MUSEUM GEVAERT- MINNE

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • MUSEUM GEVAERT- MINNE
Private companiesLeather and Leather Products • MUSEUM GEVAERT- MINNE

Contactgegevens MUSEUM GEVAERT- MINNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUSEUM GEVAERT- MINNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUSEUM GEVAERT- MINNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KAPITTELDREEF 45; 9830; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92811022 (+32-92811022) 92811022 (+32-92811022)

Fax (fax): +32 (68) 521-18-28 +32 (68) 521-18-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUSEUM GEVAERT- MINNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUSEUM GEVAERT- MINNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUSEUM GEVAERT- MINNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUSEUM GEVAERT- MINNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUSEUM GEVAERT- MINNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUSEUM GEVAERT- MINNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUSEUM GEVAERT- MINNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUSEUM GEVAERT- MINNE
Products information MUSEUM GEVAERT- MINNE

BTW identificatienummer (tax): BE01740478515
Ondernemingsnummer: 3683685302
Hoofdstad (capital): 728,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 545,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in MUSEUM GEVAERT- MINNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUSEUM GEVAERT- MINNE
(Get full report from official database of BE for MUSEUM GEVAERT- MINNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUSEUM GEVAERT- MINNE
Addition kinds of activities for MUSEUM GEVAERT- MINNE

251903. Glasvezel en plastic meubels | Fiberglass and plastic furniture
781902. Reproductie diensten, film productie | Reproduction services, motion picture production
34440601. Markten, plaatwerk | Awnings, sheet metal
36340502. Sigarettenaanstekers, elektrisch | Cigarette lighters, electric
36489900. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
39140500. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
39990700. Kunstbomen en bloemen | Artificial trees and flowers

Werken bij MUSEUM GEVAERT- MINNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUSEUM GEVAERT- MINNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUSEUM GEVAERT- MINNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUSEUM GEVAERT- MINNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Verkoop | Charcuterie | Vorselaar | Zaterdag (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn momenteel op zoek naar een jobstudent die reeds ervaring heeft met de bediening aan de charcuterietoog van een beenhouwerij. Als student aan de vleestoog neem je volgende taken op: Klanten bedienen: bestelling opnemen, vlees snijden, verpakken, ... Toog aanvullen salades aanvullen Toog op orde houden en schoonmaken op het einde van de dag ...

  • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Junior fullstack PHP developer met goeste (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Jobtoolz

    Type: Vaste Job

    Veel bedrijven zijn op zoek naar de zoveelste developer om verschillende projecten in een snel tempo te ontwikkelen en op te leveren, wij niet! Jobtoolz zoekt iemand met de wens om impact te hebben op de manier waarop recruiters in de toekomst zullen werken. We zoeken een ontwikkelaar die durft vernieuwend te zijn en die getriggerd wordt door het steeds verbeteren van Jobtoolz, een positivo met GOESTE die zich Jobtoolz eigen kan maken en verder kan en mag ontwikkelen. Naast het verder ontwikkelen van de tool helpt jouw persoonlijke mentor jouw verder ontwikkelen als developer.

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KNOKKE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

  • Heftruckchauffeur dag- en nachtwerk (werfreserve) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ASAP.be

    Type: Werfreserve

    Afhankelijk van de afdeling staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens en / of voor orderpicking.

Zoek naar antwoorden van MUSEUM GEVAERT- MINNE in sociale netwerken
Look for responds of MUSEUM GEVAERT- MINNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUSEUM GEVAERT- MINNE. Laat een reactie achter voor MUSEUM GEVAERT- MINNE. MUSEUM GEVAERT- MINNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUSEUM GEVAERT- MINNE. Leave a respond for MUSEUM GEVAERT- MINNE. MUSEUM GEVAERT- MINNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUSEUM GEVAERT- MINNE op de google maps. Adres en contacten MUSEUM GEVAERT- MINNE
Location of MUSEUM GEVAERT- MINNE on the google maps. Address and contacts of MUSEUM GEVAERT- MINNE

Andere gerelateerde bedrijven als come MUSEUM GEVAERT- MINNE MUSEUM GEVAERT- MINNE: KAYAK | GARAGE LUIGI | ANNE CARDOEN | TELESON | STEVEN DEPICKER

Other related companies as MUSEUM GEVAERT- MINNE: KAYAK | GARAGE LUIGI | ANNE CARDOEN | TELESON | STEVEN DEPICKER

MUSEUM GEVAERT- MINNE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUSEUM GEVAERT- MINNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01740478515. Het bedrijf MUSEUM GEVAERT- MINNE bevindt zich op het adres: KAPITTELDREEF 45; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 728,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 545,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in MUSEUM GEVAERT- MINNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUSEUM GEVAERT- MINNE is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUSEUM GEVAERT- MINNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUSEUM GEVAERT- MINNE, openstaande posities, locatie van MUSEUM GEVAERT- MINNE op de kaart.

MUSEUM GEVAERT- MINNE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUSEUM GEVAERT- MINNE, company assigned to the tax number BE01740478515. The company MUSEUM GEVAERT- MINNE is located at the address: KAPITTELDREEF 45; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 728,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 545,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in MUSEUM GEVAERT- MINNE were not found.
The main activity of MUSEUM GEVAERT- MINNE is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MUSEUM GEVAERT- MINNE is not available. You also can look at reviews of MUSEUM GEVAERT- MINNE, open positions, location of MUSEUM GEVAERT- MINNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUSEUM GEVAERT- MINNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUSEUM GEVAERT- MINNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUSEUM GEVAERT- MINNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUSEUM GEVAERT- MINNE, employees, financial statistics.