

PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM, company assigned to the tax number BE03053344726. The company PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM is located at the address: HOOFTVUNDERLEI 160; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 654,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM were not found.
The main activity of PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM is not available. You also can look at reviews of PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM, open positions, location of PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROV. MUSEUM STERCKSHOF ZILVERCENTRUM, employees, financial statistics.