Vinal Food NV

Contactgegevens Vinal Food NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vinal Food NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vinal Food NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krijtersveld 5 2160 Wommelgem, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vinal Food NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vinal Food NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vinal Food NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vinal Food NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vinal Food NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vinal Food NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vinal Food NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vinal Food NV
Products information Vinal Food NV

BTW identificatienummer (tax): BE01487792968
Ondernemingsnummer: 4599945068
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 313,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Italian wines; Natural food; Pasta; Rice

Product categorie (product category): Biscuits

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vinal Food NV
(Get full report from official database of BE for Vinal Food NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vinal Food NV
Addition kinds of activities for Vinal Food NV

28990502. Lijmformaten | Glue sizes
36290202. Condensatoren, vaste of variabele | Capacitors, fixed or variable
36340407. Water pulserende apparaten, elektrisch | Water pulsating devices, electric
50919904. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
51120102. Pennen en / of potloden | Pens and/or pencils
96519901. Alcoholische drank controle board, overheid | Alcoholic beverage control board, government

Werken bij Vinal Food NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vinal Food NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vinal Food NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vinal Food NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • ORDERPICKERS GEZOCHT - VOLVO LOGISTICS - OOSTAKKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Technieker openbare verlichting (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert werken uit aan de bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent het netsysteem en bent in staat om fouten op te sporen Samen met je collega sta je in voor het plaatsen of wegnemen (verlichtings-)palen Je brengt signalisatie aan en maakt gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • Winkelmedewerker met snelle opstart (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor onze klant te Berchem een enthousiaste winkelmedewerker. Je draagt mee zorg voor de winkel, ook vul je mee de rekken aan en uiteraard zal je worden ingezet aan de kassa. Verder help je de klanten verder, wanneer nodig.

  • Student Foodboxen | Hoboken & Kontich (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • STUDENTEN 13/09 BELLEGEM (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs gaat op zoek naar 3 studenten voor het opzetten van tenten in Bellegem. Wanneer: donderdag 13/09 8u30-13u

  • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BEUKENHOF

    Type: Studentenjob

    WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • Bachelor verpleegkundige Operatiekwartier en Recovery (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5820 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Operatiekwartier en Recovery Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je werkt als omloopverpleegkundige in de operatiezaal (dit omvat een aantal niet-steriele handelingen) en je werkt mee als instrumenterende verpleegkundige tijdens verschillende soorten heelkundige ingrepen. Na je inlooptijd wordt je ingeschakeld in de verpleegkundige wachtconsignatie. Als Recovery verpleegkundige plan je zelfstandig en in teamverband de zorg, stelt prioriteiten betreffende verpleegkundige interventies, beargumenteert de keuze van interventie en prioriteitstelling en geeft proactieve ondersteuning ten behoeve van het medische beleid aan de hand van acute en/of levensbedreigende gezondheidsproblemen. Je voert op verantwoorde en doeltreffende wijze continue bewaking uit van de vitale functies en verleent voor de patiënt minimaal belastende zorg aan de patiënt tijdens het pre- en postoperatieve proces. Je observeert en signaleert continue bij de patiënt in de pre- en postoperatieve fase. Je neemt op basis van deze signalen constant maatregelen om gezondheidsbedreigingen te voorkomen of te beperken. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je communiceert zorgvuldig, systematisch, klantgericht en geeft relevante informatie over de ingreep en het anesthesiologisch proces. Aansluitend draag je de zorg en de behandeling van de patiënt op een systematische wijze over aan anderen binnen deze keten van zorgverlening. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je staat onder leiding van het afdelingshoofd en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij. De opvang, begeleiding en evaluatie van nieuwe collega’s en studenten is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Annemie Rombaut, Verpleegkundig afdelingshoofd Operatiekwartier ZNA Stuivenberg op tel. 03 217 70 23. Heb je er zin in?

  • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Recruitment Consultant (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: RANDSTAD SOURCERIGHT

    Type: Vaste Job

    Randstad Sourceright is de divisie van de Randstad Groep die bedrijven ondersteunt door hun HR-processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Dit gaat hoofdzakelijk over rekrutering en selectie, maar breidt vaak uit naar communicatie, employer branding, training, workshop's. De collega's van Randstad Sourceright werken ter plaatse bij de klant om zich volledig te integreren in het bedrijf en permanent te kunnen inspelen op de noden en opportuniteiten. Om onze groei te ondersteunen zoeken we een Recruitment Consultant Functie Als Recruitment consultant / Talent Acquisition Specialist ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een recruitment plan voor de aan jouw toevertrouwde (technische) vacatures. In samenwerking met je team sta je in voor de kwalitatieve invulling van deze vacatures. Als sourcing expert adviseer je de Hiring Managers en HR business partners inzake de aanwerving van de voorgestelde kandidaten. Samen met hen en je team implementeer je de door jouw opgestelde recruitment strategie. Daarbuiten sta je ook in voor de optimalisatie van het wervings- en selectieproces. Taken actieve search via applicant tracking databases (Linkedin, eigen talent pool en andere databases) actieve search via search engines verdere ontwikkeling en onderhoud van een actieve talentpool netwerk uitbouwen in de technische sector screening van de kandidaten (van cv screening tot interview met testbatterij) onderhouden van het ATS systeem (carerix en connexys) opmaken van een interviewrapport dagelijkse contacten met hiring managers & HR business partners opmaken van een aantrekkelijke jobdescription finalisering aanwerving (opmaak contract + onthaal) Om deze baan optimaal en op een professioneel niveau uit te kunnen voeren zal je beschikken over de nodige tools zoals oa een LinkedIn recruiter seat. Tevens kan je ook rekenen op de ervaring en expertise van onze senior consultants en de kennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Tot slot maak je deel uit van een team van meerdere collega’s, aangestuurd door een manager die de finale verantwoordelijkheid draagt van het project. Ben je geïnteresseerd? Laat ons weten!

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

Zoek naar antwoorden van Vinal Food NV in sociale netwerken
Look for responds of Vinal Food NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vinal Food NV. Laat een reactie achter voor Vinal Food NV. Vinal Food NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vinal Food NV. Leave a respond for Vinal Food NV. Vinal Food NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vinal Food NV op de google maps. Adres en contacten Vinal Food NV
Location of Vinal Food NV on the google maps. Address and contacts of Vinal Food NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vinal Food NV Vinal Food NV: AUTOMATION TECHNIQUE INFORMATIQUE SA | BAKKERIJ VANGROOTLOON | SPECIAL OFFICE SERVICE | HUBERT HICK | BOBST BENELUX NV-TAV NV

Other related companies as Vinal Food NV: AUTOMATION TECHNIQUE INFORMATIQUE SA | BAKKERIJ VANGROOTLOON | SPECIAL OFFICE SERVICE | HUBERT HICK | BOBST BENELUX NV-TAV NV

Vinal Food NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vinal Food NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01487792968. Het bedrijf Vinal Food NV bevindt zich op het adres: Krijtersveld 5 2160 Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 313,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Biscuits. Lijst met producten zijn Italian wines; Natural food; Pasta; Rice.
De hoofdactiviteit van Vinal Food NV is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vinal Food NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vinal Food NV, openstaande posities, locatie van Vinal Food NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vinal Food NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vinal Food NV, company assigned to the tax number BE01487792968. The company Vinal Food NV is located at the address: Krijtersveld 5 2160 Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 313,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Biscuits. List of products are Italian wines; Natural food; Pasta; Rice.
The main activity of Vinal Food NV is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vinal Food NV is not available. You also can look at reviews of Vinal Food NV, open positions, location of Vinal Food NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vinal Food NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vinal Food NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vinal Food NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vinal Food NV, employees, financial statistics.