Meurer Roofland AG

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • Meurer Roofland AG
Private companiesDepository Institutions • Meurer Roofland AG

Contactgegevens Meurer Roofland AG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meurer Roofland AG: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meurer Roofland AG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Talstr 14 4780 Saint-Vith, België

Telefoon (phone): 80 (+32-80) 80 (+32-80)

Fax (fax): 80 (+32-80) 80 (+32-80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meurer Roofland AG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meurer Roofland AG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meurer Roofland AG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meurer Roofland AG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meurer Roofland AG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meurer Roofland AG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meurer Roofland AG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meurer Roofland AG
Products information Meurer Roofland AG

BTW identificatienummer (tax): BE04988037109
Ondernemingsnummer: 8812103271
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Construction elements, translucent, for roofs and walls; Dormer windows and skylights; Green roof materials; Gutters and down-pipes; Roof structures; Roof tiles made of clay; Roofing and vapour barrier sheets of rubber; Slates for roofing, raw and dressed

Product categorie (product category): Bitumen Roofing And Roof Sealing Rolls

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meurer Roofland AG
(Get full report from official database of BE for Meurer Roofland AG)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meurer Roofland AG
Addition kinds of activities for Meurer Roofland AG

26720204. Gomband, doek of papierbasis: van aangekochte materialen | Gummed tape, cloth or paper base: from purchased materials
28139909. Zuurstof, samengeperst of vloeibaar | Oxygen, compressed or liquefied
28420404. Sanitaire voorbereidingen | Sanitation preparations
29510201. Asfalt- en asfaltische plaveiselmengsels (niet van raffinaderijen) | Asphalt and asphaltic paving mixtures (not from refineries)
34330103. Gasbrander, huishoudelijk | Gas burners, domestic
35820000. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
50479903. Röntgenfilm en benodigdheden | X-ray film and supplies
92249900. Brandbeveiliging, nv | Fire protection, nec

Werken bij Meurer Roofland AG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meurer Roofland AG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meurer Roofland AG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meurer Roofland AG. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur - Tijdelijke lange opdracht (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De parkwachter zorgt ervoor dat dat de bedrijfsmiddelen tijdig inzetbaar en klaargelegd zijn zodat de geplande werkzaamheden tijdig uitgevoerd kunnen worden. - Klaarzetten van het gevraagde materiaal om mee naar de werf te nemen. - Controleren van de staat en keuring van in-en uitgaande materialen. - Communiceren over het niet-inzetbaar materiaal aan operations en proactief meezoeken naar oplossingen - Uitvoeren van werkzaamheden aan allerhande soorten slangen. - Onderhouden van de interne hallen en het terrein buiten.

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp - SINT-KATELIJNE-WAVER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Huishoudhulp regio Adegem- voltijds / deeltijds (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Adegem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Studenten productie & magazijnwerk gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende grote klanten zijn wij op zoek naar STUDENTEN om onze teams te versterken! Ben jij doorheen de week enkele dagen beschikbaar en wil je graag een centje bijverdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken studenten die in een productie of magazijnomgeving tewerkgesteld willen worden voor de regio Kempen/Limburg.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Als student op de Gentse Winterfeesten kan je op een leuke manier een centje bijverdienen! Zo kan je ingeschakeld worden voor zowel barwerk , schaatsverhuur, als verkoper.... Hiervoor zoeken we naar gemotiveerde studenten die beschikbaar zijn voor de volledige periode van 07/12/2018 tot 06/01/2019. Ben jij dus veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

  • KOKS (Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, en heb je veel zin om er mee tegen aan te gaan? Leer jij graag veel mensen kennen en hou je van koken? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Voor Kortrijk zijn wij opzoek naar koks om mee te werken op toffe projecten !

Zoek naar antwoorden van Meurer Roofland AG in sociale netwerken
Look for responds of Meurer Roofland AG in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meurer Roofland AG. Laat een reactie achter voor Meurer Roofland AG. Meurer Roofland AG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meurer Roofland AG. Leave a respond for Meurer Roofland AG. Meurer Roofland AG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meurer Roofland AG op de google maps. Adres en contacten Meurer Roofland AG
Location of Meurer Roofland AG on the google maps. Address and contacts of Meurer Roofland AG

Andere gerelateerde bedrijven als come Meurer Roofland AG Meurer Roofland AG: Clabots | SOFT 'N SOUND | @ction Phone | DIENST VOOR TOERISME DADIZELE | LE JARDIN DU GEER

Other related companies as Meurer Roofland AG: Clabots | SOFT 'N SOUND | @ction Phone | DIENST VOOR TOERISME DADIZELE | LE JARDIN DU GEER

Meurer Roofland AG is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meurer Roofland AG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04988037109. Het bedrijf Meurer Roofland AG bevindt zich op het adres: Talstr 14 4780 Saint-Vith. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bitumen Roofing And Roof Sealing Rolls. Lijst met producten zijn Construction elements, translucent, for roofs and walls; Dormer windows and skylights; Green roof materials; Gutters and down-pipes; Roof structures; Roof tiles made of clay; Roofing and vapour barrier sheets of rubber; Slates for roofing, raw and dressed.
De hoofdactiviteit van Meurer Roofland AG is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meurer Roofland AG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meurer Roofland AG, openstaande posities, locatie van Meurer Roofland AG op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Meurer Roofland AG is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meurer Roofland AG, company assigned to the tax number BE04988037109. The company Meurer Roofland AG is located at the address: Talstr 14 4780 Saint-Vith. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bitumen Roofing And Roof Sealing Rolls. List of products are Construction elements, translucent, for roofs and walls; Dormer windows and skylights; Green roof materials; Gutters and down-pipes; Roof structures; Roof tiles made of clay; Roofing and vapour barrier sheets of rubber; Slates for roofing, raw and dressed.
The main activity of Meurer Roofland AG is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Meurer Roofland AG is not available. You also can look at reviews of Meurer Roofland AG, open positions, location of Meurer Roofland AG on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meurer Roofland AG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meurer Roofland AG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meurer Roofland AG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meurer Roofland AG, employees, financial statistics.