AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA

Contactgegevens AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 2180 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 32.36 64 29 32 32.36 64 29 32

Fax (fax): 32.36 65 12 02 32.36 65 12 02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA
Products information AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05334106445
Ondernemingsnummer: 1296356201
Hoofdstad (capital): 824,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Off-road vehicles

Product categorie (product category): Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA
(Get full report from official database of BE for AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA
Addition kinds of activities for AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA

5731. Radio, televisie en elektronische winkels | Radio, television, and electronic stores
326999. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
22979901. Gebonden vezel weefsels, behalve vilt | Bonded-fiber fabrics, except felt
34430600. Voeringen / voering | Liners/lining
50720100. Bouten, moeren en schroeven | Bolts, nuts, and screws
57340200. Computer software en accessoires | Computer software and accessories
63240000. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
76290100. Elektrische reparatie van persoonlijke apparaten | Electrical personal use appliance repair

Werken bij AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

  • MONTEUR 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie firma te Waregem die gespecialiseerd is in zonneweringen en terrasoverkappingen, zijn we op zoek naar kandidaten om deze terrasoverkappingen te monteren in het atelier. Jouw takenpakket omvat: Door middel van een montageplan alle types terrasoverkappingen monteren Hanteren van verschillende handwerktuigen (afkortzaag, verstekzaag,...) Deze job zal in het atelier zijn en dus niet op verplaatsing

  • Koeltechnieker (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Q-jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt kennis van koelinstallaties en je wilt graag op verplaatsing werken. Je zal koelinstallaties installeren en onderhouden.

  • Chauffeur C levering bakkerijen PT of FT (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C voor nachtritten te doen. Je beschikt over code 95 + bestuurderskaart Je heb enkele jaren ervaring

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • Poetshulp Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Vaste Job

    - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

  • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JobIT

    Type: Vaste Job

    Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

  • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

  • VERTEGENWOORDIGER interieur en decoratie OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de interieurdecoratie, verven, behang, badkameraccesoires, badlinnen en tapijten sector ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van keukenaccesoires, badlinnen, douchegordijen en badkameraccessoires alsook verschillende decoratieve elementen voor binnen en buiten. Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen verschillende exclusieve gamma s en zijn op zoek naar personen die dit al dan niet als hoofd- of bijartikelen willen presenteren aan de vakhandel.

  • HELPDESK 1st and 2nd line (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Perform helpdesk support first and second line for a company of the Brussels region.

Zoek naar antwoorden van AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA. Laat een reactie achter voor AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA. AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA. Leave a respond for AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA. AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA op de google maps. Adres en contacten AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA
Location of AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA on the google maps. Address and contacts of AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA: VAN DEN BRIL | SIRIEN | Aluminiumconstructies Vandepoel Yvan nv | GABRIEL DE BOSSCHER | STUDIO FOTODESIGN

Other related companies as AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA: VAN DEN BRIL | SIRIEN | Aluminiumconstructies Vandepoel Yvan nv | GABRIEL DE BOSSCHER | STUDIO FOTODESIGN

AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05334106445. Het bedrijf AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA bevindt zich op het adres: 2180 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 824,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 200,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn Off-road vehicles.
De hoofdactiviteit van AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA, openstaande posities, locatie van AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA op de kaart.

AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA, company assigned to the tax number BE05334106445. The company AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA is located at the address: 2180 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 824,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 200,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Motor-cars; Vehicles and Transport Equipment. List of products are Off-road vehicles.
The main activity of AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA is not available. You also can look at reviews of AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA, open positions, location of AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AA-AA SPLENDID 4X4 BVBA, employees, financial statistics.