MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE
Private companiesPersonal Services • MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE

Contactgegevens MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Abattoir 12; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2), België

Telefoon (phone): 04 344 27 91 (+32-04 344 27 91) 04 344 27 91 (+32-04 344 27 91)

Fax (fax): 04 344 27 91 (+32-04 344 27 91) 04 344 27 91 (+32-04 344 27 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE
Products information MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE

BTW identificatienummer (tax): BE04723266601
Ondernemingsnummer: 1476531982
Hoofdstad (capital): 698,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 377,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motorbikes - Clothing and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE
(Get full report from official database of BE for MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE
Addition kinds of activities for MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE

606299. Staatskredietverenigingen, nv | State credit unions, nec
28191002. Borverbindingen, nec, niet van mijnen | Boron compounds, nec, not from mines
32290000. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
35320405. Laadmachines, ondergronds: mobiel | Loading machines, underground: mobile
36790301. Laden, elektronisch | Loads, electronic

Werken bij MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhouder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Registreren van alle inkomende facturen in SAP Uitvoeren van de nodige controles van facturen met en/of zonder bestelbon in overleg met de aankoop afdeling. Opmaken van en controle op uitgaande facturen in SAP Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en leveranciers Behandelen van de betalingsherinneringen Opvolgen van verschillende kosten in Excel Daarnaast word je mee ingeschakeld tijdens de maandelijkse closing voor het boeken van general ledger boekingen. Bij afwezigheid van collega's spring je in voor bepaalde taken zoals voorbereiding van intrastat en BTW aangifte. Ten slotte werk je mee aan ad hoc projecten.

  • Sociaal verpleegkundige of maatschappelijk assistent voor Pijnkliniek en vliegende ploeg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5735 Locatie:ZNA Hoge Beuken in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Sociale dienst – Patiëntenaspecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je zorgt voor het informeren, begeleiden, oriënteren, opvolgen en eventueel doorverwijzen van klanten door het toepassen van de gepaste methodieken (individuele gesprekken, huisbezoek, …), om een integrale hulpverlening op maat te bieden en de zelfredzaamheid van de klant te vergroten. In samenspraak met alle andere hulpverleners sta je in voor een kwalitatieve ontslag-begeleiding die binnen de beperkingen van de ziekenhuiscontext en de reële thuissituatie maximaal aanvaardbaar en haalbaar is voor de patiënt. Je verzekert sociaal-technische interventies zodat de rechten van patiënt worden uitgeput en voert de daarbij nodige sociaal administratieve formaliteiten uit. Je staat in voor het psychosociale welzijn van de patiënt en omgeving door de nodige eerstelijnsbegeleiding te geven. Deze worden geconfronteerd met veranderingen en beperkingen ten gevolge van ziekte en behandeling. Jouw gerichte begeleiding ondersteunt het verwerkingsproces en kan bijdragen aan de optimalisatie van de leefomstandigheden. Je verzorgt het administratieve werk teneinde de interne organisatie en de patiëntopvolging te bevorderen (verslaggeving in het sociaal-administratief klantdossier, registratie van gegevens (ontslagbegeleiding, aard van interventies, doorverwijzers, profiel hulpbehoevenden, …). Je bouwt netwerken op om goede doorverwijzingen en samenwerkingen te kunnen realiseren. Jij bent de brug tussen het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt buiten het ziekenhuis. Dit vereist een vlot overleg en samenwerking met zowel interne als externe partners en een coördinerend optreden in individuele dossiers. Binnen ZNA zijn dit in de eerste plaats de collega’s van de sociale dienst, de interculturele bemiddelaars en de levensbeschouwelijke zorg, verpleging en artsen van de afdelingen waarvoor je verantwoordelijke bent. Buiten ZNA zijn dit o.m. mutualiteit, OCMW, huisarts, thuiszorg, mantelzorgers, schuldeisers, bewindvoerders, … Signaalfunctie: je signaleert beleidsgebonden aspecten en tendensen teneinde het beleid af te stemmen op patiëntenbelangen en noden en te sensibiliseren voor algemene maatschappelijke problemen. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Patiëntenbegeleiding en valt onder de bevoegdheid van de directie patiëntenzorg. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Anouk Schevernels, Paramedisch afdelingshoofd ZNA, via tel. 0470 40 22 74. Voel jij je aangesproken?

