LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV
Private companiesTransportation by Air • LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV

Contactgegevens LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Iz Schurhovenveld 3808 3800 Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 32.11 69 74 30 32.11 69 74 30

Fax (fax): 32.11 69 76 81 32.11 69 76 81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV
Products information LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV

BTW identificatienummer (tax): BE07811798095
Ondernemingsnummer: 8472900390
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 363,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Repair shops - vehicles

Product categorie (product category): Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV
(Get full report from official database of BE for LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV
Addition kinds of activities for LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV

147499. Potash-, frisdrank- en boraatmineralen, nec | Potash, soda, and borate minerals, nec
14559904. Papier klei mijnbouw | Paper clay mining
20419908. Hominy grits (behalve ontbijt eten) | Hominy grits (except breakfast food)
38240210. Tally tellers | Tally counters
38260602. Elektrolytische geleidbaarheidsinstrumenten | Electrolytic conductivity instruments
51310117. Synthetische stoffen, nec | Synthetic fabrics, nec
65310100. Makelaars in onroerend goed en agenten | Real estate brokers and agents

Werken bij LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

  • magazijnier/monteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Belgische industriële multinationale onderneming die voornamelijk actief is in de energiesector, zoeken wij voor het depot te Wondelgem een monteur/magazijnier. Je taken zullen bestaan uit de montage van onderdelen van bovenleidingen van treinen, dit is op een basismontageniveau. Verder sta je in voor het stockeren van de onderdelen in het magazijn. Naast het Nederlands, praat je ook een goed mondje Frans. Ben jij die enthousiasteling die zich in zijn nopjes voelt in een logistieke omgeving en de kneepjes van montage kent op basisniveau, reageer dan snel op deze vacature.

  • Chauffeur C (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een snelgroeiend bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een Chauffeur C voor het ophalen en leveren van frituurolie over gans België maar voornamelijk Vlaanderen. Als Chauffeur C start je de dag om 6u en ben je zelf verantwoordelijk voor het opmaken van je planning. Op de planning staan een 20-tal klanten die je zal bezoeken, waarbij je telkens de frituurolie zal laden en lossen. Omdat je dagelijks met frituurolie werkt, sta je in voor het onderhoud van jouw vrachtwagen.

  • Industrieel onderhoudstechnieker / elektromechanicus (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een technische opleiding genoten en/of reeds ervaring opgedaan? Heb je zin om te werken aan projecten op lange termijn? Voel je je als technieker thuis in een productieomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Wij werven doorlopend technische profielen aan voor regio Vlaams-Brabant.

  • HUISHOUDHULP in Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! :-) We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Huishoudhulp Zoersel 8u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Voor dit gezin ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Service Technieker Onderhoud en Herstellingen Tennant - Regio Limburg (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Omwille van de snelle groei van onze activiteiten zijn we op zoek naar een Service Technieker met interesse voor hoogstaande reinigingsmachines om ons team te versterken en onze klanten optimaal te bedienen. Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant als die van Motrac Handling & Cleaning te behartigen. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

  • IT projectcoördinator (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten

    Type: Vaste Job

    Je coördineert de IT projecten en activiteiten in het kader van thuishulp en thuisverpleging. Je doet dit in nauw overleg met het IT team, onze business partners en onze ziekenfondsen/zorgkassen. Je werkt nauw samen met externe partijen en vertegenwoordigt daarbij onze organisatie. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op onze werking en formuleert voorstellen betreffende de jaarplanning en objectieven. Je detecteert mee de behoeften op het terrein en spoort actief nieuwe opportuniteiten voor verbetering op. Je rapporteert grondig aan je opdrachtgevers zodat zij op de voet de evolutie van de projecten kunnen opvolgen en de nodige beslissingen kunnen nemen. Je geeft ondersteuning aan onze partners om een correcte en eenvormige dienstverlening te garanderen. Je zorgt ervoor dat onze partners steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • BEHEERDER VAN RESIDENTIELE MEDE-EIGENDOMMEN - LAMY (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674724-inline.html?cid=Partner_VDAB Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Het bedrijf Lamy is het Belgisch filiaal van een grote Franse groep met een brede waaier aan vastgoed diensten (vastgoed syndicus, beheer van onroerend goed en transacties & verhuur). Het team is 65 medewerkers sterk, verdeeld over de Brusselse en Antwerpse agentschappen. Om het team verder te versterken, zijn wij op zoek naar een (m/v):   BEHEERDER VAN RESIDENTIËLE MEDE-EIGENDOMMEN (Sint-Lambrechts-Woluwe) Uitvoering van en/of toezicht op het geheel van gebruikelijke en legale verantwoordelijkheden die inherent zijn aan het beroep van een erkend vastgoedmakelaar/syndicus zoals contractueel is vastgelegd, waaronder hoofdzakelijk de volgende taken: De voorbereiding, de convocatie, de deelname en de opstelling van proces-verbalen van de algemene overlegvergaderingen en het beheer van adviezen; Het beheer van technische dossiers; Het beheer van administratieve dossiers; Het beheer van schadedossiers; Het beheer van betwistingen; Het toezicht op de werven en/of het vertegenwoordigen van de werkleider; En toezicht op algemene wijze van alle nuttige en noodzakelijke taken verbonden aan het vastgoedbeheer, zoals het een goede huisvader betaamt. Voor deze taken, beschikt de beheerder over de hulp van een assistente en een boekhouder Ervaring is gelijkaardige functie is vereist; Zeer goede kennis Frans en Nederlands, alle andere talen zijn een plus; Kennis van de software Word, Excel & Microsoft Office Outlook; Uitstekende zelfbeheersing, flexibel, autonoom, dynamisch, verzorgd voorkomen, sociaal en vooral zeer georganiseerd; Erkenning bij BIV is een plus

  • Tekenaar Bouwkunde (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar bouwkunde met ervaring in het uittekenen van de wapening en eventueel de bekisting van bouwkundige constructies. Ook algemene bouwkundige plannen uittekenen, behoort tot uw taak. Dit is een functie op het studiebureau. De werklocatie ligt in het centrum van Brussel.

Zoek naar antwoorden van LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV in sociale netwerken
Look for responds of LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV. Laat een reactie achter voor LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV. LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV. Leave a respond for LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV. LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV op de google maps. Adres en contacten LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV
Location of LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV on the google maps. Address and contacts of LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV: Interactive SPRL | DE BURGERSGILDE | Vandereycken A | 'T RENTENIERSHUIS | Jumaco

Other related companies as LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV: Interactive SPRL | DE BURGERSGILDE | Vandereycken A | 'T RENTENIERSHUIS | Jumaco

LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07811798095. Het bedrijf LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV bevindt zich op het adres: Iz Schurhovenveld 3808 3800 Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 363,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Repair shops - vehicles.
De hoofdactiviteit van LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV, openstaande posities, locatie van LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV op de kaart.

LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV, company assigned to the tax number BE07811798095. The company LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV is located at the address: Iz Schurhovenveld 3808 3800 Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 363,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Repair shops - vehicles.
The main activity of LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV is not available. You also can look at reviews of LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV, open positions, location of LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIMBURGS AUTOMOBIEL REVISIE & CARROSSERIECENTR. NV, employees, financial statistics.