D.M.T. Design

Contactgegevens D.M.T. Design: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D.M.T. Design: address, phone, fax, email, website, opening hours

D.M.T. Design

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Broekstraat 18D; 9170; Sint-Gillis-Waas, België

Telefoon (phone): 03 707 14 86; 0476 48 57 15 (+32-03 707 14 86; 0476 48 57 15) 03 707 14 86; 0476 48 57 15 (+32-03 707 14 86; 0476 48 57 15)

Fax (fax): 03 707 14 86 (+32-03 707 14 86) 03 707 14 86 (+32-03 707 14 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D.M.T. Design: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D.M.T. Design"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D.M.T. Design"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D.M.T. Design, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D.M.T. Design. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D.M.T. Design, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D.M.T. Design. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D.M.T. Design
Products information D.M.T. Design

BTW identificatienummer (tax): BE02999237060
Ondernemingsnummer: 5732360839
Hoofdstad (capital): 250,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 203,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in D.M.T. Design zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motorbikes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D.M.T. Design
(Get full report from official database of BE for D.M.T. Design)

Aanvulling soorten activiteiten voor D.M.T. Design
Addition kinds of activities for D.M.T. Design

2674. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
3465. Automotive stampings | Automotive stampings
394200. Dolls en gevulde speelgoed | Dolls and stuffed toys
17510101. Kabinet gebouw en installatie | Cabinet building and installation
23539901. Kappen: doek, stro en vilt | Caps: cloth, straw, and felt
33579904. Automotive draad en kabel, behalve ontstekingsset: nonferrous | Automotive wire and cable, except ignition sets: nonferrous
34620100. Gear en ketting smeedstukken | Gear and chain forgings
50470307. Incontinente zorgproducten en benodigdheden | Incontinent care products and supplies

Werken bij D.M.T. Design: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D.M.T. Design: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D.M.T. Design. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D.M.T. Design. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke verkoper/verkoopster chocoladewinkel (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een pralinewinkel regio Menen zijn we op zoek naar een tijdelijke verkoopster. Je zal meehelpen in de winkel, de klanten bedienen, de winkel proper houden. Dit betreft een tijdelijke, fulltime functie vanaf 5 november tot 7 januari.

  • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

  • Deeltijds buschauffeur (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken nog deeltijdse chauffeurs D voor Oost-Vlaanderen Wij zoeken mensen om enerzijds werklieden te vervoeren naar de bedrijven vanuit het station, anderszijds zoeken wij chauffeurs die voor scholen willen rijden in een vroege en late shift. Ook zoeken wij regelmatig chauffeurs voor het vervoer van mindervaliden naar scholen en centra. Ben jij op zoek naar werk als chauffeur D en ben jij graag met mensen bezig, dan is dit misschien wel iets voor jouw. Wij bieden werk aan van ongeveer 20u-24u per week in verschillende regio's en functies. Het schoolbussenvervoer is van bepaalde duur (wel langetermijn,) vervoer voor werklieden en personen met een beperking is onbepaalde duur. Voor meer info kan je ons zeker bereiken.

  • Isolatiespuiter (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren isolatiespuiter! U staat in voor het spuiten van isolatie in spouwmuren, kelders, ed.

  • chauffeur C nacht (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar chauffeurs met rijbewijs C en dit voor een wasserij. Je zal instaan voor het beleveren van het linnen aan de horecazaken en hotels. Je vertrekt vanuit Oostakker omstreeks 22 u en je werkt tot 5 uur. Dit is een fysiek vrij zware job aangezien je op verschillende plaatsen zelf moet laden en lossen.

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zottegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op vrijdag in de bakkerij. Je staat in voor het maken van koekjes. Je maakt het deeg klaar en je rolt de koekjes uit waarbij je ze vervolgens afbakt.

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • Dakwerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GELDHOF WERRY

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Vertegenwoordiger op zelfstandige basis (België)

    Regio: België

    Bedrijf: La Confiance

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar commerciële talenten die op zelfstandige basis ons bestaande klantenbestand uitbouwen en dit voor verschillende regio's (Vlaanderen, Brussel of Wallonië). Je staat in voor het beheer en de uitbouw van het bestaande klantenbestand (F1 en F2 kanalen) door middel van actieve en gerichte prospectie in jouw regio Je introduceert nieuwe producten bij klanten en je spoort hen aan tot uitbreiding van het bestaande assortiment Je dringt er bij de winkelverantwoordelijke op aan om de producten in de juiste rayon te plaatsen Je zorgt ook steeds voor een verzorgde presentatie van onze producten in het rek, met optimaal gebruik van het voorziene promomateriaal en dit steeds in samenspraak met de winkelverantwoordelijke Je brengt nieuwe klanten in contact met de juiste distributeur Je bent het aanspreekpunt voor het bestaande cliënteel en de contactpersoon tussen klant en distributeur in geval van eventuele vragen of opmerkingen op het domein van kwaliteit, assortiment-keuze en service Je maximaliseert de omzet en de rentabiliteit volgens de vooropgestelde doelstellingen Je vertegenwoordigt het bedrijf op professionele beurzen Je bent eventueel bereid om tastings te organiseren om de consument in de supermarkt te overtuigen van onze producten Je rapporteert op wekelijkse basis over de behaalde resultaten aan de zaakvoerder en je staat zelf in voor je eigen administratie

Zoek naar antwoorden van D.M.T. Design in sociale netwerken
Look for responds of D.M.T. Design in social networks

Lees alle opmerkingen voor D.M.T. Design. Laat een reactie achter voor D.M.T. Design. D.M.T. Design bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D.M.T. Design. Leave a respond for D.M.T. Design. D.M.T. Design on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D.M.T. Design op de google maps. Adres en contacten D.M.T. Design
Location of D.M.T. Design on the google maps. Address and contacts of D.M.T. Design

Andere gerelateerde bedrijven als come D.M.T. Design D.M.T. Design: RODEMAR | TOP SERVICES | Peeters W | BIZERBA BELGIE NV | C. VAN GEET

Other related companies as D.M.T. Design: RODEMAR | TOP SERVICES | Peeters W | BIZERBA BELGIE NV | C. VAN GEET

D.M.T. Design is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D.M.T. Design, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02999237060. Het bedrijf D.M.T. Design bevindt zich op het adres: Broekstraat 18D; 9170; Sint-Gillis-Waas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 250,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 203,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Motorbikes. Producten gemaakt in D.M.T. Design zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D.M.T. Design is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D.M.T. Design is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D.M.T. Design, openstaande posities, locatie van D.M.T. Design op de kaart.

D.M.T. Design is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is D.M.T. Design, company assigned to the tax number BE02999237060. The company D.M.T. Design is located at the address: Broekstraat 18D; 9170; Sint-Gillis-Waas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 250,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 203,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Motorbikes. Products created in D.M.T. Design were not found.
The main activity of D.M.T. Design is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of D.M.T. Design is not available. You also can look at reviews of D.M.T. Design, open positions, location of D.M.T. Design on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D.M.T. Design, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D.M.T. Design, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D.M.T. Design, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D.M.T. Design, employees, financial statistics.