BIKE ZONE

Contactgegevens BIKE ZONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIKE ZONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIKE ZONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Waterloo 892A; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 372 23 82 (+32-02 372 23 82) 02 372 23 82 (+32-02 372 23 82)

Fax (fax): 02 372 23 82 (+32-02 372 23 82) 02 372 23 82 (+32-02 372 23 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIKE ZONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIKE ZONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIKE ZONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIKE ZONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIKE ZONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIKE ZONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIKE ZONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIKE ZONE
Products information BIKE ZONE

BTW identificatienummer (tax): BE04829559326
Ondernemingsnummer: 7782409667
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 519,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Motorbikes - Clothing & equipment

Product categorie (product category): Motorbikes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIKE ZONE
(Get full report from official database of BE for BIKE ZONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIKE ZONE
Addition kinds of activities for BIKE ZONE

329200. Asbestproducten | Asbestos products
17990209. Waterdicht | Waterproofing
22840200. Draad van natuurlijke vezels | Thread from natural fibers
34429901. Bewaar fronts, geprefabriceerde, metaal | Store fronts, prefabricated, metal
73190103. Taxicab-kaartreclame | Taxicab card advertising

Werken bij BIKE ZONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIKE ZONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIKE ZONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIKE ZONE. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

  • Transport Products Coördinator (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interesse in automotive? Passie voor logistiek? Analytisch en creatief sterk? Dan ben jij onze nieuwe Transport Products Coördinator! Voor een internationaal bedrijf in Gent (zeehaven) zijn we op zoek naar een Transport Products Coördinator. Jouw taken: Je staat in voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en leveringsdatum. Je moniteert de leveringen en stuurt tijdig bij om de impact op eindklant te minimaliseren of vermijden. Je staat in voor herplanning van leveringen wanneer klanten dit wensen. Je maakt tijdig gebruik van short en mid-term forecast. Jij bent de contactpersoon omtrent operationele vragen van klant en leverancier. Voor jouw area van markten ben je verantwoordelijk voor de leveringsopvolging. Jij bent de belangrijke schakel in het escalatie proces van terugkerende afwijkingen.

  • POETSHULP MET WAGEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor 37u per week. EIGEN VERVOER IS VERPLICHT! Je staat in voor het poetsen bij hulpbehoevende mensen. *Huishoudelijke hulp bieden: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, strijken en ramen lappen, plantjes water geven.... *Stimuleren van de zelfredzaamheid bij de cliënt. *Aandacht voor het kwaliteitsproces tijdens de hulpverlening.*Invullen van werkbladen, laten ondertekenen door de klant, deze papieren met zorg behandelen

  • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • studente charcuterie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Gezocht student bediening toog voor een beenhouwerij te Genk Je taken bestaan uit: klanten verder helpen toog aanvullen onderhoud van winkel overweg kunnen met snijmachine is een pluspunt overweg kunnen met kassa

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Ben je student, woonachtig in Sint-Niklaas? Aarzel dan niet om ons jouw CV te sturen. (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ESCAPEROOM VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    Heb je zin in een leuke en flexibele bijbaan? Escape Room Vlaanderen bevind zich in het centrum van Sint-Niklaas op de Grote Markt. We hebben 2 kamers nl "Joker’s Schuilplaats" en "De Verborgen Maya-stad". We zijn momenteel op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn tijdens de week en eventueel ook in het weekend. Het is een toffe job waarin je voortdurend leuke mensen ontmoet en nooit een saai moment beleeft. Je moet een teamspeler zijn die in staat is wanneer een situatie zich voordoet je meteen een oplossing voor het probleem vindt en dit dan uitvoert met de nodige zorgvuldigheid. Jouw taken zijn: De spelers ontvangen op een warme en enthousiaste manier, verschaft hen een duidelijke uitleg hoe een Escape Game in elkaar steekt en vertelt hen het verhaal van de kamer die ze zullen spelen. Je houdt de groep in de gaten m.b.v. beveiligingscamera’s die in de kamer(s) hangen (gsm-gebruik tijdens het monitoring wordt niet getolereerd) en na afloop hou je een korte bespreking met de spelers en neem je een foto van de groep. Hierna maak je de kamer(s) gereed voor de volgende groep.

  • Autotechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DI NITTO

    Type: Vaste Job

    Autotechniek in al zijn aspecten beheersen - mechanisch als elektronisch. Onderhoud uitvoeren Diagnoses stellen Werkorders snel en nauwkeuring volgen

  • Professionele autoschoner (v/m) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CLEAN POWER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een grote autogroep zijn we op zoek naar een professionele autoschoner. Job U zorgt voor de voorbereiding en reiniging van het voertuig om het onberispelijk te maken vooraleer het aan de klant wordt overhandigd. U kunt zich verplaatsen in Brussel en omgeving (uitzonderlijk ook in de regio Namen).

  • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

Zoek naar antwoorden van BIKE ZONE in sociale netwerken
Look for responds of BIKE ZONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIKE ZONE. Laat een reactie achter voor BIKE ZONE. BIKE ZONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIKE ZONE. Leave a respond for BIKE ZONE. BIKE ZONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIKE ZONE op de google maps. Adres en contacten BIKE ZONE
Location of BIKE ZONE on the google maps. Address and contacts of BIKE ZONE

Andere gerelateerde bedrijven als come BIKE ZONE BIKE ZONE: FLAGIMEX BVBA | Vervoort G | COIFFURE PHILIPPE | EXECO | Pilmedia.net

Other related companies as BIKE ZONE: FLAGIMEX BVBA | Vervoort G | COIFFURE PHILIPPE | EXECO | Pilmedia.net

BIKE ZONE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIKE ZONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04829559326. Het bedrijf BIKE ZONE bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Waterloo 892A; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 519,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Motorbikes. Lijst met producten zijn Motorbikes - Clothing & equipment.
De hoofdactiviteit van BIKE ZONE is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIKE ZONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIKE ZONE, openstaande posities, locatie van BIKE ZONE op de kaart.

BIKE ZONE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIKE ZONE, company assigned to the tax number BE04829559326. The company BIKE ZONE is located at the address: Chauss茅e de Waterloo 892A; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 519,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Motorbikes. List of products are Motorbikes - Clothing & equipment.
The main activity of BIKE ZONE is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BIKE ZONE is not available. You also can look at reviews of BIKE ZONE, open positions, location of BIKE ZONE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIKE ZONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIKE ZONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIKE ZONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIKE ZONE, employees, financial statistics.