2 WIELERS BECQUE

Contactgegevens 2 WIELERS BECQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 2 WIELERS BECQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

2 WIELERS BECQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANDUYTSTRAAT 226; 9470; DENDERLEEUW, België

Telefoon (phone): 53667698 (+32-53667698) 53667698 (+32-53667698)

Fax (fax): +32 (53) 678-21-63 +32 (53) 678-21-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 2 WIELERS BECQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "2 WIELERS BECQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "2 WIELERS BECQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 2 WIELERS BECQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 2 WIELERS BECQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 2 WIELERS BECQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 2 WIELERS BECQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 2 WIELERS BECQUE
Products information 2 WIELERS BECQUE

BTW identificatienummer (tax): BE06461853027
Ondernemingsnummer: 1433135986
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Bicyclettes.. Produits: Mobylettes, Scooters.

Product categorie (product category): Motos. V茅los

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 2 WIELERS BECQUE
(Get full report from official database of BE for 2 WIELERS BECQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 2 WIELERS BECQUE
Addition kinds of activities for 2 WIELERS BECQUE

208299. Malt dranken, nec | Malt beverages, nec
507802. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
514500. Banketbakkerij | Confectionery
753899. Algemene automotive reparatie winkels, nec | General automotive repair shops, nec
30520200. Plastic slang | Plastic hose
30889906. Tubs (bad, douche en was), kunststof | Tubs (bath, shower, and laundry), plastics
59410102. Vissers en andere elektronische visserijapparatuur | Fish finders and other electronic fishing equipment

Werken bij 2 WIELERS BECQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 2 WIELERS BECQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 2 WIELERS BECQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 2 WIELERS BECQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Proximus Center (Wijnegem) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Proximus

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Verkoper Proximus Center (Wijnegem) - req2057 Ben je gepassioneerd door verkoop en klantencontacten? Ben je een durver die in teamverband resoluut naar resultaten streeft? Is respect ook voor jou een absolute vereiste? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Proximus is in België het voornaamste telecommunicatiebedrijf en marktleider op verschillende gebieden, onder meer de vaste telefoonlijnen, de mobielecommunicatiediensten en de breedbanddata- en -internetdiensten. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • Bediende weegbrug (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Gent, een bouwbedrijf in de Gentse Kanaalzone, zijn wij dringend op zoek naar een weegbrugbediende als vervanging voor een ziekte. Als weegbrugbediende zal je instaan voor het administratief beheer voor alle inkomende en uitgaande goederen op de site. Je bent op de hoogte van alle specificaties met betrekking tot leveranciers en soorten materialen. Je taken bestaan uit onderstaande zaken: Onthaal van leveranciers en transporteurs Beheer, codering en follow-up van weegdocumenten - weegbiljetten en verzending van leveringsbonnen Beheer en opvolging van vervoersdocumenten Toepassing van geldende normen ivm radio-activiteit, vervuiling, veiligheid,...

  • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

  • Automonteur regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde automonteur. Je takenpakket bestaat uit het volgende: 1. Bespreken van eventuele problemen met de auto-eigenaar. 2. Opsporen van gebreken aan voertuigen. 3. Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. 4. Maken van een kostenindicatie van de reparatie. 5. Nakijken van alle onderdelen van voertuig en motor. 6. Repareren of vervangen van kapotte onderdelen. 7. Verrichten van onderhoudsbeurten aan voertuigen (bijvoorbeeld smeren van onderdelen en verversen van olie). 8. Testen van het voertuig na reparatie, Eventueel bijstellen van onderdelen op basis van de testrit. 9. Verzorgen van tijdsregistratie per werkzaamheid. 10. Beheren van de voorraad van de werkplaats (tijdig bestellen van materialen en/of onderdelen). 11. Schoon afleveren van het voertuig na onderhoud of reparatie. 12. Verstrekken van advies aan klanten wat betreft onderhoud.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Heusden: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Medewerker beheerscontrole bouwprojecten - Dienst ruimteplanning (100 %) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker binnen de stafcel beheerscontrole sta je in voor de opvolging en controlling van financieel-administratieve aspecten, de opmaak van de lange termijn planning en financiële prognose, de rapportering aan de bevoegde beslissingsorganen en ad hoc financiële analyses, in verregaande samenwerking met de projecteigenaars en de projectadministratie (deze laatste als onderdeel van de technische dienst). Het takenpakket omvat: Je analyseert de aangeleverde gegevens van externe partijen (ontwerpers, aannemers) en stemt deze af met de interne projectverantwoordelijken en met de externe partijen. Je coördineert alle selectieprocedures voor de aanstelling van de ontwerpteams en aannemers omtrent de grote bouwprojecten via de toepassing van de wetgeving overheidsopdrachten. Dit omvat o.a. de opmaak van administratieve bestekken, de gunningsverslagen, de gunnings- en toewijzingsbrieven. Je biedt ondersteuning bij de opmaak van de voortgangsrapporten omtrent de lopende bouwdossiers en andere projecten voor de interne besluitvormingsorganen, de subsidiërende overheid of andere stakeholders. Je staat in voor zowel ad hoc als periodieke interne rapportering en cijfermatige analyses.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    TOPopportuniteit Junior Dossierbeheerder (Brugge) Waarom zou kans willen maken op deze job? Je wordt hier begeleid en opgeleid zodat jouw talenten ten volle naar boven kunnen komen; Je krijgt hier een klassevolle bedrijfswagen; De sfeer in dit kantoor is enorm vriendschappelijk - je krijgt er 10 extra vrienden bovenop! Hoe onderscheidt dit accountantskantoor zich van de rest? Een jonge en vooruitstrevende visie staat hier centraal: stilstaan is achteruitgaan; Klanten kunnen hier steeds terecht met vragen en elke klant heeft een vast aanspreekpunt; Doordat dit kantoor deel uitmaakt van een groep die in volle bloei is, zijn de dossierbeheerders steeds verzekerd van goede opleidingen, specialisatie en doorgroeimogelijkheden. Wat moet jij doen om deel uit te maken van dit topkantoor? Slechts één ding: solliciteren! Afhankelijk van jouw ervaring, worden de volgende taken aan jou toevertrouwd: Jouw eerste verantwoordelijkheden zijn de ondersteunende taken Het voorbereiden van balansen en de jaarrekening Het inboeken van AKF/VKF/Financieel Het opstellen van de Btw-aangiftes en het voorbereiden van andere fiscale aangiftes (Be & PB) Later krijg je ook de eindverantwoordelijkheid over jouw dossiers en krijg je de kans om jouw klanten op een professionele manier te begeleiden en te adviseren.

  • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES FYSICA REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Oudenaarde, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht FYSICA, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: WERMENBOL & PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De vennootschap Wermenbol & Partners is een kantoor gespecialiseerd in expertises en/of schaderegelingen voor verzekeringsmaatschappijen, actief in heel België. De vennootschap heeft 4 exploitatiezetels, waarvan één in Ternat die dossiers voor de regio Vlaanderen beheert, één specifiek voor de regio West-en Oost-Vlaanderen, één in Charleroi die actief is in heel Wallonie en een zetel in Brussel waar zich tevens de hoofdzetel bevindt. Wij zoeken momenteel een Nederlandstalige expert NL/FR - burgerlijk en/of industrieel ingenieur bouwkunde en/of architect - voor de regio's Vlaams Brabant, Antwerpen, en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatchappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B.

Zoek naar antwoorden van 2 WIELERS BECQUE in sociale netwerken
Look for responds of 2 WIELERS BECQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 2 WIELERS BECQUE. Laat een reactie achter voor 2 WIELERS BECQUE. 2 WIELERS BECQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 2 WIELERS BECQUE. Leave a respond for 2 WIELERS BECQUE. 2 WIELERS BECQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 2 WIELERS BECQUE op de google maps. Adres en contacten 2 WIELERS BECQUE
Location of 2 WIELERS BECQUE on the google maps. Address and contacts of 2 WIELERS BECQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come 2 WIELERS BECQUE 2 WIELERS BECQUE: RIJSCHOOL ERASMUS | ILWA - DE WOLF DESIGN | MILIEUDIENST STAD LEUVEN | ENTERTAINM. VERHUURCENTER | JPS - SYSTEMS

Other related companies as 2 WIELERS BECQUE: RIJSCHOOL ERASMUS | ILWA - DE WOLF DESIGN | MILIEUDIENST STAD LEUVEN | ENTERTAINM. VERHUURCENTER | JPS - SYSTEMS

2 WIELERS BECQUE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 2 WIELERS BECQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06461853027. Het bedrijf 2 WIELERS BECQUE bevindt zich op het adres: LANDUYTSTRAAT 226; 9470; DENDERLEEUW. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Motos. V茅los. Lijst met producten zijn Produits: Bicyclettes.. Produits: Mobylettes, Scooters..
De hoofdactiviteit van 2 WIELERS BECQUE is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 2 WIELERS BECQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 2 WIELERS BECQUE, openstaande posities, locatie van 2 WIELERS BECQUE op de kaart.

2 WIELERS BECQUE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is 2 WIELERS BECQUE, company assigned to the tax number BE06461853027. The company 2 WIELERS BECQUE is located at the address: LANDUYTSTRAAT 226; 9470; DENDERLEEUW. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Motos. V茅los. List of products are Produits: Bicyclettes.. Produits: Mobylettes, Scooters..
The main activity of 2 WIELERS BECQUE is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 2 WIELERS BECQUE is not available. You also can look at reviews of 2 WIELERS BECQUE, open positions, location of 2 WIELERS BECQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 2 WIELERS BECQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 2 WIELERS BECQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 2 WIELERS BECQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 2 WIELERS BECQUE, employees, financial statistics.