PAPIERMOLEN HERISEM

Contactgegevens PAPIERMOLEN HERISEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAPIERMOLEN HERISEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAPIERMOLEN HERISEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FABRIEKSTRAAT 20; 1652; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23810770 (+32-23810770) 23810770 (+32-23810770)

Fax (fax): +32 (56) 344-30-47 +32 (56) 344-30-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAPIERMOLEN HERISEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAPIERMOLEN HERISEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAPIERMOLEN HERISEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAPIERMOLEN HERISEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAPIERMOLEN HERISEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAPIERMOLEN HERISEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAPIERMOLEN HERISEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAPIERMOLEN HERISEM
Products information PAPIERMOLEN HERISEM

BTW identificatienummer (tax): BE03844085693
Ondernemingsnummer: 4155822753
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 655,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in PAPIERMOLEN HERISEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAPIERMOLEN HERISEM
(Get full report from official database of BE for PAPIERMOLEN HERISEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAPIERMOLEN HERISEM
Addition kinds of activities for PAPIERMOLEN HERISEM

721701. Tapijt en stoffering op klantgebouwen | Carpet and upholstery cleaning on customer premises
729909. Kleding verhuur diensten | Clothing rental services
15420403. Ziekenhuisbouw | Hospital construction
23699902. Jeans: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Jeans: girls', children's, and infants'
36259909. Industriële bedieningen: drukknop, keuzeschakelaars, piloot | Industrial controls: push button, selector switches, pilot
39449906. Dollhouses en meubels | Dollhouses and furniture
39990202. Kombinaties, behalve hard rubber | Combs, except hard rubber
79990402. Pingpong salon | Ping pong parlor

Werken bij PAPIERMOLEN HERISEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAPIERMOLEN HERISEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAPIERMOLEN HERISEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAPIERMOLEN HERISEM. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

 • Monteur/onderhoudstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een technisch bedrijf die instaat voor het uitvoeren van onderhouswerkzaamheden bij productiebedrijven en het vervaardigen van constructies in staal.

 • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

 • Ervaren Mechanieker (MEETKERKE)

  Regio: MEETKERKE

  Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiende en dynamische onderneming zijn we op zoek naar een ervaren Mechanieker die zelfstandig mechanisch onderhoud en storingen doet. Je wordt ingezet op verschillende projecten.

 • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst - Lede - Erpe-Mere (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

 • HR - Graduate Program (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

 • Process Engineer (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

 • Personal trainer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: fit20

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als personal trainer sta je in voor het begeleiden van zowel nieuwe leden als bestaande leden. Je krijgt eerst een opleiding over hoe fit20 juist werkt en waar je als trainer aandacht aan dient te besteden. De taken zijn divers: - introductiesessies geven - luisteren naar de noden en wensen van de klant, en op basis daarvan advies geven en de fit20 oefeningen aanpassen - de toestellen instellen - intense begeleiding van 20 minuten per persoon/2 personen - empathisch en motiverend werken - dagelijks de uitslag van de introductiesessies rapporteren - opvolging van leads die nog geen introductie gepland hebben en van leads die na de introductie nog twijfelen

 • Brunel - Helpdesk IT (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Help!! Mijn PC start niet op, ik krijg mijn mail niet open, ik kan niet printen, Ik kan niet inloggen van thuis... Alledaagse It problemen waar we allemaal mee te maken krijgen. Slimme ICT'ers zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. We zijn daarom op zoek naar jou! Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met andere ICT-professionals vanuit een organisatie een belangrijke steen bij te dragen. Profiel Communicatie is uw 2de nature. Jouw klanten verder helpen en ondertussen kennis op doen, daar krijg je voldoening van Je hebt een zeer goede kennis van IT. Deze kunnen zich situeren op niveau van Hardware (PC, laptop, server, printers) of software. Est-ce que tu parles français? Ah oui, bien sûr! I know what being a team player means Adedia company 60K aministratief de binnenkomende It problemen verwerken, schrikt je niet af. (ticketing systeem, etc.) Aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een stabiele omgeving Een uitdagende baan binnen een internationale organisatie met een work Hard en play Hard mentaliteit. Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met interessante voordelen (firmawagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering...). Een functie waarin je jezelf kan blijven ontplooien. Reële doorgroeimogelijkheden. Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken... bezorg ons nu je CV!

Zoek naar antwoorden van PAPIERMOLEN HERISEM in sociale netwerken
Look for responds of PAPIERMOLEN HERISEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAPIERMOLEN HERISEM. Laat een reactie achter voor PAPIERMOLEN HERISEM. PAPIERMOLEN HERISEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAPIERMOLEN HERISEM. Leave a respond for PAPIERMOLEN HERISEM. PAPIERMOLEN HERISEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAPIERMOLEN HERISEM op de google maps. Adres en contacten PAPIERMOLEN HERISEM
Location of PAPIERMOLEN HERISEM on the google maps. Address and contacts of PAPIERMOLEN HERISEM

Andere gerelateerde bedrijven als come PAPIERMOLEN HERISEM PAPIERMOLEN HERISEM: COIFFURE MARIE-JEANNE | COIFFEUSE LUCIENNE | PIERRE ANDRY | Berwette (Atelier) | FINAREF

Other related companies as PAPIERMOLEN HERISEM: COIFFURE MARIE-JEANNE | COIFFEUSE LUCIENNE | PIERRE ANDRY | Berwette (Atelier) | FINAREF

PAPIERMOLEN HERISEM is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PAPIERMOLEN HERISEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03844085693. Het bedrijf PAPIERMOLEN HERISEM bevindt zich op het adres: FABRIEKSTRAAT 20; 1652; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 655,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in PAPIERMOLEN HERISEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAPIERMOLEN HERISEM is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAPIERMOLEN HERISEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAPIERMOLEN HERISEM, openstaande posities, locatie van PAPIERMOLEN HERISEM op de kaart.

PAPIERMOLEN HERISEM is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is PAPIERMOLEN HERISEM, company assigned to the tax number BE03844085693. The company PAPIERMOLEN HERISEM is located at the address: FABRIEKSTRAAT 20; 1652; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 655,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in PAPIERMOLEN HERISEM were not found.
The main activity of PAPIERMOLEN HERISEM is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PAPIERMOLEN HERISEM is not available. You also can look at reviews of PAPIERMOLEN HERISEM, open positions, location of PAPIERMOLEN HERISEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAPIERMOLEN HERISEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAPIERMOLEN HERISEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAPIERMOLEN HERISEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAPIERMOLEN HERISEM, employees, financial statistics.