HEM LOCATION SA

Contactgegevens HEM LOCATION SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEM LOCATION SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEM LOCATION SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Nalinnes 535; 6001; Charleroi (Marcinelle), België

Telefoon (phone): 071 36 65 73; 0477 33 78 83 (+32-071 36 65 73; 0477 33 78 83) 071 36 65 73; 0477 33 78 83 (+32-071 36 65 73; 0477 33 78 83)

Fax (fax): 071 36 29 43 (+32-071 36 29 43) 071 36 29 43 (+32-071 36 29 43)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEM LOCATION SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEM LOCATION SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEM LOCATION SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEM LOCATION SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEM LOCATION SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEM LOCATION SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEM LOCATION SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEM LOCATION SA
Products information HEM LOCATION SA

BTW identificatienummer (tax): BE09185913085
Ondernemingsnummer: 5016326904
Hoofdstad (capital): 470,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in HEM LOCATION SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motorhomes and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEM LOCATION SA
(Get full report from official database of BE for HEM LOCATION SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEM LOCATION SA
Addition kinds of activities for HEM LOCATION SA

2782. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
284205. Wasserij schoonmaakpreparaten | Laundry cleaning preparations
22730500. Tapijten, hand en machine gemaakt | Rugs, hand and machine made
27410205. Gidsen: uitgeverij en drukwerk | Guides: publishing and printing
50460201. Merchandising machines | Merchandising machines
73389903. Secretariële en typende dienstverlening | Secretarial and typing service

Werken bij HEM LOCATION SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEM LOCATION SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEM LOCATION SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEM LOCATION SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekabelaar elektriciteit - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerkers Je zorgt voor het nauwkeurig, foutloos en ordelijk bekabelen van elektrische kasten van treinen. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Wil jij graag buschauffeur worden? (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken 2 types chauffeurs: lijnchauffeurs en schoolchauffeurs. We bieden een gratis opleiding rijbewijs D aan (3 dagen theorie en 20 uren praktijk) . De uren van de opleiding staan bovendien onder contract (=loon). Indien je slaagt voor het hele traject en dus het rijbewijs behaalt, kan hij vast in dienst bij een afdeling van Keolis. Ook bijverdieners, gepensioneerden, ... komen in aanmerking.

  • Garagist (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen te Anzegem is op zoek naar een ervaren en enthousiaste garagist.

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • CHAUFFEUR CE NACHT (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Chauffeur CE met ervaring Wonend in de regio Voor leveringen in heel Vlaanderen Kennis van het Nederlands of het Frans is een vereiste

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Textiel: Oproller / heftrucker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Space' Functie: Machinaal versnijden en inpakken van tapijten. Met hamer verstevigende stukken inslaan op begin en einde van de rol. Afgewerkte rollen met een heftruck (pinvork) wegleggen.

  • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

  • The Business Analysts - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je op zoek naar een boeiende functie binnen een stabiel consultancybureau met naam en faam? Wens je te werken in een team van gedreven collega's binnen een open en aangename sfeer? Wil jij daarnaast deel uitmaken van een groeiend bedrijf? Dan ben jij dé persoon naar wie wij op zoek zijn! Om het team van The Business Analysts (deel van de Cronos Group) te versterken zoeken we een toegewijde en vakkundige Functional Analyst. Onze ideale collega hecht belang aan community-feel en verkiest een open omgeving waarin eigen input gestimuleerd wordt. The Business Analysts is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf, gericht op State-Of-The-Art Business oplossingen aan de hand van sterk onderbouwde analysetechnieken, Agile Project Management en een doordachte Enterprise Architectuur. Momenteel bestaat The Business Analysts uit meer dan 60 consultants. Dit maakt dat we over een brede waaier aan ervaring en expertise beschikken. Als groep vormt The Business Analysts een hecht team van consultants die hun job met passie uitoefenen. Jouw job Als onze collega ben je in staat om volgende taken op te nemen Als functionele analist vorm je de brug tussen de operationele kant van de organisatie enerzijds en de IT anderzijds; Je staat in voor de interpretatie van business analyses om zo een deel ervan om te zetten in een functionele analyse; Je gaat op zoek naar de behoeften van de organisatie, eindgebruikers en of stakeholders en vertaalt deze in een functionele analyse. Jouw analyse is vervolgens de aanzet tot de technische analyse; Je verzorgt de link tussen de business en het implementatie team (testers en developers); Je hebt kennis van de behavorial diagrams van UML (use-cases, sequence diagram, activity diagram, ...) en kan deze modelleren met verschillende modelleertools afhankelijk van de voorkeur van de klant; Je hebt ervaring met User stories en kennis van Agile en Scrum binnen de context van bovenvermelde taken. Jouw profiel Je hebt min. 2jaar ervaring als functionele analist; Je bezit een “Can-Do” mentaliteit en je hebt zin voor initiatief; Je hebt sterke analytische vaardigheden, een conceptueel denkvermogen en goede interpersoonlijke skills; Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en je kan prioriteiten stellen, omgaan met deadlines; Je hebt een grondige kennis van het Nederlands, Engels en Frans. Ons aanbod Je wordt lid van een stabiel en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Bovendien vormen jouw collega's een ondersteunend team van kennis en ervaring en krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en andere knowledge sharing events; Je ontvangt een vast contract met een competitief salaris en een compleet voordelenpakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, verzekeringen, etc.); Je komt terecht in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group, waar aandacht wordt gegeven aan individuele ondersteuning, professionele uitdagingen en je persoonlijke interesses & ambitie. Heb je interesse in deze uitdaging of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contactgegevens en CV door via de knop hieronder.