  • NL en/of Fr Enquêteurs (avondshift) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant biedt een volledige service op gebied van academisch onderzoek waarbij de focus op innovatie en vooruitgang een centraal element van hun bedrijfscultuur uitmaakt. Je zal telefonische interviews (B2B) aan de hand van een computergestuurd interviewsysteem afnemen in het kader van onderzoek. Het betreft hier dus geen verkoop!

  • Vrachtwagen Carrossier (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagens zijn wij op zoek naar een losse arbeider met ervaring in de carrosserie van opleggers en een basiskennis lassen.

  • Student logistiek (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een toffe studentenjob voor de komende zomermaanden? Voor een logistiek bedrijf in Gent Zeehaven zijn we op zoek naar gemotiveerde jongelingen die als orderpicker aan de slag willen. Als student magazijn sta je in voor het correct samenstellen van bestelingen.Te Desteldonk (vervoer vanuit Gent mogelijk met externe dienst). Mogelijkheden vanaf BEGIN JUNi tot EIND SEPTEMBER!!! Laat snel van je horen!

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • KELNER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: BRASSERIE TERMINUS

    Type: Vaste Job

    U zal instaan voor het opnemen van bestellingen, het serveren van dranken en kleine snacks, alsook het afruimen van de tafels.

  • Onderhoudstechnieker Spuitgiet machines (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: DS Smith

    Type: Vaste Job

    - Doet correctief onderhoud aan de infrastruktuur volgens de onderhoudsplannen - Bespreken zware pannes met de Hoofd Onderhoud - Opsporen en oplossen van pannes - Rapporteert aan Hoofd Onderhoud over de gevonden pannes - Doet preventief onderhoud aan de infrastructuur volgens de onderhoudsplannen - Bouwt, op aangeven van Hoofd Onderhoud, nieuwe apparaten, aanpassingen op bestaande machines/apparaten - Stelt verbeteringen aan machines voor - Neemt deel aan technische besprekingen met leveranciers of officiële instanties wanneer gevraagd - Uitwerken van projecten aan de hand van opgegeven informatie en richtlijnen - Voert zelfstandig taken uit zonder expliciete werkinstructies, gelet op de expertise die hij bezit bij het uitvoeren van zijn taken - Neemt de nodige initiatieven om de opgelegde taken naar behoren uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vuurvergunningen, het laten bestellen van de nodige stukken/onderdelen en het opvragen van de nodige assistentie - Bijwerken van de nodige formulieren ter staving van de onderhoudstaken en preventieve acties

  • Verkoopmedewerker Slagerij Zaterdag (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verkoopmedewerker voor de zaterdag moet je: Zelfstandig de winkel kunnen openhouden. Alle taken van een slagerij kunnen uitvoeren. Kassa correct kunnen bedienen. Veel belang hechten aan klantvriendelijkheid.

  • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: REDDIE TEDDY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Salons CORTINA (Wevelgem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE in sociale netwerken
Look for responds of MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE. Laat een reactie achter voor MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE. MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE. Leave a respond for MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE. MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE op de google maps. Adres en contacten MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE
Location of MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE on the google maps. Address and contacts of MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE

Andere gerelateerde bedrijven als come MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE: JO SNAUWAERT | FLY HIGH | LES ENTREPRISES SANSTERRE | BANCONTAC-MISTER CASH | Bervy BVBA

Other related companies as MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE: JO SNAUWAERT | FLY HIGH | LES ENTREPRISES SANSTERRE | BANCONTAC-MISTER CASH | Bervy BVBA

MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04723266601. Het bedrijf MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE bevindt zich op het adres: Rue de l'Abattoir 12; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 698,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 377,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Motorbikes - Clothing and equipment. Producten gemaakt in MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE, openstaande posities, locatie van MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE op de kaart.

MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE, company assigned to the tax number BE04723266601. The company MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE is located at the address: Rue de l'Abattoir 12; 4020; Li猫ge 1 (Li猫ge 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 698,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 377,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Motorbikes - Clothing and equipment. Products created in MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE were not found.
The main activity of MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE is not available. You also can look at reviews of MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE, open positions, location of MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MACHINS CHOUETTES DE MARIANNE, employees, financial statistics.