KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN
Private companiesTransportation Services • KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN

Contactgegevens KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLD DE WAELPLAATS; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32387809 32387809

Fax (fax): +32 (56) 177-79-92 +32 (56) 177-79-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN
Products information KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN

BTW identificatienummer (tax): BE07413818359
Ondernemingsnummer: 1816009521
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN
(Get full report from official database of BE for KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN
Addition kinds of activities for KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN

672299. Beheerinvestering, open-end, nec | Management investment, open-end, nec
762202. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation
36210000. Motoren en generatoren | Motors and generators
42129908. Zware machines transport, lokaal | Heavy machinery transport, local
51310115. Rayon stoffen | Rayon fabrics

Werken bij KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

  • Carrossier (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf werkzaam in fleetmanagement, zijn we een op zoek naar een gemotiveerde Administratief bediende M/V: Indiensttreding: zo snel mogelijk! Functie: Dagelijks contact met klanten (telefoon en mailverkeer) zodat elke opdracht nauwgezet wordt opgevolgd en uitgevoerd. Algemeen administratief werk Gegevensverwerking: input van prestaties en gegevens chauffeurs Klassement Post ophalen en verdelen 

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Genk - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • Nespresso Coffee Advisor te Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Bekister regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Studentenjob

    Uitvoeren van diverse karweiwerken op de werven zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. - Zowel traditionele als systeembekisting - plaatsen van wapening - betoneren - PVC-riolering - Klein metselwerk in betonblokken/snelbouw

  • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MC BRIDE

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

Zoek naar antwoorden van KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN in sociale netwerken
Look for responds of KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN. Laat een reactie achter voor KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN. KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN. Leave a respond for KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN. KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN op de google maps. Adres en contacten KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN
Location of KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN on the google maps. Address and contacts of KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN: CONCORDIA | Panaché Snack | JOHANN VONHOFF | ZED CARS | CORTHOUTS ANDRE

Other related companies as KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN: CONCORDIA | Panaché Snack | JOHANN VONHOFF | ZED CARS | CORTHOUTS ANDRE

KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07413818359. Het bedrijf KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN bevindt zich op het adres: LEOPOLD DE WAELPLAATS; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 818,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN, openstaande posities, locatie van KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN op de kaart.

KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN, company assigned to the tax number BE07413818359. The company KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN is located at the address: LEOPOLD DE WAELPLAATS; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 818,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN were not found.
The main activity of KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN is not available. You also can look at reviews of KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN, open positions, location of KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KON.MUSEUM SCHONE KUNSTEN, employees, financial statistics.