Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV
Private companiesUnited States Postal Service • Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV

Contactgegevens Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wetenschapspark 5; 3590; Diepenbeek, België

Telefoon (phone): 011 22 40 18 (+32-011 22 40 18) 011 22 40 18 (+32-011 22 40 18)

Fax (fax): 011 22 08 23 (+32-011 22 08 23) 011 22 08 23 (+32-011 22 08 23)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV
Products information Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09404815673
Ondernemingsnummer: 2305175781
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Internet - Services; Internet - Webdesign

Product categorie (product category): Multimedia - Systems and productions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV
(Get full report from official database of BE for Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV
Addition kinds of activities for Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV

721599. Muntwasserijen en schoonmaakdiensten, noch | Coin-operated laundries and cleaning, nec
872199. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec
12410102. Exploratie, bitumineuze of bruinkoolwinning | Exploration, bituminous or lignite mining
14290103. Trap rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Trap rock, crushed and broken-quarrying
27910101. Linotype samenstelling, voor de drukkerij | Linotype composition, for the printing trade
32690200. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery

Werken bij Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kok (PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE)

    Regio: PETEGEM-AAN-DE-SCHELDE

    Bedrijf: GOLF CLUB OUDENAARDE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Binnen ons keukenteam zijn we op zoek naar een kok. Uw taken, waarvan je reeds grondige kennis opdeed in de praktijk, bestaan uit: - creatief opstellen van menu's en suggesties - het bereiden van koude en warme gerechten in samenwerking met onze kok, of bij zijn afwezigheid, zelfstandig het restaurant draaiend houden - (mee) organiseren van mis en place en keukenservice - kwaliteitscontrole van het productieproces

  • Sales Engineer (3 talig!) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant gespecialiseerd in alles wat met een tankstation te maken heeft is dringend op zoek naar een sterk technische vertegenwoordiger. Je bezoekt enerzijds bestaande klanten, voornamelijk tankstations alsook potentiële nieuwe klanten in het kader van Business Development. Dit hoeven niet steeds tankstations te zijn, dit kunnen even goed nieuwe sectoren zijn waar je potentieel in ziet om je producten en diensten te verkopen. Door een duidelijke behoefte-analyse en gedegen klantenkennis ga je na of er bepaalde noden zijn die opgelost dienen te worden. Op basis hiervan stel jij de beste oplossing voor en tracht je een verkoop af te sluiten. Daarnaast stel je ook pro-actief nieuwe producten, diensten en mogelijkheden voor. Je bezoekt klanten, verzorgt de nodige sales administratie (bezoekverslagen, offertes,rapporteringen,  …) en rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Sales Manager met wie je regelmatig de lopende zaken bespreekt. Kortom : je bent verantwoordelijk voor  jouw klantenportefeuille en dit van A tot Z.

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

  • Wegenwerker M/V (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wegenwerker mag je je bij deze klant verwachten aan onderstaand takenpakket: Het leggen van rioleringen waterafvoer en andere leiding stelsels; Je plaatst en herstelt inritten voetpaden parkeerterreinen stapelplaatsen; Je plaatst straatkolken riooldeksels en geprefabriceerde elementen; Je kan ook instaan voor ander algemeen voorkomend werk in de wegenbouw. Je maakt weg verhardingen in diverse materialen.

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

  • Student voor de afdeling beenhouwerij (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, regio Kasterlee, zijn we op zoek naar een student voor de afdeling beenhouwerij. Jouw taken: - Je bent als verkoper in alle opzichten de vertegenwoordiger van ons concept. De toonbank is jouw paradepaardje : je presenteert de meer verfijnde charcuterie samen met de traiteurproducten op een manier dat de klant jouw producten wil ! - De chef verkoopster van het filiaal leidt je op tot een volwaardig teammember die de waarden en normen van het bedrijf vertegenwoordigt. - Je maakt de bereidingen klaar zoals je geleerd hebt in je opleiding en kan steeds onze gids inschakelen ... met andere woorden je krijgt een verantwoordelijkheid toegewezen maar je staat er nooit alleen voor. - Je bewaakt de kwaliteit en netheid van de producten als het materiaal.

  • Jobstudent winkel benzinestation (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: DEN DOORN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening in het benzinestation. Je helpt voor de verkoop in de winkel. Je staat in voor het klein onderhoud van de winkel (proper houden van de winkel, rekken ...)

  • Administratief bediende (M/V) (LEUVEN) - NL/PL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MAXICLEAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een administratief bediende met een zeer goede kennis van Pools en Nederlands (Engels of Frans is een troef).Iemand die zelfstandig kan werken maar ook houdt van het contact met onze huishoudhulpen en klanten.

  • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

Zoek naar antwoorden van Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV in sociale netwerken
Look for responds of Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV. Laat een reactie achter voor Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV. Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV. Leave a respond for Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV. Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV op de google maps. Adres en contacten Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV
Location of Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV on the google maps. Address and contacts of Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV: Krediet Nuverheid | RUSTHUIS ZORGVLIED | Decor Rita Dhaenens | PERNEEL | STAROUGH

Other related companies as Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV: Krediet Nuverheid | RUSTHUIS ZORGVLIED | Decor Rita Dhaenens | PERNEEL | STAROUGH

Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09404815673. Het bedrijf Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV bevindt zich op het adres: Wetenschapspark 5; 3590; Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 120,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Multimedia - Systems and productions. Lijst met producten zijn Internet - Services; Internet - Webdesign.
De hoofdactiviteit van Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV, openstaande posities, locatie van Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV, company assigned to the tax number BE09404815673. The company Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV is located at the address: Wetenschapspark 5; 3590; Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 120,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Multimedia - Systems and productions. List of products are Internet - Services; Internet - Webdesign.
The main activity of Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV is not available. You also can look at reviews of Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV, open positions, location of Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Xi MULTIMEDIA SOLUTIONS NV, employees, financial statistics.