Pocket Bike Center-Pasini

Contactgegevens Pocket Bike Center-Pasini: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pocket Bike Center-Pasini: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pocket Bike Center-Pasini

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Casablancalaan 15; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 25 02 69 (+32-016 25 02 69) 016 25 02 69 (+32-016 25 02 69)

Fax (fax): +32 (53) 849-73-51 +32 (53) 849-73-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pocket Bike Center-Pasini: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pocket Bike Center-Pasini"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pocket Bike Center-Pasini"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pocket Bike Center-Pasini, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pocket Bike Center-Pasini. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pocket Bike Center-Pasini, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pocket Bike Center-Pasini. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pocket Bike Center-Pasini
Products information Pocket Bike Center-Pasini

BTW identificatienummer (tax): BE03549102783
Ondernemingsnummer: 3190673828
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Pocket Bike Center-Pasini zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motorbikes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pocket Bike Center-Pasini
(Get full report from official database of BE for Pocket Bike Center-Pasini)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pocket Bike Center-Pasini
Addition kinds of activities for Pocket Bike Center-Pasini

223101. Kleding en buitenkleding geweven stoffen | Apparel and outerwear broadwoven fabrics
28160200. Kleurpigmenten | Color pigments
29510203. Beton, asfalt (niet van raffinaderijen) | Concrete, asphaltic (not from refineries)
38250203. audiometers | Audiometers
42139911. Aanhangwagen of container op platte auto (tofc / cofc) | Trailer or container on flat car (tofc/cofc)
59410301. Golfartikelen en -uitrusting | Golf goods and equipment

Werken bij Pocket Bike Center-Pasini: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pocket Bike Center-Pasini: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pocket Bike Center-Pasini. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pocket Bike Center-Pasini. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • Allround Verkoopmedewerker Fulltime (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verkoop Op orde houden van de winkel: opruimen poetsen.. Bestellingen opmaken Rekken aanvullen Kassa

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - DEELTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Waasmunster (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

  • Huisarts (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: WGC Daenshuis vzw

    Type: Vaste Job

    erkend geaccrediteerd huisarts voor een langdurig engagement evidence based medicine als belangrijke basis zien goede kennis van talen : Nederlands,Frans, Engels multidisciplinaire opvolging van de patiënt in overleg met verschillende disciplines (verpleging, maatschappelijk werk, kiné, psycholoog) week- en weekendwachten opnemen binnen de georganiseerde lokale wachtdienst

  • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

  • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

  • LEERCONTRACT KAPSTER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

Zoek naar antwoorden van Pocket Bike Center-Pasini in sociale netwerken
Look for responds of Pocket Bike Center-Pasini in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pocket Bike Center-Pasini. Laat een reactie achter voor Pocket Bike Center-Pasini. Pocket Bike Center-Pasini bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pocket Bike Center-Pasini. Leave a respond for Pocket Bike Center-Pasini. Pocket Bike Center-Pasini on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pocket Bike Center-Pasini op de google maps. Adres en contacten Pocket Bike Center-Pasini
Location of Pocket Bike Center-Pasini on the google maps. Address and contacts of Pocket Bike Center-Pasini

Andere gerelateerde bedrijven als come Pocket Bike Center-Pasini Pocket Bike Center-Pasini: LA VIGNE | Acis asbl Institut Notre-Dame | HUIS PASPARTOE | LONGIN | LA POSTE

Other related companies as Pocket Bike Center-Pasini: LA VIGNE | Acis asbl Institut Notre-Dame | HUIS PASPARTOE | LONGIN | LA POSTE

Pocket Bike Center-Pasini is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pocket Bike Center-Pasini, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03549102783. Het bedrijf Pocket Bike Center-Pasini bevindt zich op het adres: Casablancalaan 15; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Motorbikes. Producten gemaakt in Pocket Bike Center-Pasini zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pocket Bike Center-Pasini is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pocket Bike Center-Pasini is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pocket Bike Center-Pasini, openstaande posities, locatie van Pocket Bike Center-Pasini op de kaart.

Pocket Bike Center-Pasini is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pocket Bike Center-Pasini, company assigned to the tax number BE03549102783. The company Pocket Bike Center-Pasini is located at the address: Casablancalaan 15; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Motorbikes. Products created in Pocket Bike Center-Pasini were not found.
The main activity of Pocket Bike Center-Pasini is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Pocket Bike Center-Pasini is not available. You also can look at reviews of Pocket Bike Center-Pasini, open positions, location of Pocket Bike Center-Pasini on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pocket Bike Center-Pasini, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pocket Bike Center-Pasini, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pocket Bike Center-Pasini, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pocket Bike Center-Pasini, employees, financial statistics.