Corbo Pol SA

Contactgegevens Corbo Pol SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Corbo Pol SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Corbo Pol SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Mons 61; 6140; Fontaine-l'Ev锚que, België

Telefoon (phone): 071 52 98 65; 071 52 54 35; 0475 85 15 92 (+32-071 52 98 65; 071 52 54 35; 0475 85 15 92) 071 52 98 65; 071 52 54 35; 0475 85 15 92 (+32-071 52 98 65; 071 52 54 35; 0475 85 15 92)

Fax (fax): 071 52 98 65; 071 52 54 35 (+32-071 52 98 65; 071 52 54 35) 071 52 98 65; 071 52 54 35 (+32-071 52 98 65; 071 52 54 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Corbo Pol SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Corbo Pol SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Corbo Pol SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Corbo Pol SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Corbo Pol SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Corbo Pol SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Corbo Pol SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Corbo Pol SA
Products information Corbo Pol SA

BTW identificatienummer (tax): BE08771728515
Ondernemingsnummer: 2839935302
Hoofdstad (capital): 418,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Garages; Automobile dealers - Used cars; Automobile racing & accessories

Product categorie (product category): Motors - Overhauling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Corbo Pol SA
(Get full report from official database of BE for Corbo Pol SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Corbo Pol SA
Addition kinds of activities for Corbo Pol SA

202400. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
751900. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
912102. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local
34449908. Restaurant plaatwerk | Restaurant sheet metalwork
34699901. Asbakken, gestempeld metaal | Ash trays, stamped metal
35310604. Kranen, nec | Cranes, nec
35429916. Klinkmachines | Riveting machines
50870201. Stomerijinstallaties en -benodigdheden | Dry cleaning plant equipment and supplies
56320100. Bontkleding | Fur apparel
70110402. Motor Inn | Motor inn

Werken bij Corbo Pol SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Corbo Pol SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Corbo Pol SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Corbo Pol SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser ramen (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van houten ramen. De regio is heel variabel, de werken bevinden zich in België. Je werkt volgens de plannig, kan planlezen en volgt de werk- en veiligheidinstructies nauw op. Je vertrekt met een ploeg uit Aalst en eens ter plaatse werk je mee op de werf.

  • Orderpicker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bereiden van bestellingen voor verschillende klanten. Je zorgt voor een vlot verloop van het logistieke proces en je werkt nauw samen met collega-orderpickers en teamleiders.

  • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

  • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Brugge, 20u/per week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in regio Brugge. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken, ev. boodschappen doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en het normale onderhoud van de woning daar waar de hulpvrager het zelf niet meer kan. Onder woning wordt verstaan: de leefruimte zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hall, veranda, e.d. Ramen wassen, de vaatwas van de dag doen, de planten in de woning verzorgen, … behoort eveneens tot je taken.

  • Telefonist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Vaste Job

    Als telefonist vertegenwoordig je de firma en sta je in voor de telefonische verkoop/promotie van verschillende producten. Dit zijn vb. kranten, magazines, verzekeringen, kreditkaarten, .... Je overtuigt de klant van de toegevoegde waarde van de bestaande producten en diensten: - Je neemt contact op met de bestaande klanten om hen te informeren over de mogelijkheden van het product of de dienst die je vertegenwoordigt - Met commerciële ingesteldheid en luisterend oor, ga je op zoek naar nieuwe en potentiële behoeftes van de klant om hier naderhand op in te spelen - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je verkoopsgesprekken en het inloggen van je verkopen in het systeem

  • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DOOLAEGHE

    Type: Vaste Job

    Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

  • Kinesitherapeut - Groepspraktijk K-fit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: K-FIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een multidisciplinaire praktijk waar iedere therapeut de kans krijgt om zijn eigen specialisaties (verder) te ontwikkelen. We streven ernaar om iedere persoon, zowel volwassenen als kinderen, binnen hun eigen fysieke mogelijkheden te begeleiden en te stimuleren tot een zo actief mogelijk leven. Hierbij willen we gezondheidszorg aanbieden op een toegankelijke manier waarbij de patiënt centraal staat. Wij zijn op dit moment op zoek naar een gemotiveerde en gedreven collega (bij voorkeur met enige jaren ervaring) om ons team te vervoegen. Het betreft een deeltijdse invulling verdeeld over 2 à 3 dagen. Op termijn kan dit verder uitgebouwd worden, indien gewenst. Wanneer en hoeveel per dag is overeen te komen. Specialisatie in manuele therapie en/of sportrevalidatie is een pluspunt. Je wordt verloond op zelfstandige basis. De therapie wordt zowel in de praktijk als aan huis gegeven dus het bezit van een wagen is vereist. Belangrijke waarden voor ons zijn : open communicatie (naar collega’s, patiënten, artsen), collegiaal, flexibel en stiptheid. Wij zijn allemaal gedeconventioneerde kinesitherapeuten.

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Corbo Pol SA in sociale netwerken
Look for responds of Corbo Pol SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Corbo Pol SA. Laat een reactie achter voor Corbo Pol SA. Corbo Pol SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Corbo Pol SA. Leave a respond for Corbo Pol SA. Corbo Pol SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Corbo Pol SA op de google maps. Adres en contacten Corbo Pol SA
Location of Corbo Pol SA on the google maps. Address and contacts of Corbo Pol SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Corbo Pol SA Corbo Pol SA: Dykmans Laurent | P. COOREMAN | VANCLEE | STILMANT (GARAGE) | DE FACQ YVAN

Other related companies as Corbo Pol SA: Dykmans Laurent | P. COOREMAN | VANCLEE | STILMANT (GARAGE) | DE FACQ YVAN

Corbo Pol SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Corbo Pol SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08771728515. Het bedrijf Corbo Pol SA bevindt zich op het adres: Rue de Mons 61; 6140; Fontaine-l'Ev锚que. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 418,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Motors - Overhauling. Lijst met producten zijn Garages; Automobile dealers - Used cars; Automobile racing & accessories.
De hoofdactiviteit van Corbo Pol SA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Corbo Pol SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Corbo Pol SA, openstaande posities, locatie van Corbo Pol SA op de kaart.

Corbo Pol SA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Corbo Pol SA, company assigned to the tax number BE08771728515. The company Corbo Pol SA is located at the address: Rue de Mons 61; 6140; Fontaine-l'Ev锚que. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 418,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Motors - Overhauling. List of products are Garages; Automobile dealers - Used cars; Automobile racing & accessories.
The main activity of Corbo Pol SA is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Corbo Pol SA is not available. You also can look at reviews of Corbo Pol SA, open positions, location of Corbo Pol SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Corbo Pol SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Corbo Pol SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Corbo Pol SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Corbo Pol SA, employees, financial statistics.