MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE
Private companiesTextile Mill Products • MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE

Contactgegevens MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEGIJNHOF 24; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52211679 (+32-52211679) 52211679 (+32-52211679)

Fax (fax): +32 (51) 313-85-94 +32 (51) 313-85-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE
Products information MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE

BTW identificatienummer (tax): BE09555603027
Ondernemingsnummer: 7901885986
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 117,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE
(Get full report from official database of BE for MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE
Addition kinds of activities for MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE

399910. Coin-operated amusement machines | Coin-operated amusement machines
754902. Automotive aanpassingsdiensten, nonfactory basis | Automotive customizing services, nonfactory basis
23950301. Appliqueing: voor de handel | Appliqueing: for the trade
38269903. Chronoscopes | Chronoscopes
39969901. Asfalt-viltbasis vloerbedekking: linoleum, tapijt | Asphalted-felt-base floor coverings: linoleum, carpet

Werken bij MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (m/v) - 2 ploegen regio Kortrijk (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient in verschillende afdelingen diverse glasbewerkingsmachines Je werk een klantenorde af aan de hand van werkbonnen Je controleert de kwaliteit van afgewerkte stukken Je werkt in een 2-ploegensysteem (wisselend ochtend en namiddag)

  • Medewerker wijnafdeling supermarkt M/V (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt regio Hemiksem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de wijnafdeling. Heb je een passie voor wijn, ben je commercieel ingesteld en deel je je kennis graag met anderen? Lees dan snel verder. je zal instaan voor het beheer van de wijnafdeling in de supermarkt. Advies geven aan klanten, samenstellen van het wijnassortiment en degustaties behoren tot je takenpakket.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES (regio Bissegem) (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken voor de regio Bissegem: gemotiveerde kandidaten als huishoudhulp, voornamelijk voor het onderhoud van de woning en strijken.

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student installatie zonnepanelen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een expert in zonnepanelen, zijn we op zoek naar een student die extra ondersteuning kan bieden. Jouw taken bestaan onder andere uit het reinigen van de panelen, alsook helpen bij de montage en installatie. Wil je graag een centje bijverdienen? We zijn op zoek naar een vaste student dus hopen vaak met jou samen te werken!

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

  • VLOERDER/METSER TUINAANLEG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van verhardingen zoals opritten, terrassen en paden. Je kan overweg met verschillende machines om deze werken uit te voeren. Ook kleine metselwerken behoren tot jouw taken. Kortom, een boeiende job met elke dag veel variatie.

  • Internal Sales HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Onze klant behoort de tot wereldtop van duurzame klimaatttechniek. Ze gaan steeds op zoek naar de meest innovatieve en energiezuinige oplossing, op maat van de klant. Je maakt offertes, leidingschema's en bijhorende productfiches op. Je hebt geregeld klantencontact voor zowel technische als commerciële ondersteuning. Naast telefonisch contact, zal je ook klanten ontvangen op kantoor. Als laatste is het ook je verantwoordelijkheid dat de productfiches en databoeken steeds correct en up to date zijn.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES WISKUNDE REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht WISKUNDE, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

Zoek naar antwoorden van MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE in sociale netwerken
Look for responds of MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE. Laat een reactie achter voor MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE. MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE. Leave a respond for MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE. MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE op de google maps. Adres en contacten MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE
Location of MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE on the google maps. Address and contacts of MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE

Andere gerelateerde bedrijven als come MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE: HUIS DE MUS | JONCKHEERE L. | RAGGI AERTS | VANDEVOORDE-SPOLSPOEL | MAISON ? L'ECAILLER

Other related companies as MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE: HUIS DE MUS | JONCKHEERE L. | RAGGI AERTS | VANDEVOORDE-SPOLSPOEL | MAISON ? L'ECAILLER

MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09555603027. Het bedrijf MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE bevindt zich op het adres: BEGIJNHOF 24; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 117,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE, openstaande posities, locatie van MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE op de kaart.

MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE, company assigned to the tax number BE09555603027. The company MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE is located at the address: BEGIJNHOF 24; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 117,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE were not found.
The main activity of MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE is not available. You also can look at reviews of MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE, open positions, location of MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUSEUM VOOR VOLKSKUNDE, employees, financial statistics.