ABDIJ MARIENHOF

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • ABDIJ MARIENHOF

Contactgegevens ABDIJ MARIENHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABDIJ MARIENHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABDIJ MARIENHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COLENSTRAAT 1; 3840; BORGLOON, België

Telefoon (phone): 12741467 (+32-12741467) 12741467 (+32-12741467)

Fax (fax): +32 (19) 548-57-82 +32 (19) 548-57-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABDIJ MARIENHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABDIJ MARIENHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABDIJ MARIENHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABDIJ MARIENHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABDIJ MARIENHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABDIJ MARIENHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABDIJ MARIENHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABDIJ MARIENHOF
Products information ABDIJ MARIENHOF

BTW identificatienummer (tax): BE07649749755
Ondernemingsnummer: 8277893066
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ABDIJ MARIENHOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABDIJ MARIENHOF
(Get full report from official database of BE for ABDIJ MARIENHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABDIJ MARIENHOF
Addition kinds of activities for ABDIJ MARIENHOF

331700. Stalen buizen en buizen | Steel pipe and tubes
26579900. Vouwkartonnen dozen, niet inbegrepen | Folding paperboard boxes, nec
34449909. Metalen specialiteiten, niet gestempeld | Sheet metal specialties, not stamped
35890105. Popcorn machines, commercieel | Popcorn machines, commercial
52310100. Glas | Glass
80110202. Clinic, uitgevoerd door artsen | Clinic, operated by physicians
86410503. Wijkvereniging | Neighborhood association
87330103. Medisch onderzoek | Medical research

Werken bij ABDIJ MARIENHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABDIJ MARIENHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABDIJ MARIENHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABDIJ MARIENHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Opérateur Administratif Scanning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst en verdeling van pakketten en documenten van verschillende leveranciers en klanten Brieven sortering volgens de instructies van de klanten. Analyse en interpretatie van documenten Voorbereiding van de documenten (nieten, plakken, uitsnijden,…) Scannen en indexering van de documenten Kwaliteitscontrole en gegevensvalidatie Ompakken van mappen of gescande documenten Archivering Codering en kennisgeving van statistieken Basisonderhoud van gebruikte werktuigen

  • Teamleader Warehouse (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor de dagelijkse operationele werking van het magazijn. Je coördineert, organiseert en stemt volgende activiteiten op elkaar af : * Ontvangst van goederen, geleverd door externe leveranciers * Tijdelijke stockering van goederen in het Warehouse * Orderpicking volgens de dagelijkse bestellingen van klanten * Verzamelen van goederen op de laadkades * Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines * stuffen en strippen van containers

  • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

  • Technische Magazijnier (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een servicebedrijf dat zowel in West- als Oostvlaanderen projecten aangaat, zijn wij op zoek naar een magazijnier. We zijn op zoek naar een magazijnier met mechanisch/technische achtergrondkennis. Als magazijnier sta je uiteraard in voor het beheer en organisatie van het magazijn. Tevens kan je zelf goed inschatten welke benodigdheden noodzakelijk zijn om verscheidene projecten uit te voeren.

  • Elektricien m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren elektricien. Zeer snelle opstart, maandag aanstaande!  

  • Junior boekhouder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal de hoofdboekhouder ondersteunen in de dagdagelijkse activiteiten :  Opvolgen van alle boekhoudkundige activiteiten voor de verschillende entiteiten van de onderneming Inboeken van facturen, instaan voor de BTW aangiftes, afsluitingen en andere wettelijke verplichtingen.    Uitvoeren van diverse controles en analyses  Voorbereiding externe audits  …  

  • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • Installateur sanitair Regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaakpersoneel Provincie Vlaams-Brabant 2018 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Vlaams-Brabant zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • zorgleerkracht (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: VRIJE BASISSCHOOL

    Type: Werfreserve

    zorg bieden in verschillende klassen onder verschillende vormen van co-teaching

  • 1 flexi medewerker Kelner/ tooghulp m/v (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bloeiend hotel gecombineerd met een restaurant/brasserie, zijn wij opzoek naar zaalmedewerkers voor onmiddellijke indiensttreding Zowel studenten als flexi-jobbers komen in aanmerking ! Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je staat, samen met een andere collega, in voor het vriendelijk ontvangen van onze klanten Je begeleidt de klanten naar hun tafel Verder neem je hun bestelling op en bedient de klant met hun maaltijd en drank Je zorgt ervoor dat de tafel er altijd netjes bij ligt Het afrekenen behoort ook tot de job

Zoek naar antwoorden van ABDIJ MARIENHOF in sociale netwerken
Look for responds of ABDIJ MARIENHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABDIJ MARIENHOF. Laat een reactie achter voor ABDIJ MARIENHOF. ABDIJ MARIENHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABDIJ MARIENHOF. Leave a respond for ABDIJ MARIENHOF. ABDIJ MARIENHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABDIJ MARIENHOF op de google maps. Adres en contacten ABDIJ MARIENHOF
Location of ABDIJ MARIENHOF on the google maps. Address and contacts of ABDIJ MARIENHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come ABDIJ MARIENHOF ABDIJ MARIENHOF: @Microsystems Belgium | P. DUPUIS | A.C. HOPPELAND | J. REARD | HENRI VANDEBROEK

Other related companies as ABDIJ MARIENHOF: @Microsystems Belgium | P. DUPUIS | A.C. HOPPELAND | J. REARD | HENRI VANDEBROEK

ABDIJ MARIENHOF is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABDIJ MARIENHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07649749755. Het bedrijf ABDIJ MARIENHOF bevindt zich op het adres: COLENSTRAAT 1; 3840; BORGLOON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in ABDIJ MARIENHOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABDIJ MARIENHOF is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABDIJ MARIENHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABDIJ MARIENHOF, openstaande posities, locatie van ABDIJ MARIENHOF op de kaart.

ABDIJ MARIENHOF is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABDIJ MARIENHOF, company assigned to the tax number BE07649749755. The company ABDIJ MARIENHOF is located at the address: COLENSTRAAT 1; 3840; BORGLOON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in ABDIJ MARIENHOF were not found.
The main activity of ABDIJ MARIENHOF is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ABDIJ MARIENHOF is not available. You also can look at reviews of ABDIJ MARIENHOF, open positions, location of ABDIJ MARIENHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABDIJ MARIENHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABDIJ MARIENHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABDIJ MARIENHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABDIJ MARIENHOF, employees, financial statistics.