GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA

Contactgegevens GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugsesteenweg 333 8800 Roeselare, België

Telefoon (phone): 32.51 22 93 99 32.51 22 93 99

Fax (fax): 32.56 24 15 67 32.56 24 15 67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA
Products information GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08295196533
Ondernemingsnummer: 5546142578
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Cars^^Repair shops - vehicles

Product categorie (product category): Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA
(Get full report from official database of BE for GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA
Addition kinds of activities for GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA

6289. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service
7622. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
13219907. Vloeibare aardgas gassen (natuurlijke) productie | Liquefied petroleum gases (natural) production
28190915. Kwikverbindingen of zouten, anorganisch | Mercury compounds or salts, inorganic
35520121. Garen texturering machines | Yarn texturizing machines
49320000. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined
73891500. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services
76992700. Hobby en verzamelaars diensten | Hobby and collectors services
86410302. Meisje scout organisatie | Girl scout organization

Werken bij GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

  • Bekister (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar een bekister. Ben jij iemand die graag buiten bezig is en graag aan de slag zou willen gaan in de bouwsector? Dan is dit de job voor jou! Je takenpakket bestaat uit: Timmeren van traditionele bekistingen, monteren, samenvoegen en verwijderen Monteren van gemoduleerde bekistingspanelen Verwerken van uitzettingsvoegen en andere voegen in de bekisting Maken en/of plaatsen van dichtings-en stortvoegen Metalen staven verwerken tot gebruiksklare wapening Ijzervlechten en plaatsen van bewapening Betonneren

  • Onderhouds / Storingstechnieker (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen en preventief onderhoud van de machines - Je spoort storingen op en zorgt voor een doeltreffende oplossing op lange termijn - Je werkt actief mee aan diverse projecten zoals machineverbetering en de opbouw van nieuwe installaties

  • Huishoudhulp regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tremelo Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • Administratief commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ROCK RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een job met onmiddellijk een vast contract? Voor een ongelooflijk sterk bedrijf regio Waregem in het luxesegment zijn we op zoek naar een administratief commercieel bediende. Door de groei van het bedrijf, zijn we op zoek naar iemand die voldoet aan deze vacature. Wat houdt het werk in? Je werkt in het hoofdkantoor in Waregem, vlakbij de afrit in een mooie, moderne werkomgeving. Je speelt een centrale rol in de verwerking van aanvragen van onze klanten. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klanten. Je functioneert als hun backoffice en staat hen bij in hun bestellingen en administratie. Je werkt samen met enkele andere collega's die op vandaag een hecht team vormen en klaar zijn om met open armen een nieuwe medewerker in hun groep op te nemen. Het team kenmerkt zich door hun positieve ingesteldheid, energieke karakter en iedereen trekt aan hetzelfde zeil. Er is ruimte voor initiatief en ideeën, je kan dus actief meedenken met het bedrijf. Door de goeie, familiale sfeer kent het bedrijf weinig verloop. Heb je interesse om te solliciteren voor deze job? Mail dan je CV door naar [email protected] en je wordt heel snel gecontacteerd.

  • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

  • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA. Laat een reactie achter voor GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA. GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA. Leave a respond for GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA. GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA op de google maps. Adres en contacten GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA
Location of GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA on the google maps. Address and contacts of GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA: FA. LELIEVRE P. | BRANDSTOFFEN FIERENS | KAPSALON CHRISTEL | DIMITRI HAIKIN | Stylcadre sprl

Other related companies as GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA: FA. LELIEVRE P. | BRANDSTOFFEN FIERENS | KAPSALON CHRISTEL | DIMITRI HAIKIN | Stylcadre sprl

GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08295196533. Het bedrijf GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 333 8800 Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 494,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Cars^^Repair shops - vehicles.
De hoofdactiviteit van GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA, openstaande posities, locatie van GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA op de kaart.

GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA, company assigned to the tax number BE08295196533. The company GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA is located at the address: Brugsesteenweg 333 8800 Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 494,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Cars^^Repair shops - vehicles.
The main activity of GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA is not available. You also can look at reviews of GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA, open positions, location of GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE PLANCKE-DEKETELAERE BVBA, employees, financial statistics.