  • Software Designer Java (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Werfreserve

    Our total software development and testing group consists of about 40 people, responsible for the whole of requirements, design, implementation and testing of new features and functions. We design software to control, support and use our SMT and Advanced Packaging machines that are known for their high output at high accuracy with growing flexibility, as the market requests. The optimizer team is a team of 6-8 developers which main focus is to maintain and develop new features for the optimizer product. Main purpose of the optimizer product is to generate placement programs (recipes) which can be used by our equipment to produce printed circuit board. These placement programs should be time optimal, meaning giving the highest machine throughput. Generating optimal placement programs is very complex since the solution space is huge. Variation points are the PCB layout, the component shape, different ways of aligning components (laser, camera), various way of feeding components (tape, tray, stick, bulk, wafer), a large variety of toolbits for picking components (gripper, nozzle), inventory constraints (max number of feeders, toolbits and part used) and different machine concepts (dual head, dual gantry, indexing beam, parallel placement, dual lane etc) and machines products. Another important aspect of the optimizer is an accurate model of the machine hardware in order to fulfill a predication requirement of less than 5%. As one of our Software Designers, your primary challenge will be to create and implement maintainable designs for small enhancements and new features. This requires getting both a broad perspective of the environment of the software and deep insight into the nitty-gritty details.

  • KEUKENMEDEWERKER (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    Je staat in voor volgende taken: Tafels afruimen Onderhoud van de keuken Koffie zetten en belegde broodjes maken Afwassen

Zoek naar antwoorden van HEM LOCATION SA in sociale netwerken
Look for responds of HEM LOCATION SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEM LOCATION SA. Laat een reactie achter voor HEM LOCATION SA. HEM LOCATION SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEM LOCATION SA. Leave a respond for HEM LOCATION SA. HEM LOCATION SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEM LOCATION SA op de google maps. Adres en contacten HEM LOCATION SA
Location of HEM LOCATION SA on the google maps. Address and contacts of HEM LOCATION SA

Andere gerelateerde bedrijven als come HEM LOCATION SA HEM LOCATION SA: IPPA | Binnici S | LUCIA DE HAES | JOHN DAS | MICHEL VANHAELST

Other related companies as HEM LOCATION SA: IPPA | Binnici S | LUCIA DE HAES | JOHN DAS | MICHEL VANHAELST

HEM LOCATION SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEM LOCATION SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09185913085. Het bedrijf HEM LOCATION SA bevindt zich op het adres: Rue de Nalinnes 535; 6001; Charleroi (Marcinelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 470,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 771,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Motorhomes and accessories. Producten gemaakt in HEM LOCATION SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HEM LOCATION SA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEM LOCATION SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEM LOCATION SA, openstaande posities, locatie van HEM LOCATION SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HEM LOCATION SA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEM LOCATION SA, company assigned to the tax number BE09185913085. The company HEM LOCATION SA is located at the address: Rue de Nalinnes 535; 6001; Charleroi (Marcinelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 470,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 771,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Motorhomes and accessories. Products created in HEM LOCATION SA were not found.
The main activity of HEM LOCATION SA is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HEM LOCATION SA is not available. You also can look at reviews of HEM LOCATION SA, open positions, location of HEM LOCATION SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEM LOCATION SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEM LOCATION SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEM LOCATION SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEM LOCATION SA, employees, financial statistics.