Tieltse Zaadhandel

Contactgegevens Tieltse Zaadhandel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tieltse Zaadhandel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tieltse Zaadhandel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wittestraat 20; 8700; Tielt, België

Telefoon (phone): 051 40 44 03 (+32-051 40 44 03) 051 40 44 03 (+32-051 40 44 03)

Fax (fax): +32 (55) 557-86-60 +32 (55) 557-86-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tieltse Zaadhandel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tieltse Zaadhandel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tieltse Zaadhandel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tieltse Zaadhandel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tieltse Zaadhandel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tieltse Zaadhandel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tieltse Zaadhandel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tieltse Zaadhandel
Products information Tieltse Zaadhandel

BTW identificatienummer (tax): BE06972167968
Ondernemingsnummer: 9521820068
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 601,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Tieltse Zaadhandel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Birds and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tieltse Zaadhandel
(Get full report from official database of BE for Tieltse Zaadhandel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tieltse Zaadhandel
Addition kinds of activities for Tieltse Zaadhandel

9661. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
559999. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec
922100. Politiebescherming | Police protection
32720320. Stropdassen, spoorweg: beton | Ties, railroad: concrete
35520308. Drukmachines, textiel | Printing machinery, textile
35550303. Leads, printers ' | Leads, printers'
79419902. Sportbevordering | Sports promotion
87420203. Arbeids- en vakbondsverband consultant | Labor and union relations consultant

Werken bij Tieltse Zaadhandel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tieltse Zaadhandel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tieltse Zaadhandel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tieltse Zaadhandel. Looking for open vacancies in other companies

  • Toyota zoekt magazijnmedewerkers (Diest) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Afwerker natuursteen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf te Lokeren zijn wij op zoek naar een afwerker/ bewerker van natuursteen. Je zal hier in staan voor het werken met CNC machines in het atelier. Je zal samenwerken met de zaakvoerder en nadien zal je instaan om volledig zelfstandig aan de slag te gaan. Het bedrijf staat in voor het maken en bewerken van trappen, deuren, vloeren, gevelbekleding,... in materialen zoals natuursteen, marmer, arduin,...

  • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

  • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Sint-elioos-Winkel,combineren met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP BEERZEL (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Beerzel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dessel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student verkoop m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de luchthaven in Oostende zijn wij opzoek naar een student. Je staat in voor de verkoop van de duty free artikelen (parfum, tabak, chocolade, ...)

  • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMAX

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

  • Studenten voor september bij Carrefour Bornem of in het weekend tijdens het schooljaar (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag een centje bijverdienen door te werken bij Carrefour Bornem? Carrefour Bornem is volop op zoek naar studenten voor de maand september alsook voor studenten in het weekend tijdens het schooljaar

  • Eurostaff - Linux RedHat Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client are searching for a Linux RedHat Administrator to join their growing team on a long-term basis. Please find a brief JD below: Missions 1) Realize the standard Linux images 2) Deploy the servers 3) Deal with problems with Linux servers 4) Run the updates to the Linux servers 5) Update the documentation 6) Install and configure Linux servers 7) Ensure the availability and performance of Linux servers 8) Help define the resource sharing policy (file servers). 9) Help define the security policy in collaboration with the security manager 10) Set up security policy on Linux servers. 11) Install application services related to Linux servers (mail, SGBD...) 12) Analyze and track Linux requests 13) Provide the technical characteristics of Linux servers Mandatory Experience in automation, orchestration with either Salt or Ansible Experience in Python and Bash scripting languages Experience in Postfix, Bind, Apache and Tomcat Experience in GIT Optional Certified RedHat RHCE Knowledge in MySQL Knowledge in RedHat JBoss EAP

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

Zoek naar antwoorden van Tieltse Zaadhandel in sociale netwerken
Look for responds of Tieltse Zaadhandel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tieltse Zaadhandel. Laat een reactie achter voor Tieltse Zaadhandel. Tieltse Zaadhandel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tieltse Zaadhandel. Leave a respond for Tieltse Zaadhandel. Tieltse Zaadhandel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tieltse Zaadhandel op de google maps. Adres en contacten Tieltse Zaadhandel
Location of Tieltse Zaadhandel on the google maps. Address and contacts of Tieltse Zaadhandel

Andere gerelateerde bedrijven als come Tieltse Zaadhandel Tieltse Zaadhandel: HUBERT VAN RENTERGHEM | Ambi-Podia | A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA | KASAJIMA KARATE SCHOOL | Dynamotor De Coster NV

Other related companies as Tieltse Zaadhandel: HUBERT VAN RENTERGHEM | Ambi-Podia | A LA MAISON DU DESTRUCTEUR KOSTA | KASAJIMA KARATE SCHOOL | Dynamotor De Coster NV

Tieltse Zaadhandel is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tieltse Zaadhandel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06972167968. Het bedrijf Tieltse Zaadhandel bevindt zich op het adres: Wittestraat 20; 8700; Tielt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 601,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Birds and supplies. Producten gemaakt in Tieltse Zaadhandel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tieltse Zaadhandel is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tieltse Zaadhandel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tieltse Zaadhandel, openstaande posities, locatie van Tieltse Zaadhandel op de kaart.

Tieltse Zaadhandel is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tieltse Zaadhandel, company assigned to the tax number BE06972167968. The company Tieltse Zaadhandel is located at the address: Wittestraat 20; 8700; Tielt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 601,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Birds and supplies. Products created in Tieltse Zaadhandel were not found.
The main activity of Tieltse Zaadhandel is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Tieltse Zaadhandel is not available. You also can look at reviews of Tieltse Zaadhandel, open positions, location of Tieltse Zaadhandel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tieltse Zaadhandel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tieltse Zaadhandel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tieltse Zaadhandel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tieltse Zaadhandel, employees, financial statistics.