HUIS TWEEWIELERS

Contactgegevens HUIS TWEEWIELERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS TWEEWIELERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS TWEEWIELERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 62; 1745; OPWIJK, België

Telefoon (phone): 52354788 (+32-52354788) 52354788 (+32-52354788)

Fax (fax): +32 (86) 204-56-24 +32 (86) 204-56-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS TWEEWIELERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS TWEEWIELERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS TWEEWIELERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS TWEEWIELERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS TWEEWIELERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS TWEEWIELERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS TWEEWIELERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS TWEEWIELERS
Products information HUIS TWEEWIELERS

BTW identificatienummer (tax): BE08230102539
Ondernemingsnummer: 6916961669
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Bicyclettes.. Produits: Mobylettes, Scooters.

Product categorie (product category): Motos. V茅los

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS TWEEWIELERS
(Get full report from official database of BE for HUIS TWEEWIELERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS TWEEWIELERS
Addition kinds of activities for HUIS TWEEWIELERS

275202. Promotie printen, lithografisch | Promotional printing, lithographic
329200. Asbestproducten | Asbestos products
507200. Hardware | Hardware
01820101. Spruitjes, gekweekt onder dekking | Bean sprouts, grown under cover
34430206. Koeltorens, metalen plaat | Cooling towers, metal plate
59449901. Sieraden, edelstenen en edele metalen | Jewelry, precious stones and precious metals

Werken bij HUIS TWEEWIELERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS TWEEWIELERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS TWEEWIELERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS TWEEWIELERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

  • Bevrachter Binnenvaart (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bevrachter / dispatcher ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van de correcte uitvoering van de opdrachten Melden en opstellen van rapporten voor QHSE-manager met betrekking tot logistieke afwijkingen en zelf eventueel corrigerende maatregelen voorstellen Het volgen van gepaste trainingen en opleidingen Leveranciers en opdrachtgevers informeren aangaande de lopende opdrachten Opvolgen van alle contractuele vastgelegde opdrachten Verwerken van incidentmeldingen volgens de noodplannen

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hoegaarden/Meldert (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

  • Bijlesgever statistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Administratief bediende leveranciersboekhouding (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Gedreven door cijfers en nauwkeurig ga je dagelijks aan de slag. Je wil dat het plaatje klopt en staat in voor de administratie en registratie van de leveranciersboekhouding. Inkoopfacturen vergelijk je met de ontvangen goederen van de leveranciers. Verder sta je in voor: Inboeken van facturen controle, zowel naar hoeveelheden als naar prijzen  opvolging verschillen  klassement Je verzorgt de volledige opvolging van onze leveranciers bij fouten, hiervoor zal je geregeld contact hebben met andere departementen (magazijnen, bestandsbeheer) en/of leveranciers. Diverse administratieve (doorfacturatie prospectiefacturen,…).  Je doet de verwerkingen binnen een SAP-omgeving en een eigen ontwikkeld logistiek pakket.

  • Lasrobot operator 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een Lasrobot operator 2 ploegen (m/v) Taken: Inleggen buizen en vastmaken. Programma kiezen. Visuele controle op las spatten en deze eventueel verwijderen.

  • Field Service Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Een van onze klanten is een wereldwijd gerenommeerd bedrijf in machinebouw voor de elektronica industrie. Voor deze ontwikkelaar van turn-key automatiseringssystemen rekruteren wij een Field Service Engineer die voor internationale opdrachten ingeschakeld wordt. Je wordt als technisch specialist ingeschakeld bij allerhande technische problemen op het vlak van mechanica, elektronica, elektriciteit en automatisatie. Je levert internationale service waarbij je steeds naar een optimale oplossing voor de problemen streeft. Je verzorgt opleidingen bij klanten (software en hardware). Je rondt je interventies correct administratief af (registraties, spare parts lijsten etc.). Je werkt 30% tot 50% van je tijd in het buitenland.

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • Zaalmedewerker (flexi) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Flexijob

    U werkt mee tijdens de service of bij een feestelijke gelegenheid (huwelijk, babyborrel, jubileum, enz.) Tot uw takenpakket behoren: het opstellen van de tafels en tafelschikking, het begeleiden van gasten bij het menu, de bediening van gasten, e.d.

Zoek naar antwoorden van HUIS TWEEWIELERS in sociale netwerken
Look for responds of HUIS TWEEWIELERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS TWEEWIELERS. Laat een reactie achter voor HUIS TWEEWIELERS. HUIS TWEEWIELERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS TWEEWIELERS. Leave a respond for HUIS TWEEWIELERS. HUIS TWEEWIELERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS TWEEWIELERS op de google maps. Adres en contacten HUIS TWEEWIELERS
Location of HUIS TWEEWIELERS on the google maps. Address and contacts of HUIS TWEEWIELERS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS TWEEWIELERS HUIS TWEEWIELERS: LIBRAIRIE AU PARADIS | STATION ZENNEBRUG | Service- en Ontmoetingscentrum | Exycon Belgium NV | SABINE RYZENBERG

Other related companies as HUIS TWEEWIELERS: LIBRAIRIE AU PARADIS | STATION ZENNEBRUG | Service- en Ontmoetingscentrum | Exycon Belgium NV | SABINE RYZENBERG

HUIS TWEEWIELERS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS TWEEWIELERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08230102539. Het bedrijf HUIS TWEEWIELERS bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 62; 1745; OPWIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 276,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Motos. V茅los. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes.. Produits: Mobylettes, Scooters..
De hoofdactiviteit van HUIS TWEEWIELERS is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS TWEEWIELERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS TWEEWIELERS, openstaande posities, locatie van HUIS TWEEWIELERS op de kaart.

HUIS TWEEWIELERS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS TWEEWIELERS, company assigned to the tax number BE08230102539. The company HUIS TWEEWIELERS is located at the address: STATIONSSTRAAT 62; 1745; OPWIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 276,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Motos. V茅los. List of products are Produits: Bicyclettes.. Produits: Mobylettes, Scooters..
The main activity of HUIS TWEEWIELERS is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS TWEEWIELERS is not available. You also can look at reviews of HUIS TWEEWIELERS, open positions, location of HUIS TWEEWIELERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS TWEEWIELERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS TWEEWIELERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS TWEEWIELERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS TWEEWIELERS, employees, financial statistics.