PROMENADE DES MONUMENTS

Contactgegevens PROMENADE DES MONUMENTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROMENADE DES MONUMENTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROMENADE DES MONUMENTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE MARKT 0; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11701818 (+32-11701818) 11701818 (+32-11701818)

Fax (fax): +32 (53) 826-68-41 +32 (53) 826-68-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROMENADE DES MONUMENTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROMENADE DES MONUMENTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROMENADE DES MONUMENTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROMENADE DES MONUMENTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROMENADE DES MONUMENTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROMENADE DES MONUMENTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROMENADE DES MONUMENTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROMENADE DES MONUMENTS
Products information PROMENADE DES MONUMENTS

BTW identificatienummer (tax): BE08330627441
Ondernemingsnummer: 7648101806
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 541,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in PROMENADE DES MONUMENTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROMENADE DES MONUMENTS
(Get full report from official database of BE for PROMENADE DES MONUMENTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROMENADE DES MONUMENTS
Addition kinds of activities for PROMENADE DES MONUMENTS

3297. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
9199. Overheid, nec | General government, nec
244100. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
373299. Bootbouw en reparatie, nec | Boatbuilding and repairing, nec
02120000. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
07220103. Rijst, machine oogstdiensten | Rice, machine harvesting services
28240000. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
80939905. Gewichtsverlies kliniek, met medisch personeel | Weight loss clinic, with medical staff
96119901. Consumentenbescherming kantoor, regering | Consumer protection office, government

Werken bij PROMENADE DES MONUMENTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROMENADE DES MONUMENTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROMENADE DES MONUMENTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROMENADE DES MONUMENTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Zaal- en Keukenmedewerker (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een gekende brasserie in het hartje van Lier, zoeken wij een zaal- en keukenmedewerker.  Onze klant is opzoek naar een extra werkkracht voor de zaal en keuken.  Je zal dus zowel dranken als hapjes en maaltijden serveren Je behoudt steeds het overzicht over de zaal Je ruimt af en je maakt tafels schoon Je helpt in de keuken waar nodig 

 • Operator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem. Je staat in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen zodat de continuïteit van de productie van afgewerkte producten gegarandeerd wordt, conform de gewenste vereisten. * Je voert operationele handelingen uit op basis van instructies en richtlijnen van de leidinggevende. * Je staat in voor een correcte en tijdige administratie van het productieproces. * Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de opgelegde procedures. * Je verricht basis onderhoudswerkzaamheden en kunt technische en technologische storingen onderkennen. * Je levert een bijdrage tot het optimaliseren en verbeteren van het productieproces. * Bij dit alles behoort het operationeel aansturen en controleren van medewerkers.

 • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

 • Junior Werfleider (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8u Ruiselede,combineren met andere gezinnen is mogelijk. (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Bij dit gezin worden er 8 u gepresteerd.Combineren met andere gezinnen in de buurt is zeker mogelijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • CHEFKOK CHINESE KEUKEN (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: WOK DYNASTY

  Type: Vaste Job

  Je bent gespecialiseerd in Chinese gerechten. Je komt terecht in een bestaand team. Je beschikt over deze vaardigheden: wokken , teppanyaki, snijwerk en koken

 • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: QUICK BERCHEM

  Type: Vaste Job

  Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

 • Digital Project Manager (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Badenoch & Clark

  Type: Vaste Job

  • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

 • Diagnosetechnieker / Mecanicien bestel- en vrachtwagens (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ANACONDA

  Type: Vaste Job

  Werkzaamheden aan bestel- en vrachtwagens uitvoeren en ervoor zorgen dat de werkprocessen en resultaten beantwoorden aan de kwaliteits- veiligheids- en milieunormen

 • Lasser (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: ETALUTIL

  Type: Werfreserve

  Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

Zoek naar antwoorden van PROMENADE DES MONUMENTS in sociale netwerken
Look for responds of PROMENADE DES MONUMENTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROMENADE DES MONUMENTS. Laat een reactie achter voor PROMENADE DES MONUMENTS. PROMENADE DES MONUMENTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROMENADE DES MONUMENTS. Leave a respond for PROMENADE DES MONUMENTS. PROMENADE DES MONUMENTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROMENADE DES MONUMENTS op de google maps. Adres en contacten PROMENADE DES MONUMENTS
Location of PROMENADE DES MONUMENTS on the google maps. Address and contacts of PROMENADE DES MONUMENTS

Andere gerelateerde bedrijven als come PROMENADE DES MONUMENTS PROMENADE DES MONUMENTS: 'T DREEFHUYS | RIGO P | PATRICK HIMSCHOOT | HALMES K. | Crea 2 SPRL

Other related companies as PROMENADE DES MONUMENTS: 'T DREEFHUYS | RIGO P | PATRICK HIMSCHOOT | HALMES K. | Crea 2 SPRL

PROMENADE DES MONUMENTS is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROMENADE DES MONUMENTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08330627441. Het bedrijf PROMENADE DES MONUMENTS bevindt zich op het adres: GROTE MARKT 0; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 541,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in PROMENADE DES MONUMENTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROMENADE DES MONUMENTS is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROMENADE DES MONUMENTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROMENADE DES MONUMENTS, openstaande posities, locatie van PROMENADE DES MONUMENTS op de kaart.

PROMENADE DES MONUMENTS is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROMENADE DES MONUMENTS, company assigned to the tax number BE08330627441. The company PROMENADE DES MONUMENTS is located at the address: GROTE MARKT 0; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 541,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in PROMENADE DES MONUMENTS were not found.
The main activity of PROMENADE DES MONUMENTS is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PROMENADE DES MONUMENTS is not available. You also can look at reviews of PROMENADE DES MONUMENTS, open positions, location of PROMENADE DES MONUMENTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROMENADE DES MONUMENTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROMENADE DES MONUMENTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROMENADE DES MONUMENTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROMENADE DES MONUMENTS, employees, financial statistics.