AJD-Laika

Contactgegevens AJD-Laika: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AJD-Laika: address, phone, fax, email, website, opening hours

AJD-Laika

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route du Condroz 205-207; 4120; Neupr茅 (Rotheux-Rimi猫re), België

Telefoon (phone): +32 (82) 784-44-14 +32 (82) 784-44-14

Fax (fax): +32 (81) 155-30-69 +32 (81) 155-30-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AJD-Laika: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AJD-Laika"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AJD-Laika"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AJD-Laika, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AJD-Laika. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AJD-Laika, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AJD-Laika. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AJD-Laika
Products information AJD-Laika

BTW identificatienummer (tax): BE05138824462
Ondernemingsnummer: 5408813476
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Caravans & accessories; Camping equipment; Trailers for passenger cars

Product categorie (product category): Motorhomes and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AJD-Laika
(Get full report from official database of BE for AJD-Laika)

Aanvulling soorten activiteiten voor AJD-Laika
Addition kinds of activities for AJD-Laika

0251. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
1796. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
563201. Bontkleding | Fur apparel
799300. Coin-operated amusement apparaten | Coin-operated amusement devices
50239901. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
50510407. Tin plate bars | Tin plate bars

Werken bij AJD-Laika: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AJD-Laika: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AJD-Laika. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AJD-Laika. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder | Dagdienst | Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het stofferen van boxsprings. Je hebt ook voor detail en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit. Daarnast werk je samen met alle andere afdelingen om kwaliteit te verzekeren.

  • Technisch Bediende (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een technisch bediende om ons masterdata in te geven in ons nieuw SAP systeem. Het is belangrijk dat je een technische kennis hebt en zelfstandig kunt werken.

  • Orderpicker dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van een elektrische transpallet. Je haalt de juiste artikelen van de juiste lokatie. Je stapelt deze op de correcte manier op een pallet. Je stapelt de goederen in volgorde van de picklijst. Foute dozen plaats je terug op de juiste locatie. Daarnaast zorg je ook voor het proper houden van het magazijn.

  • Dynamische winkelbediende regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gavere zijn wij op zoek naar 2 winkelbediendes die van aanpakken weet. Je takenpakket is rijkelijk gevuld met als hoofdtaken: - Kassawerk & aanvullen van de winkel Of - Bediening charcuterie - ...

  • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

  • Medewerker boekhouding-fiscaliteit (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: THESORAFISC

    Type: Vaste Job

    Thesora is een polyvalent accountantskantoor gelegen in de rand rond Brussel met vestigingen te Dilbeek en Roosdaal . Je bent verantwoordelijk voor: - Een gevarieerde klantenportefeuille; - het inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen; - het boeken van loondocumenten; - Opstartformaliteiten startende ondernemers, - het voorbereiden van de btw aangiften en andere periodiek verplichte aangiften (ic, intrastat, btw listing, …); - hulp bij de voorbereiding van de aangiften in de vennootschaps-en personenbelasting; - controle van de boekhouding en onvolledigheden communiceren met de klant en dossierverantwoordelijke; - het consequent bijhouden van het jaar-en permanent dossier;

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Account Manager Oost-Vlaanderen (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACE MANAGEMENT BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ontwikkelen van een klantenportefeuille door het bezoeken van klanten op afspraak, prospectie en verder uitbouwen van je eigen regio. Het beheren van alle lopende en nieuwe contracten. Je kan zelfstandig werken en bent stressbestendig. Je bent commercieel aangelegd en resultaatgericht. Je bent sociaal, klantvriendelijk, hebt een groot doorzettingsvermogen en beschikt over een commerciële feeling.

  • Chauffeur CE (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: VIKING

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespecialiseerd in afbraak- en grondwerken zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je hebt volgende taken: vervoeren van onze afbraakmaterialen naar stortplaatsen. vervoeren van uitgegraven grond naar de stortplaatsen.

Zoek naar antwoorden van AJD-Laika in sociale netwerken
Look for responds of AJD-Laika in social networks

Lees alle opmerkingen voor AJD-Laika. Laat een reactie achter voor AJD-Laika. AJD-Laika bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AJD-Laika. Leave a respond for AJD-Laika. AJD-Laika on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AJD-Laika op de google maps. Adres en contacten AJD-Laika
Location of AJD-Laika on the google maps. Address and contacts of AJD-Laika

Andere gerelateerde bedrijven als come AJD-Laika AJD-Laika: MECADUZI | LUC HERNOU | JANE JEANS | Zespri Service Center NV | A Propos

Other related companies as AJD-Laika: MECADUZI | LUC HERNOU | JANE JEANS | Zespri Service Center NV | A Propos

AJD-Laika is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AJD-Laika, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05138824462. Het bedrijf AJD-Laika bevindt zich op het adres: Route du Condroz 205-207; 4120; Neupr茅 (Rotheux-Rimi猫re). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 349,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Motorhomes and accessories. Lijst met producten zijn Caravans & accessories; Camping equipment; Trailers for passenger cars.
De hoofdactiviteit van AJD-Laika is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AJD-Laika is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AJD-Laika, openstaande posities, locatie van AJD-Laika op de kaart.

AJD-Laika is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is AJD-Laika, company assigned to the tax number BE05138824462. The company AJD-Laika is located at the address: Route du Condroz 205-207; 4120; Neupr茅 (Rotheux-Rimi猫re). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 349,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Motorhomes and accessories. List of products are Caravans & accessories; Camping equipment; Trailers for passenger cars.
The main activity of AJD-Laika is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AJD-Laika is not available. You also can look at reviews of AJD-Laika, open positions, location of AJD-Laika on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AJD-Laika, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AJD-Laika, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AJD-Laika, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AJD-Laika, employees, financial statistics.