THERMOTE & VANHALST

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • THERMOTE & VANHALST
Private companiesTransportation by Air • THERMOTE & VANHALST

Contactgegevens THERMOTE & VANHALST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THERMOTE & VANHALST: address, phone, fax, email, website, opening hours

THERMOTE & VANHALST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driemasten 120-126; 8560; Wevelgem (Gullegem), België

Telefoon (phone): 056 43 42 11; 056 43 42 21; 056 43 48 20 (+32-056 43 42 11; 056 43 42 21; 056 43 48 20) 056 43 42 11; 056 43 42 21; 056 43 48 20 (+32-056 43 42 11; 056 43 42 21; 056 43 48 20)

Fax (fax): 056 43 43 21; 056 43 44 88; 056 43 42 21; 056 43 49 20 (+32-056 43 43 21; 056 43 44 88; 056 43 42 21; 056 43 49 20) 056 43 43 21; 056 43 44 88; 056 43 42 21; 056 43 49 20 (+32-056 43 43 21; 056 43 44 88; 056 43 42 21; 056 43 49 20)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THERMOTE & VANHALST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THERMOTE & VANHALST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THERMOTE & VANHALST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THERMOTE & VANHALST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THERMOTE & VANHALST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THERMOTE & VANHALST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THERMOTE & VANHALST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THERMOTE & VANHALST
Products information THERMOTE & VANHALST

BTW identificatienummer (tax): BE04664215087
Ondernemingsnummer: 6973266601
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 832,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Hand pallet trucks; Fork lift trucks; Work platforms

Product categorie (product category): Motors - Overhauling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THERMOTE & VANHALST
(Get full report from official database of BE for THERMOTE & VANHALST)

Aanvulling soorten activiteiten voor THERMOTE & VANHALST
Addition kinds of activities for THERMOTE & VANHALST

4481. Passagiersvervoer over zee, met uitzondering van veerboot | Deep sea passenger transportation, except ferry
07119904. Zaadbed voorbereiding diensten | Seed bed preparation services
24410300. Kisten en koffers, hout | Chests and trunks, wood
39140502. Bestek, roestvrij staal | Cutlery, stainless steel
50740303. Loodgieterswerk van messingartikelen | Plumbers' brass goods and fittings
50920205. Educatief speelgoed | Educational toys

Werken bij THERMOTE & VANHALST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THERMOTE & VANHALST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THERMOTE & VANHALST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THERMOTE & VANHALST. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

  • Magazijnier (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket voor de functie van magazijnier zijn de volgende: o Het in- en uitpakken van mechanische onderdelen o Het controleren van de mechanische onderdelen o Voorraadbeheer o Stockcontrole en aanvulling o Dagelijks klaarzetten van leveringen o Inkomende controle van onderdelen die van behandelaars komen o Het op orde houden van het magazijn

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

  • Jobstudent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

  • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • Zelfstandig bankagent Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van THERMOTE & VANHALST in sociale netwerken
Look for responds of THERMOTE & VANHALST in social networks

Lees alle opmerkingen voor THERMOTE & VANHALST. Laat een reactie achter voor THERMOTE & VANHALST. THERMOTE & VANHALST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THERMOTE & VANHALST. Leave a respond for THERMOTE & VANHALST. THERMOTE & VANHALST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THERMOTE & VANHALST op de google maps. Adres en contacten THERMOTE & VANHALST
Location of THERMOTE & VANHALST on the google maps. Address and contacts of THERMOTE & VANHALST

Andere gerelateerde bedrijven als come THERMOTE & VANHALST THERMOTE & VANHALST: Vrolix Mathy BVBA | INTERIOR CAR TUNING | TUINEN CORNELIS | ABEL DE CLERCQ | VCLB-CENTRUM

Other related companies as THERMOTE & VANHALST: Vrolix Mathy BVBA | INTERIOR CAR TUNING | TUINEN CORNELIS | ABEL DE CLERCQ | VCLB-CENTRUM

THERMOTE & VANHALST is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THERMOTE & VANHALST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04664215087. Het bedrijf THERMOTE & VANHALST bevindt zich op het adres: Driemasten 120-126; 8560; Wevelgem (Gullegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 832,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Motors - Overhauling. Lijst met producten zijn Hand pallet trucks; Fork lift trucks; Work platforms.
De hoofdactiviteit van THERMOTE & VANHALST is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THERMOTE & VANHALST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THERMOTE & VANHALST, openstaande posities, locatie van THERMOTE & VANHALST op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

THERMOTE & VANHALST is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is THERMOTE & VANHALST, company assigned to the tax number BE04664215087. The company THERMOTE & VANHALST is located at the address: Driemasten 120-126; 8560; Wevelgem (Gullegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 832,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Motors - Overhauling. List of products are Hand pallet trucks; Fork lift trucks; Work platforms.
The main activity of THERMOTE & VANHALST is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THERMOTE & VANHALST is not available. You also can look at reviews of THERMOTE & VANHALST, open positions, location of THERMOTE & VANHALST on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over THERMOTE & VANHALST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THERMOTE & VANHALST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THERMOTE & VANHALST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THERMOTE & VANHALST, employees, financial statistics.