PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA
Private companiesTextile Mill Products • PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA

Contactgegevens PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av Jacques Georgin 15-19 1030 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32.27 02 62 11 32.27 02 62 11

Fax (fax): 32.27 02 62 69 32.27 02 62 69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA
Products information PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA

BTW identificatienummer (tax): BE06213836669
Ondernemingsnummer: 4719421386
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 711,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 - 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Automobiles

Product categorie (product category): Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA
(Get full report from official database of BE for PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA
Addition kinds of activities for PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA

20989902. Noedels (bijvoorbeeld ei, vlakte en water), droog | Noodles (e.g. egg, plain, and water), dry
28190905. Chroomverbindingen of zouten, anorganisch | Chromium compounds or salts, inorganic
35770203. Tape print units, computer | Tape print units, computer
39990500. Sigaret- en sigaraproducten en accessoires | Cigarette and cigar products and accessories
72410000. Kapper winkels | Barber shops
96619902. Ruimteonderzoek en -ontwikkeling, overheid | Space research and development, government

Werken bij PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker Verzekeringen (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Westmalle zijn wij op zoek naar een deeltijds administratief medewerker. Beschik jij over een PCP-attest? Ben jij een echte administratieve duizendpoot? Bekijk dan zeker onderstaande vacature: Takenpakket: Je zal instaan voor de administratieve afhandeling van polissen; Je verwerkt schadedossiers in een bedrijfseigen systeem; Je helpt klanten verder met hun vragen omtrent verzekeringen; Je helpt bij het opmaken van polissen.

  • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

  • Techniekers (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw verantwoordelijkheden: Preventief onderhoud van het machinepark; Uitvoeren van herstellingen; Mechanische en elektrische storingen opsporen en verhelpen; Onderhoud van heftrucks; Halfautomaat en bagetlassen; Onderhoud van toegangsdeuren, afsluitingen en poorten. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiel familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en verpakking van organische meststoffen zijn wij op zoek naar techniekers, mecaniciens of elektriciens die in twee ploegen willen werken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opgrimbie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGRIMBIE)

    Regio: OPGRIMBIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Huishoudhulp 20u/week (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student hogeschool winkelmedewerker (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant regio Wervik zijn wij opzoek naar een HOGESCHOOL STUDENT (m/v) voor de verkoop in de winkel, dit voor weekendwerk (za en zo of enkel za of zo). Jouw profiel ziet eruit als volgt: - Je bent iedere weekend beschikbaar om te werken, - Je bent vlot en sociaal vaardig, - Je hebt bij voorkeur enige ervaring in de verkoop en staat graag in contact met klanten.

  • Deeltijdse job als verpleegkundige klinische studies (bijverdienste) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken verpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Je technische handelingen moeten vlot gaan(bloedafname, EKG, ....) en je bent administratief nauwkeurig. De patiënten die je opvolgt, komen binnen voor een dag of langer (maximum 3 weken met inslapen). Voor deze patiënten zorg je dan voor de juiste inname medicatie en de controles afgesproken binnen het protocol van de studie. Dit is een bijverdienste, per maand plannen we je in afhankelijk van je eigen beschikbaarheden. Een opleiding krijg je on the job en we zoeken verpleegkundigen die een lange termijn engagement hebben. Er zijn verschillende shiften: vroege, dag, late, nacht, weekend, feestdagen, alles is mogelijk. Om de continuïteit te bewaken werk je een 4 à 5 dagen per maand. Je dient de medicatie toe, en voert de taken uit zoals voorgeschreven in de studie. Dit is bijvoorbeeld een bloedafname, bloeddruk nemen of EKG. De resultaten noteer je nauwgezet en volgt de patiënten op. Je zorgt ook voor het algemeen welzijn van de patiënten die verblijven op de afdeling. Bij langere studies zijn er mogelijkheden tot kleine activiteiten onder jouw begeleiding (naar de bib, petanque, een film, een wandeling, ...).

  • Heftruckbestuurder Laadmagazijn (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: UNILIN

    Type: Vaste Job

    UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten. UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,55 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid. Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9,5 miljard en heeft 38.800 medewerkers internationaal. Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes. Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar. Voor onze divisie Insulation zijn wij op zoek naar een enthousiaste Heftruckbestuurder: Je bent verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers met afgewerkte goederen in functie van de rittenplanning en het laadschema. Je hanteert de juiste laadwijze zodat de vracht binnen het juiste volume geladen kan worden. Je staat in voor de visuele kwaliteitscontrole op de afgewerkte producten.

  • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

    Type: Vaste Job

    Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

  • Technisch geschoolde project opvolger binnendienst (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PSPM

    Type: Vaste Job

    Wij zij op zoek naar een technisch geschoolde project opvolger binnendienst. Je zorgt ervoor dat een interventie aanvraag van een klant ASAP, zoals vast gelegd binnen de contractuele bepalingen, de nodige opvolging krijgt. Je stuurt een arbeider of team van arbeiders aan om de opdracht aan te vatten en geeft daarna de nodige ondersteuning aan diezelfde arbeiders die bezig zijn met de uitvoering. Na de uitvoering lever je de nodige feedback aan de klant.

  • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

    Type: Vaste Job

    Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

Zoek naar antwoorden van PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA in sociale netwerken
Look for responds of PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA. Laat een reactie achter voor PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA. PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA. Leave a respond for PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA. PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA op de google maps. Adres en contacten PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA
Location of PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA on the google maps. Address and contacts of PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA: Vanden Bergh M SA | AUTO-ECOLE DU HAINAUT | Akwadraat Networks NV | GAR BAR?E | PUBLIVISION SPRL

Other related companies as PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA: Vanden Bergh M SA | AUTO-ECOLE DU HAINAUT | Akwadraat Networks NV | GAR BAR?E | PUBLIVISION SPRL

PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06213836669. Het bedrijf PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA bevindt zich op het adres: Av Jacques Georgin 15-19 1030 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 - 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 711,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Automobiles.
De hoofdactiviteit van PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA, openstaande posities, locatie van PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA op de kaart.

PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA, company assigned to the tax number BE06213836669. The company PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA is located at the address: Av Jacques Georgin 15-19 1030 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 - 500 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 711,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Automobiles.
The main activity of PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA is not available. You also can look at reviews of PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA, open positions, location of PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEUGEOT DISTRIBUTION SERVICE SA, employees, financial statistics.