OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.
Private companiesFood and Kindred Products • OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.

Contactgegevens OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MIDDELHEIMLAAN 61; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 38281350 (+32-38281350) 38281350 (+32-38281350)

Fax (fax): +32 (71) 892-19-29 +32 (71) 892-19-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPENLUCHTMUSEUM BEELDH."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPENLUCHTMUSEUM BEELDH."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPENLUCHTMUSEUM BEELDH., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPENLUCHTMUSEUM BEELDH., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.
Products information OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.

BTW identificatienummer (tax): BE03010223388
Ondernemingsnummer: 1779479980
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.
(Get full report from official database of BE for OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.
Addition kinds of activities for OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.

2791. zetwerk | Typesetting
496199. Stoom- en airconditioningsvoorziening, niet inbegrepen | Steam and air-conditioning supply, nec
508404. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery
35599916. Metaalbewerkingsapparatuur | Metal pickling equipment
37210203. Blimps | Blimps
38120304. Controle ontvangers | Control receivers
39110105. Kettingen, edelmetaal | Necklaces, precious metal

Werken bij OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk monteur m/v (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een internationaal bedrijf in Kontich zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs m/v - Je monteert onderdelen volgens vastgelegde plannen - Je sluit bekabeling aan op constructies - Je voert een eindcontrole uit op de correcte montage

 • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

 • Lifttechnicus (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: Agilitas Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technicus sta je in voor de installatie, het onderhoud en het herstel van liften in gebouwen.  Bedrijfsprofiel: De firma is een autoriteit op het vlak van installatie en onderhoud van liften. Je bent werkzaam in een klein, maar dynamisch team. 

 • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

 • Huishhoudhulp (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: ·     Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen ·     Wassen en strijken ·     Kleine naaiwerken ·     Bereiden van maaltijden ·     Boodschappen doen

 • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Time for Quality

  Type: Dienstenchequebaan

  Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Inpakker kabels in 3 ploegen (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Studentenjob

  Etiketteren van verpakte goederen. Palettiseren van verpakte goederen: stel-pelen op palet conform de voorschriften. Controle op de kwaliteit. Zorgen voor de orde en netheid op de werkvloer.

 • Senior Solution Architect (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Katoen Natie

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • .Net Developer Sharepoint 2013 (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: TECH TRONICX

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are urgently looking for someone who can start from 1st of Dec 2018. 1.Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet andcollaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2013 tostrengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, theimplementation and the delivery of projects/sites with success. 2.Mission period Start date: ASAP Duration: 12 months (Depending on project evolution, extension is possible) 3.*Dutch and French, one fluent, second one basic, second language has to be English(sound knowledge). 4.Localisation Belgium, Brussels centre. ( This is only for EU nationals or for people who have rights to work in Belgium , Please note we do not provide any work permit or sponsership) 5.Level of education required A Bachelor or Master Degree in Information Technology 6. Required Knowledge and Experience Personal Skills Good analytical skills • Work in an organized and structured way • Team player • Able to work in a large complex organisation • Flexible • Problem solving attitude • Good coaching and communication skills Business experience required Mandatory: (3 Years) Professional experience in an IT Services environment Preferable: (3 Years)Knowledge of the Insurance industry is a plus Technical experience required (3-5 Years) • Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 3 2013 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) • Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies • Visual studio • JQuery • Experience with websites and applications design (css) • Understanding of relevant technologies and development life cycles • Experienced user of MS Office tools • Experience with SharePoint 2010 • Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area Functional experience required (3 Years) Experience of client-server web based applications 7. Objective of the job • Develop web applications based on functional input documents • Developer new web projects in SharePoint 2013 • Provide work estimations • Write technical design documents and/or technical analyses for other developers • Perform pre-integration testing • Offer coaching and/or technical support in the team

 • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. in sociale netwerken
Look for responds of OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.. Laat een reactie achter voor OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.. OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.. Leave a respond for OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.. OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. op de google maps. Adres en contacten OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.
Location of OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. on the google maps. Address and contacts of OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.

Andere gerelateerde bedrijven als come OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.: QUARTIER-DEPREITERE | W.S.V. HALFOOGSTVRIENDEN | Van den Veegaete F | DANIEL TANGHE | Hecquet F

Other related companies as OPENLUCHTMUSEUM BEELDH.: QUARTIER-DEPREITERE | W.S.V. HALFOOGSTVRIENDEN | Van den Veegaete F | DANIEL TANGHE | Hecquet F

OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPENLUCHTMUSEUM BEELDH., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03010223388. Het bedrijf OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. bevindt zich op het adres: MIDDELHEIMLAAN 61; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 770,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPENLUCHTMUSEUM BEELDH., openstaande posities, locatie van OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. op de kaart.

OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPENLUCHTMUSEUM BEELDH., company assigned to the tax number BE03010223388. The company OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. is located at the address: MIDDELHEIMLAAN 61; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 770,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. were not found.
The main activity of OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. is not available. You also can look at reviews of OPENLUCHTMUSEUM BEELDH., open positions, location of OPENLUCHTMUSEUM BEELDH. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPENLUCHTMUSEUM BEELDH., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPENLUCHTMUSEUM BEELDH., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPENLUCHTMUSEUM BEELDH., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPENLUCHTMUSEUM BEELDH., employees, financial statistics.