MAISON LICELLO

Contactgegevens MAISON LICELLO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON LICELLO: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON LICELLO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE RANSART 9; 6060; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71412539 (+32-71412539) 71412539 (+32-71412539)

Fax (fax): +32 (60) 695-62-11 +32 (60) 695-62-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON LICELLO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON LICELLO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON LICELLO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON LICELLO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON LICELLO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON LICELLO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON LICELLO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON LICELLO
Products information MAISON LICELLO

BTW identificatienummer (tax): BE02081329345
Ondernemingsnummer: 5695556640
Hoofdstad (capital): 163,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 504,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits: Bicyclettes.. Produits: Scooters, Mobylettes.

Product categorie (product category): Motos. V茅los

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON LICELLO
(Get full report from official database of BE for MAISON LICELLO)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON LICELLO
Addition kinds of activities for MAISON LICELLO

204399. Maaltijden ontbijt eten, nec | Cereal breakfast foods, nec
358299. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment, nec
753899. Algemene automotive reparatie winkels, nec | General automotive repair shops, nec
36439907. Power line kabel | Power line cable
42140000. Lokale vrachtwagens met opslag | Local trucking with storage
48229901. Elektronische post | Electronic mail

Werken bij MAISON LICELLO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON LICELLO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON LICELLO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON LICELLO. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur banden (personenwagens) regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek voor een prachtige bandencentrale naar een gemotiveerde bandenmonteur! Heb je een passie voor wagens? Ben je schoolverlater automechanica en wil je graag ervaring op doen? Heb je ervaring als bandenmonteur? Dan hebben wij de ideale functie voor jou. Taken : banden monteren wissel van zomer naar winter en omgekeerd Controle van de de bandenspanning Velgen verleggen Je kan werken met een bandenmachine

  • Hoofdverpleegkundige Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb jij al ervaring als hoofdverpleegkundige of heb jij een diploma management op zak? Heb je altijd al aan het hoofd van een team willen staan? Ben je gebeten door de organisatorische kriebel? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde hoofdverpleegkundige voor een revalidatie-afdeling. Het betreft een voltijdse opdracht van minstens 2 maanden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn: Aansturen van de equipes. Dit gaat om teams van verplegend en verzorgend personeel Leiding geven en coördineren. Kwaliteitsuitvoering van de verplegende, verzorgende functies en taken. Indien vereist, kan je zelf worden ingeschakeld voor de verpleegkundige taken. ...

  • Groenarbeider m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan je vlot en veilig werken met een bosmaaier? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een tuin- en landbouwbedrijf gelegen in Zele zijn wij op zoek naar groenarbeiders (M/V) om onderhoudswerken uit te voeren. Je maait de hoge grassen en onkruid met een bosmaaier rond obstakels van zijbermen en/of middenbermen. Je ruimt zwerfvuil op. Je plaatst planten. Je werkt op verschillende plaatsen in Vlaanderen.

  • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

  • dakwerker platte daken (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als dakwerker: doe je dakafdichtingen werk je met EPDM werk je met roofing doe je herstellingen van daken bij bedrijven ga je alleen op baan met bedrijfswagen

  • Werken als huishoudhulp Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wemmel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen of vaste nacht) (M/V) (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Aviko Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in onze technische dienst waar je zorgt voor de uitvoering van het mechanisch en/of elektrisch onderhoud in onze fabriek. Samen met je collega's houd je onze productie- en inpaklijnen in topconditie! Zowel storingen oplossen als preventief onderhoud behoren tot jouw takenpakket. Je werkt bovendien actief mee aan 5S en bent bereid om ook medewerkers de nodige informatie/uitleg ivm machines te geven.

  • VERANTWOORDELIJKE CARROSSERIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LAGROU

    Type: Vaste Job

    expertises van schadegevallen bestek opmaken via Informix planning en begeleiding van de werkplaats bestellen van de wisselstukken

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van MAISON LICELLO in sociale netwerken
Look for responds of MAISON LICELLO in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON LICELLO. Laat een reactie achter voor MAISON LICELLO. MAISON LICELLO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON LICELLO. Leave a respond for MAISON LICELLO. MAISON LICELLO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON LICELLO op de google maps. Adres en contacten MAISON LICELLO
Location of MAISON LICELLO on the google maps. Address and contacts of MAISON LICELLO

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON LICELLO MAISON LICELLO: Atynet SPRL | Damovo Belgium NV | N. ANCIAUX | AXILE MEUBLES CONTEMP. | Venus

Other related companies as MAISON LICELLO: Atynet SPRL | Damovo Belgium NV | N. ANCIAUX | AXILE MEUBLES CONTEMP. | Venus

MAISON LICELLO is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON LICELLO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02081329345. Het bedrijf MAISON LICELLO bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE RANSART 9; 6060; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 163,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 504,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Motos. V茅los. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes.. Produits: Scooters, Mobylettes..
De hoofdactiviteit van MAISON LICELLO is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON LICELLO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON LICELLO, openstaande posities, locatie van MAISON LICELLO op de kaart.

MAISON LICELLO is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON LICELLO, company assigned to the tax number BE02081329345. The company MAISON LICELLO is located at the address: CHAUSS?E DE RANSART 9; 6060; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 163,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 504,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Motos. V茅los. List of products are Produits: Bicyclettes.. Produits: Scooters, Mobylettes..
The main activity of MAISON LICELLO is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON LICELLO is not available. You also can look at reviews of MAISON LICELLO, open positions, location of MAISON LICELLO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON LICELLO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON LICELLO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON LICELLO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON LICELLO, employees, financial statistics.