NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG
Private companiesPersonal Services • NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG

Contactgegevens NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): UNITASLAAN 0; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33215438 (+32-33215438) 33215438 (+32-33215438)

Fax (fax): +32 (3) 736-64-81 +32 (3) 736-64-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG
Products information NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG

BTW identificatienummer (tax): BE03986907958
Ondernemingsnummer: 6768371582
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 821,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG
(Get full report from official database of BE for NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG
Addition kinds of activities for NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG

519101. Meststoffen en agrarische chemicaliën | Fertilizers and agricultural chemicals
01190404. Sorghum boerderij | Sorghum farm
13899919. Onderhoud van olie- en gasputten | Servicing oil and gas wells
23920100. Kussens en kussens | Cushions and pillows
24480000. Houten pallets en skids | Wood pallets and skids
39550101. Koolstofpapier, voor schrijfmachines, verkoopboeken, enz. | Carbon paper, for typewriters, sales books, etc.
48320200. Radio-uitzendingen, behalve muziekformaat | Radio broadcasting stations, except music format

Werken bij NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG. Looking for open vacancies in other companies

 • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken : afspuiter Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

 • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

 • Allround medewerker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiend familiebedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een allround winkelmedewerker om mee te helpen op de verschillende afdelingen. Je zal instaan voor: - stocktellingen - controleren van leveringen - rayons aanvullen - klanten bedienen - kassawerk op piekmomenten

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

  Regio: ERWETEGEM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Studentenjob

  Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

 • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

 • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

 • Ervaren hydro Shop medewerker Hydrauliek Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Hebu NV (Fluiconnecto)

  Type: Vaste Job

  Onze hydroshops worden gerund door een klein en flexibel team dat zich maximaal inspant om de problemen van de klant op te lossen. Voor een groot deel bestaan uw werkzaamheden uit verkoop van hydraulische componenten en assembleren van slangen en koppelingen op maat en het demonteren, assembleren en monteren van hydrauliekslangen en koppelingen. Waar geen standaard oplossingen voorhanden zijn, wordt een beroep gedaan op technisch improvisatietalent. Het verwerken en inpakken van orders behoort ook tot de werkzaamheden. Door de servicegerichte instelling heeft iedere hydroshop een grote kring aan vaste klanten. De vele contacten en de verscheidene vragen maken het werk afwisselend.

 • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Vaste Job

  Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

 • Tekenaar (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  Als Technisch Tekenaar werk je projecten uit in Solidworks Je vertrekt van een eigen ontwerp of van het ontwerp van de klant, waarbij jij het tekenwerk doet Je verwerkt de technische gegevens en vertaalt ze naar de productieafdeling Je zet een vraag van een klant om in een optimale oplossing Je gaat ter plaatse bij klanten om opmetingen te doen Je staat in nauw contact met onze nieuwe en huidige klanten Je staat de commercieel directeur bij Een interne opleiding is voorzien  

 • Klusjesman Brussel (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te?Blankenberge Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak.? Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG in sociale netwerken
Look for responds of NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG. Laat een reactie achter voor NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG. NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG. Leave a respond for NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG. NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG op de google maps. Adres en contacten NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG
Location of NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG on the google maps. Address and contacts of NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG

Andere gerelateerde bedrijven als come NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG: FLK. GJERTSEN & CO NV | Gemeentekrediet | DRUKKERIJ MIRO | V?LO CLUB "LA ROUE QUI FILE" | P. HILLEGEER

Other related companies as NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG: FLK. GJERTSEN & CO NV | Gemeentekrediet | DRUKKERIJ MIRO | V?LO CLUB "LA ROUE QUI FILE" | P. HILLEGEER

NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03986907958. Het bedrijf NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG bevindt zich op het adres: UNITASLAAN 0; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 821,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG, openstaande posities, locatie van NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG op de kaart.

NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG, company assigned to the tax number BE03986907958. The company NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG is located at the address: UNITASLAAN 0; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 821,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG were not found.
The main activity of NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG is not available. You also can look at reviews of NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG, open positions, location of NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATUURHISTORISCH MUSEUM BOEKENBERG, employees, financial statistics.