Eeckhout K

Contactgegevens Eeckhout K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eeckhout K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eeckhout K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Groteweg 475; 9500; Geraardsbergen, België

Telefoon (phone): 054 41 80 04 (+32-054 41 80 04) 054 41 80 04 (+32-054 41 80 04)

Fax (fax): 054 41 70 86 (+32-054 41 70 86) 054 41 70 86 (+32-054 41 70 86)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eeckhout K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eeckhout K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eeckhout K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eeckhout K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eeckhout K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eeckhout K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eeckhout K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eeckhout K
Products information Eeckhout K

BTW identificatienummer (tax): BE02491394042
Ondernemingsnummer: 2604278564
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 592,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Bicycles, mopeds & scooters - Parts & Access. - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Motorbikes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eeckhout K
(Get full report from official database of BE for Eeckhout K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eeckhout K
Addition kinds of activities for Eeckhout K

17999909. Installatie van dock apparatuur, industrieel | Dock equipment installation, industrial
30889901. Badkamerinrichtingen, kunststoffen | Bathroom fixtures, plastics
36410106. Lampen, fluorescerend, elektrisch | Lamps, fluorescent, electric
38610207. Verwerkingsapparatuur, fotografisch | Processing equipment, photographic
50859909. Pijpleidingen, anti-corrosief | Pipeline wrappings, anti-corrosive

Werken bij Eeckhout K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eeckhout K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eeckhout K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eeckhout K. Looking for open vacancies in other companies

  • deskundige openbare werken (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LOCHRISTI GEMEENTE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    zie vacaturebericht

  • Productie - operatoren - DRINGEND! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Indien je geen eigen vervoer hebt kan je altijd gebruik maken van de Maxmobiel Fijn werk Machine operator Verpakking en facturatie Sortering en verzending

  • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

  • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

  • LASROBOTBEDIENER (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer sterk groeiend bedrijf regio Gullegem actief in de metaalsector zijn we op zoek naar een lasrobotbediener die de kennis heeft om complexere stukken aan de robot te bedienen. U kan zeer goed zelfstandig werken en kan planlezen. U werkt in dag, kan daarna overgaan naar een 2-ploegenstelsel (5-13h / 13-21h). Geen seriewerk! U kan zelfstandig een machine ombouwen.

  • Handlanger (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als palletreiniger sta je in voor het reinigen en opstapelen van palletten.

  • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

  • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • Calculator voor uitwerking van offertes (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Berekenen en bepalen van offertes voor constructies, transportsystemen en projecten Creatief zoeken naar oplossingen in overleg met klant, buitendienst en interne productie Als schakel tussen bedrijf en klant weet je vlot in te spelen op technische en commerciële vragen en sta je in voor de opvolging van de offertes

  • Flexijob McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 10 uur per week kunnen werken, dit op weekdagen, tussen 11u en 14u, eventueel aangevuld met avonduren in het weekend (vrijdag-, zaterdag-, zondagavond) Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

Zoek naar antwoorden van Eeckhout K in sociale netwerken
Look for responds of Eeckhout K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eeckhout K. Laat een reactie achter voor Eeckhout K. Eeckhout K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eeckhout K. Leave a respond for Eeckhout K. Eeckhout K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eeckhout K op de google maps. Adres en contacten Eeckhout K
Location of Eeckhout K on the google maps. Address and contacts of Eeckhout K

Andere gerelateerde bedrijven als come Eeckhout K Eeckhout K: Mollekens-Celis BVBA | MISS JOLLY | GARAGE ST.ELOI | LOKERSE ZWEMVERENIGING | FEDERALE POLITIE

Other related companies as Eeckhout K: Mollekens-Celis BVBA | MISS JOLLY | GARAGE ST.ELOI | LOKERSE ZWEMVERENIGING | FEDERALE POLITIE

Eeckhout K is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eeckhout K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02491394042. Het bedrijf Eeckhout K bevindt zich op het adres: Groteweg 475; 9500; Geraardsbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 592,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Motorbikes. Lijst met producten zijn Bicycles, mopeds & scooters - Parts & Access. - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Eeckhout K is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eeckhout K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eeckhout K, openstaande posities, locatie van Eeckhout K op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Eeckhout K is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eeckhout K, company assigned to the tax number BE02491394042. The company Eeckhout K is located at the address: Groteweg 475; 9500; Geraardsbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 592,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Motorbikes. List of products are Bicycles, mopeds & scooters - Parts & Access. - Mfg. & Whol..
The main activity of Eeckhout K is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Eeckhout K is not available. You also can look at reviews of Eeckhout K, open positions, location of Eeckhout K on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eeckhout K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eeckhout K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eeckhout K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eeckhout K, employees, financial statistics.