MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE)

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE)
Private companiesUnited States Postal Service • MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE)

Contactgegevens MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE): address, phone, fax, email, website, opening hours

MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUINENSTRAAT 147; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59702285 (+32-59702285) 59702285 (+32-59702285)

Fax (fax): +32 (2) 907-15-98 +32 (2) 907-15-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE)
Products information MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE)

BTW identificatienummer (tax): BE05309661865
Ondernemingsnummer: 4241516113
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE)
(Get full report from official database of BE for MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE))

Aanvulling soorten activiteiten voor MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE)
Addition kinds of activities for MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE)

9532. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development
382603. Vloeistof testapparaat | Liquid testing apparatus
511300. Industrieel en persoonlijk dienstpapier | Industrial and personal service paper
26310304. Vouwkast | Folding boxboard
30690804. Tepels, rubber | Nipples, rubber
39990305. Veren, struisvogel, krullen en verven | Feathers, ostrich, curling and dyeing
51229901. Verbanden | Bandages

Werken bij MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE). Looking for open vacancies in other companies

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • sprankelende huishoudhulp (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Schriek - uitstekend betaald (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Villa Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Villa Kruiscalsyde (Pittem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

  • Group controller (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: TELEVIC

    Type: Vaste Job

    Gepassioneerd door budgetten en forecasts? Een expert in rapportering? En interesse om voor een internationale firma te werken die exponentieel groeit? The Big Picture Televic NV is een privately owned firma in volle groei. Ter versterking van onze 4 Business Units en om onze internationale groei te faciliteren kijken wij uit naar een Group Controller. Als Controller maak je maandelijks de vertaalslag van boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering. Je biedt hiermee het Televic management team de nodige informatie om onze groeistrategieën continu te optimaliseren. Samen met 7 accounting collega’s vorm je het Televic Finance team Belgium. Rapportering gebeurt rechtstreeks aan de CFO. Jouw Taken Je neemt de lead in de voorbereiding, coördinatie en opmaak van de jaarlijkse budgetbesprekingen. Je staat in voor de maandelijkse, kwartaal en jaarlijkse financiële rapportering en presenteert deze op maandbasis aan het management. Je voert variantieanalyses uit op klantenprojecten, productieorders en R&D onderzoeksprojecten. Je bent SAP key-user voor de CO-module (in samenwerking met de SAP analist). Je helpt mee aan de continue verbetering van de financiële processen en systemen. Je werkt nauw samen met de accounting collega’s, zowel nationaal als internationaal.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: REDDIE TEDDY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

Zoek naar antwoorden van MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) in sociale netwerken
Look for responds of MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE). Laat een reactie achter voor MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE). MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE). Leave a respond for MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE). MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) op de google maps. Adres en contacten MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE)
Location of MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) on the google maps. Address and contacts of MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE)

Andere gerelateerde bedrijven als come MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE): Verfaillie D | CORINE DELANDE | PIERCING STUDIO ROXY-ROMY | Goffin F | GROUPE REGNIER SA

Other related companies as MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE): Verfaillie D | CORINE DELANDE | PIERCING STUDIO ROXY-ROMY | Goffin F | GROUPE REGNIER SA

MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05309661865. Het bedrijf MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) bevindt zich op het adres: DUINENSTRAAT 147; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE), openstaande posities, locatie van MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) op de kaart.

MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE), company assigned to the tax number BE05309661865. The company MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) is located at the address: DUINENSTRAAT 147; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) were not found.
The main activity of MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) is not available. You also can look at reviews of MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE), open positions, location of MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEMORIAL PRINS KAREL (DOMEIN RAVERSIJDE), employees, financial statistics.