WILMOTTE-FORET

Contactgegevens WILMOTTE-FORET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILMOTTE-FORET: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILMOTTE-FORET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Reine Astrid 61; 4432; Ans (Alleur), België

Telefoon (phone): +32 (53) 495-31-10 +32 (53) 495-31-10

Fax (fax): +32 (3) 548-98-30 +32 (3) 548-98-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILMOTTE-FORET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILMOTTE-FORET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILMOTTE-FORET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILMOTTE-FORET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILMOTTE-FORET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILMOTTE-FORET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILMOTTE-FORET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILMOTTE-FORET
Products information WILMOTTE-FORET

BTW identificatienummer (tax): BE08790130615
Ondernemingsnummer: 4768859863
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 379,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Funeral directors; Florists

Product categorie (product category): Mourning wreaths

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILMOTTE-FORET
(Get full report from official database of BE for WILMOTTE-FORET)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILMOTTE-FORET
Addition kinds of activities for WILMOTTE-FORET

149901. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
20419909. Korenkiem | Wheat germ
25110701. Tuinmeubilair: hout | Garden furniture: wood
25119904. Eindtafels: hout | End tables: wood
34430127. Watertanks, metalen plaat | Water tanks, metal plate
60999903. Elektronisch geldoverdrachtsnetwerk, inclusief omschakeling | Electronic funds transfer network, including switching

Werken bij WILMOTTE-FORET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILMOTTE-FORET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILMOTTE-FORET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILMOTTE-FORET. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Procesoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde procesoperatoren m/v: - Je staat in voor de bediening van productiemachines - Je stelt eigenhandig de machine in en controleert de werking - Je bent continu bezig met het opvolgen van de kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid - Je communiceert problemen tijdig met de supervisor

  • Stikster (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als stikster/stikker. Je werkt met industriële machines. Je helpt met je collega's om alle goederen correct te verwerken en op te bergen

  • Hands-on Teamleader Magazijn (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deelname aan de dagdagelijkse werkzaamheden van de Warehouse Manager Administratieve ondersteuning en back up van de Warehouse Manager o Administratieve verwerking van de leveringen en verkooporders o Opstellen transport documenten o Organiseren van zendingen o Bijhouden prijs- en stocklijsten Personeelsplanning en werkverdeling Aansturen en motiveren van het warehouse team (8) Doen naleven van veiligheidsvoorschriften, arbeidsreglement, hygiënereglement en orde en netheid op de werkvloer

  • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Sales Manager Industrie en Out of Home (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Onderhouden en beheren van commerciële relatie met klanten; Uitbouwen van een intensief partnership op lange termijn met strategische klanten; Aanbrengen nieuwe contacten/contracten; Opvolgen marktevolutie; Pro-actief handelen in het kader van opportuniteiten; Aansturen en begeleiden van verkoopsmedewerkers; Vervullen administratieve taken met betrekking tot prijsbesprekingen, opvolging verkoopcijfers, opvolging naleving gemaakte afspraken, opvolgen prijswijzigingen en klantenvragen.

  • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

  • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

  • HELPDESK ENGINEER (LASNE)

    Regio: LASNE

    Bedrijf: SYSTEMAT

    Type: Werfreserve

    SYSTEMAT is op zoek naar een Helpdesk Medewerker ter versterking van zijn dienst ‘Services’ in Waals-Brabant (Lasne-Waterloo) en/of Wilrijk (Antwerpen) . Als Helpdesk Medewerker biedt u de gebruikers technische bijstand. - U ontvangt oproepen van de klanten onder contract. - U neemt het probleem op zich en probeert het op te lossen door opzoekingen te doen in de databanken en op het web. - U voert de voorgestelde oplossingen in. - U sluit de beëindigde oproepen af en stuurt de niet-opgeloste problemen, naargelang het contract, door naar de betreffende personen (de second level support of de klant). - U doet ook opzoekingen om problemen van het Support team op te lossen.

Zoek naar antwoorden van WILMOTTE-FORET in sociale netwerken
Look for responds of WILMOTTE-FORET in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILMOTTE-FORET. Laat een reactie achter voor WILMOTTE-FORET. WILMOTTE-FORET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILMOTTE-FORET. Leave a respond for WILMOTTE-FORET. WILMOTTE-FORET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILMOTTE-FORET op de google maps. Adres en contacten WILMOTTE-FORET
Location of WILMOTTE-FORET on the google maps. Address and contacts of WILMOTTE-FORET

Andere gerelateerde bedrijven als come WILMOTTE-FORET WILMOTTE-FORET: ETS. MILLES | Lingier H | Eastman Chemical BV | MARIJKE CAEN | MANAGEMENT CENTRE EUROPE

Other related companies as WILMOTTE-FORET: ETS. MILLES | Lingier H | Eastman Chemical BV | MARIJKE CAEN | MANAGEMENT CENTRE EUROPE

WILMOTTE-FORET is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILMOTTE-FORET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08790130615. Het bedrijf WILMOTTE-FORET bevindt zich op het adres: Rue Reine Astrid 61; 4432; Ans (Alleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 379,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mourning wreaths. Lijst met producten zijn Funeral directors; Florists.
De hoofdactiviteit van WILMOTTE-FORET is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILMOTTE-FORET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILMOTTE-FORET, openstaande posities, locatie van WILMOTTE-FORET op de kaart.

WILMOTTE-FORET is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILMOTTE-FORET, company assigned to the tax number BE08790130615. The company WILMOTTE-FORET is located at the address: Rue Reine Astrid 61; 4432; Ans (Alleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 379,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mourning wreaths. List of products are Funeral directors; Florists.
The main activity of WILMOTTE-FORET is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WILMOTTE-FORET is not available. You also can look at reviews of WILMOTTE-FORET, open positions, location of WILMOTTE-FORET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILMOTTE-FORET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILMOTTE-FORET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILMOTTE-FORET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILMOTTE-FORET, employees, financial statistics.