Ateliers Geurts SPRL

Contactgegevens Ateliers Geurts SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers Geurts SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers Geurts SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES DIGITALES 3; 7522; MARQUAIN, België

Telefoon (phone): 069 34 48 51; 069 84 82 22 (+32-069 34 48 51; 069 84 82 22) 069 34 48 51; 069 84 82 22 (+32-069 34 48 51; 069 84 82 22)

Fax (fax): 069 34 48 51; 069 84 82 23 (+32-069 34 48 51; 069 84 82 23) 069 34 48 51; 069 84 82 23 (+32-069 34 48 51; 069 84 82 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers Geurts SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers Geurts SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers Geurts SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers Geurts SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers Geurts SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers Geurts SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers Geurts SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers Geurts SPRL
Products information Ateliers Geurts SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04065185546
Ondernemingsnummer: 7854095458
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 758,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Ateliers Geurts SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motors - Overhauling

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers Geurts SPRL
(Get full report from official database of BE for Ateliers Geurts SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers Geurts SPRL
Addition kinds of activities for Ateliers Geurts SPRL

22980306. Slings, touw | Slings, rope
27210105. Handelsjournalen: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Trade journals: publishing only, not printed on site
33399904. Bismut raffineren (primaire) | Bismuth refining (primary)
50520101. Kopererts | Copper ore
50840517. Gereedschapshouders (bijv. Chucks, torens) | Tool holders (e.g., chucks, turrets)

Werken bij Ateliers Geurts SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers Geurts SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers Geurts SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers Geurts SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: CES

    Type: Vervanging brugpensioen

    Service technieker verzorgt het preventieve en curatieve onderhoud van koel en vriesinstallaties. De werkzaamheden worden in binnen- en buitenland uitgevoerd. Hiervoor zijn korte verplaatsingen van maximum 1 week nodig. Service technieker doet ook, samen met collega's uit de werkplaats, installatie van machines. Daarnaast staat hij in voor de opleiding van klanten.

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende klant in Antwerpen zijn we opzoek naar 2 chauffeurs met rijbewijs C of CE. Je gaat aan de slag bij stadsreiniging Je bestuurt voertuigen zoals vrachtwagens, huisvuilwagens en kraanwagens. Je werkt samen met enkele collega’s om afval op te halen, vuil te verwijderen, materiaal te vervoeren … Indien nodig veeg je zelf mee, laad je materiaal in of uit, voer je herstellingen uit of voer je andere taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de collega’s met wie je samenwerkt. Je vult de weegbonnen, autovoerderkaart en controlelijsten van het voertuig in. Ook het onderhoud en de goede werking van de voertuigen en materialen waarmee je werkt, maken deel uit van je opdracht als chauffeur. Verder help je mee tijdens sneeuw-en ijzelacties.  

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • JOBSTUDENTEN ALL-ROUND MAGAZIJNWERK (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te JOBSTUDENTEN die tijdens de week beschikbaar zijn. Dit voor algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten. Bovendien word je beloond na 20 dagen met een bonus en na 25 dagen met cinematickets of een bon van mediamarkt.

  • Student weekdagen (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

  • Jobstudent weekend restaurant (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie zaak in de regio van Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v). Je wordt ingeschakeld in de zaal en werkt op zaterdagavond en zondagmiddag. Wil je graag een centje bijverdienen en ga je graag met klanten om? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: PARKET DE RYCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

  • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

    Type: Flexijob

    In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

Zoek naar antwoorden van Ateliers Geurts SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers Geurts SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers Geurts SPRL. Laat een reactie achter voor Ateliers Geurts SPRL. Ateliers Geurts SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers Geurts SPRL. Leave a respond for Ateliers Geurts SPRL. Ateliers Geurts SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers Geurts SPRL op de google maps. Adres en contacten Ateliers Geurts SPRL
Location of Ateliers Geurts SPRL on the google maps. Address and contacts of Ateliers Geurts SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers Geurts SPRL Ateliers Geurts SPRL: LE CHAPEAU | V?LO-CLUB ST.SERVAIS | Nuyts D | LE ROI DU POULET | PATRICK T?JEAN

Other related companies as Ateliers Geurts SPRL: LE CHAPEAU | V?LO-CLUB ST.SERVAIS | Nuyts D | LE ROI DU POULET | PATRICK T?JEAN

Ateliers Geurts SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers Geurts SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04065185546. Het bedrijf Ateliers Geurts SPRL bevindt zich op het adres: RUE DES DIGITALES 3; 7522; MARQUAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 758,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Motors - Overhauling. Producten gemaakt in Ateliers Geurts SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ateliers Geurts SPRL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers Geurts SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers Geurts SPRL, openstaande posities, locatie van Ateliers Geurts SPRL op de kaart.

Ateliers Geurts SPRL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ateliers Geurts SPRL, company assigned to the tax number BE04065185546. The company Ateliers Geurts SPRL is located at the address: RUE DES DIGITALES 3; 7522; MARQUAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 758,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Motors - Overhauling. Products created in Ateliers Geurts SPRL were not found.
The main activity of Ateliers Geurts SPRL is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers Geurts SPRL is not available. You also can look at reviews of Ateliers Geurts SPRL, open positions, location of Ateliers Geurts SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers Geurts SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers Geurts SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers Geurts SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers Geurts SPRL, employees, financial statistics.