KASTEEL DE FAUCONVAL

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • KASTEEL DE FAUCONVAL
Private companiesRailroad Transportation • KASTEEL DE FAUCONVAL

Contactgegevens KASTEEL DE FAUCONVAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KASTEEL DE FAUCONVAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KASTEEL DE FAUCONVAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAALEINDE 2; 3720; KORTESSEM, België

Telefoon (phone): 11376438 (+32-11376438) 11376438 (+32-11376438)

Fax (fax): +32 (64) 967-33-67 +32 (64) 967-33-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KASTEEL DE FAUCONVAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KASTEEL DE FAUCONVAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KASTEEL DE FAUCONVAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KASTEEL DE FAUCONVAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KASTEEL DE FAUCONVAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KASTEEL DE FAUCONVAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KASTEEL DE FAUCONVAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KASTEEL DE FAUCONVAL
Products information KASTEEL DE FAUCONVAL

BTW identificatienummer (tax): BE02810546875
Ondernemingsnummer: 2073089599
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in KASTEEL DE FAUCONVAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KASTEEL DE FAUCONVAL
(Get full report from official database of BE for KASTEEL DE FAUCONVAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KASTEEL DE FAUCONVAL
Addition kinds of activities for KASTEEL DE FAUCONVAL

176101. Dakwerk en gootwerk | Roofing and gutter work
571202. Aangepaste meubels en kasten | Customized furniture and cabinets
38290400. Apparatuur voor fysieke eigenschappen | Physical property testing equipment
39530102. Datum postzegels, hand: rubber of metaal | Date stamps, hand: rubber or metal
50310306. Ramen, alle materialen | Window frames, all materials
73420203. Plaagbestrijding in structuren | Pest control in structures
79480404. Paarden, racen | Horses, racing

Werken bij KASTEEL DE FAUCONVAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KASTEEL DE FAUCONVAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KASTEEL DE FAUCONVAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KASTEEL DE FAUCONVAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren lasser (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt aan de montagetafel: je staat in voor aflassen volgens plan en het monteren van onderdelen. Het in kaliber samenstellen en aflassen van onderdelen.

  • Allround arbeider in 3 ploegen - omgeving Waasland (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar handlangers/magazijniers uit de omgeving van het Waasland. Jouw takenpakket bestaat vooral uit fysieke taken: - verpakking - bestellingen klaarzetten - bakken afwassen - laden-lossen - verpakkingsmachine bedienen

  • Huishoudhulp regio Kleit - voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kleit zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • STUDENT (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

  • Verkoper m/v beenhouwerij te Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Vaste Job

    Voor ons filiaal te Kalmthout zijn wij op zoek naar een verkoper m/v ( 38u ) om ons team te versterken : Samen met uw collega's staat u in voor de verkoop van vers vlees , traiteur en charcuterieproducten Je helpt mee met de voorbereiding / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je de klanten adviseren in bij hun aankopen Je bent klantvriendelijk en leergierig De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • Financial Controller (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • fytotherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een fytotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van KASTEEL DE FAUCONVAL in sociale netwerken
Look for responds of KASTEEL DE FAUCONVAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KASTEEL DE FAUCONVAL. Laat een reactie achter voor KASTEEL DE FAUCONVAL. KASTEEL DE FAUCONVAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KASTEEL DE FAUCONVAL. Leave a respond for KASTEEL DE FAUCONVAL. KASTEEL DE FAUCONVAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KASTEEL DE FAUCONVAL op de google maps. Adres en contacten KASTEEL DE FAUCONVAL
Location of KASTEEL DE FAUCONVAL on the google maps. Address and contacts of KASTEEL DE FAUCONVAL

Andere gerelateerde bedrijven als come KASTEEL DE FAUCONVAL KASTEEL DE FAUCONVAL: Lousbergh Woningbouw | Pro-Vision NV | INTER SPARE PARTS | THE PERFORMERS GROUP | Trans M.B.

Other related companies as KASTEEL DE FAUCONVAL: Lousbergh Woningbouw | Pro-Vision NV | INTER SPARE PARTS | THE PERFORMERS GROUP | Trans M.B.

KASTEEL DE FAUCONVAL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KASTEEL DE FAUCONVAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02810546875. Het bedrijf KASTEEL DE FAUCONVAL bevindt zich op het adres: DAALEINDE 2; 3720; KORTESSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 212,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in KASTEEL DE FAUCONVAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KASTEEL DE FAUCONVAL is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KASTEEL DE FAUCONVAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KASTEEL DE FAUCONVAL, openstaande posities, locatie van KASTEEL DE FAUCONVAL op de kaart.

KASTEEL DE FAUCONVAL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is KASTEEL DE FAUCONVAL, company assigned to the tax number BE02810546875. The company KASTEEL DE FAUCONVAL is located at the address: DAALEINDE 2; 3720; KORTESSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 212,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in KASTEEL DE FAUCONVAL were not found.
The main activity of KASTEEL DE FAUCONVAL is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KASTEEL DE FAUCONVAL is not available. You also can look at reviews of KASTEEL DE FAUCONVAL, open positions, location of KASTEEL DE FAUCONVAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KASTEEL DE FAUCONVAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KASTEEL DE FAUCONVAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KASTEEL DE FAUCONVAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KASTEEL DE FAUCONVAL, employees, financial statistics.