Laroy-Duvo NV

Contactgegevens Laroy-Duvo NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Laroy-Duvo NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Laroy-Duvo NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 98-100 9032 Wondelgem, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Laroy-Duvo NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Laroy-Duvo NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Laroy-Duvo NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Laroy-Duvo NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Laroy-Duvo NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Laroy-Duvo NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Laroy-Duvo NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Laroy-Duvo NV
Products information Laroy-Duvo NV

BTW identificatienummer (tax): BE04927337646
Ondernemingsnummer: 5001770019
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 842,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Bird feeder houses; Bird-seed; Cat supplies; Dog and cat foods; Dog care items; Dog-training supplies

Product categorie (product category): Bird Cages And Accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Laroy-Duvo NV
(Get full report from official database of BE for Laroy-Duvo NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Laroy-Duvo NV
Addition kinds of activities for Laroy-Duvo NV

142901. Igneus rock, verpletterd en gebroken-steengroeven | Igneus rock, crushed and broken-quarrying
149902. Mica mijnbouw | Mica mining
351101. Turbines en turbine generator set units, compleet | Turbines and turbine generator set units, complete
08310108. Teaberries verzamelen | Teaberries gathering
14990100. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
24480201. Pallets, hout | Pallets, wood
27969902. Electrotype platen | Electrotype plates
32210100. Voedsel containers, glas | Food containers, glass
35999917. Swage blokken | Swage blocks

Werken bij Laroy-Duvo NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Laroy-Duvo NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Laroy-Duvo NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Laroy-Duvo NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator bouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator word je ingeschakeld in het team van de Sales en sta je in voor de kostprijsberekening van de projecten.

  • DTP-grafisch vormgever (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heeft Adobe CC geen geheimen voor jou en kan je vlot en efficiënt werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  Voor onze klant, regio Lichtervelde, zijn we op zoek naar een DTP-grafisch vormgever. Hierbij ben je vooral gericht op een vlotte en efficiënte voortgang van productie. Jij vormt namelijk de link tussen prepress en drukkerij. Binnen de (kwalitatief) vastgelegde normen maak en corrigeer je de aangeleverde bestanden tot drukklare bestanden.Hoe ziet jouw takenpakket eruit? het verwerken en corrigeren van digitale bestanden het onderhouden van de CTP-omgeving het controleren van eigen werk en het uitvoeren van de 4-ogen controle op het werk van directe collega's het naleven van instructies en vastgelegde proceduresHoe ziet jouw week eruit? Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag.

  • Medewerker scanning (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor op de afdeling scanning: Je zal werken met een handscanner. Je kan de producten op een pallet plaatsen en klaarmaken voor verzending. Je bent de laatste controle voor de verzending de deur uit gaat. Je werkt volgens de veiligheidsregels. Je werkt ordelijk en toont respect voor de goederen. Is deze vacature echt iets voor jou? Solliciteer dan meteen op het nummer 014 56 00 44 of via mail naar [email protected]

  • Technieker (reachtruck/ heftruck) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker doet u modificaties op bestaande machines (Heftruck, reachtruck, transpalet). U bent dus een technical designer en werkt volgens een plan dat u leest. U werkt mechanisch, electrisch en met hydrauliek Dagwerk, in de werkplaats (geen verplaatsing), geen weekendwerk

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

  • Jobstudent (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Technieker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMPS

    Type: Vaste Job

    Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

Zoek naar antwoorden van Laroy-Duvo NV in sociale netwerken
Look for responds of Laroy-Duvo NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Laroy-Duvo NV. Laat een reactie achter voor Laroy-Duvo NV. Laroy-Duvo NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Laroy-Duvo NV. Leave a respond for Laroy-Duvo NV. Laroy-Duvo NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Laroy-Duvo NV op de google maps. Adres en contacten Laroy-Duvo NV
Location of Laroy-Duvo NV on the google maps. Address and contacts of Laroy-Duvo NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Laroy-Duvo NV Laroy-Duvo NV: FLLUNCH GARDEN CONCEPTS SA | SA MONTAGE JEAN BOUTIQUE SA | PIERRET JOHAN | M.M. TEAM SPRL | WILFRIED BECUE

Other related companies as Laroy-Duvo NV: FLLUNCH GARDEN CONCEPTS SA | SA MONTAGE JEAN BOUTIQUE SA | PIERRET JOHAN | M.M. TEAM SPRL | WILFRIED BECUE

Laroy-Duvo NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Laroy-Duvo NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04927337646. Het bedrijf Laroy-Duvo NV bevindt zich op het adres: Industrieweg 98-100 9032 Wondelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 842,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bird Cages And Accessories. Lijst met producten zijn Bird feeder houses; Bird-seed; Cat supplies; Dog and cat foods; Dog care items; Dog-training supplies.
De hoofdactiviteit van Laroy-Duvo NV is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Laroy-Duvo NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Laroy-Duvo NV, openstaande posities, locatie van Laroy-Duvo NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Laroy-Duvo NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Laroy-Duvo NV, company assigned to the tax number BE04927337646. The company Laroy-Duvo NV is located at the address: Industrieweg 98-100 9032 Wondelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 842,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bird Cages And Accessories. List of products are Bird feeder houses; Bird-seed; Cat supplies; Dog and cat foods; Dog care items; Dog-training supplies.
The main activity of Laroy-Duvo NV is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Laroy-Duvo NV is not available. You also can look at reviews of Laroy-Duvo NV, open positions, location of Laroy-Duvo NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Laroy-Duvo NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Laroy-Duvo NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Laroy-Duvo NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Laroy-Duvo NV, employees, financial statistics.