GEFCO BENELUX SA

Contactgegevens GEFCO BENELUX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEFCO BENELUX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEFCO BENELUX SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 27, Rue Du Parc Industriel 7822 Ath, België

Telefoon (phone): 32.68 25 02 50 32.68 25 02 50

Fax (fax): 32.68 55 15 76 32.68 55 15 76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEFCO BENELUX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEFCO BENELUX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEFCO BENELUX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEFCO BENELUX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEFCO BENELUX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEFCO BENELUX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEFCO BENELUX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEFCO BENELUX SA
Products information GEFCO BENELUX SA

BTW identificatienummer (tax): BE07707153320
Ondernemingsnummer: 2474090576
Hoofdstad (capital): 900,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 186,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

International transport agents^^Vehicles - accessories and equipment

Product categorie (product category): Motor-cars; Transport - related services; Transport services; Vehicles and Transport Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEFCO BENELUX SA
(Get full report from official database of BE for GEFCO BENELUX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEFCO BENELUX SA
Addition kinds of activities for GEFCO BENELUX SA

299901. Cokes | Coke
10410102. Plaats goudmijn | Placer gold mining
34319902. Waskabels, gelakt ijzer of ander metaal | Laundry tubs, enameled iron or other metal
34710205. Depolerende metaal | Depolishing metal
39650305. Bevestigingen, snap | Fasteners, snap
72990106. Tattoo shop | Tattoo parlor

Werken bij GEFCO BENELUX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEFCO BENELUX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEFCO BENELUX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEFCO BENELUX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant. Je bent in voortdurend contact met hem via telefoon en mail. Je specifieke taken als Customer service medewerker (m/v) zijn: ondersteuning salesteam bestellingen verwerken: aannemen en ingeven in het ERP-systeem telefonische oproepen en schriftelijke aanvragen van klanten en buitendienstmedewerkers beantwoorden (i.v.m. artikelreferenties, productbeschikbaarheid, status van een bestelling, duplicaat van factuur of afleveringsbon...) klachtenbehandeling: aannemen, registreren en opvolgen technische fiches aanvullen en updaten salescatalogus helpen opstellen en aanvullen met de meest recente en relevante informatie

  • Halfautomaatlasser (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Lassen van machine onderdelen, stukwerk en kleine series - Kunnen lezen van technische tekening is noodzakelijk - Dagploeg - NL of FR talig

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • HUISHOUDHULP VOOR NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Nevele.

  • Huishoudhulp in Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • poetshulp mobiele ploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in poetshulp via dienstencheques. Wij hebben kantoren in Oost- en West Vlaanderen . Wij zijn momenteel op zoek naar gemotiveerde en flexibele poetshulpen die graag willen werken ! Je wordt ingeschakeld in huishoudelijk taken zoals poetsen, strijken. U maakt deel uit van de mobiele ploeg, en een bedrijfswagen is beschikbaar.

  • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Huishoudhulp Zoersel 8u/week (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Zoersel zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Voor dit gezin ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

  • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

  • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: EYCKMANS BANKET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van GEFCO BENELUX SA in sociale netwerken
Look for responds of GEFCO BENELUX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEFCO BENELUX SA. Laat een reactie achter voor GEFCO BENELUX SA. GEFCO BENELUX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEFCO BENELUX SA. Leave a respond for GEFCO BENELUX SA. GEFCO BENELUX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEFCO BENELUX SA op de google maps. Adres en contacten GEFCO BENELUX SA
Location of GEFCO BENELUX SA on the google maps. Address and contacts of GEFCO BENELUX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come GEFCO BENELUX SA GEFCO BENELUX SA: FERANYO | Vanderbruggen R | CATHERINE THEUNISSEN | C. STEVENS | Blomme Dirk BVBA

Other related companies as GEFCO BENELUX SA: FERANYO | Vanderbruggen R | CATHERINE THEUNISSEN | C. STEVENS | Blomme Dirk BVBA

GEFCO BENELUX SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEFCO BENELUX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07707153320. Het bedrijf GEFCO BENELUX SA bevindt zich op het adres: 27, Rue Du Parc Industriel 7822 Ath. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 900,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 186,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Motor-cars; Transport - related services; Transport services; Vehicles and Transport Equipment. Lijst met producten zijn International transport agents^^Vehicles - accessories and equipment.
De hoofdactiviteit van GEFCO BENELUX SA is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEFCO BENELUX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEFCO BENELUX SA, openstaande posities, locatie van GEFCO BENELUX SA op de kaart.

GEFCO BENELUX SA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEFCO BENELUX SA, company assigned to the tax number BE07707153320. The company GEFCO BENELUX SA is located at the address: 27, Rue Du Parc Industriel 7822 Ath. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 900,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 186,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Motor-cars; Transport - related services; Transport services; Vehicles and Transport Equipment. List of products are International transport agents^^Vehicles - accessories and equipment.
The main activity of GEFCO BENELUX SA is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GEFCO BENELUX SA is not available. You also can look at reviews of GEFCO BENELUX SA, open positions, location of GEFCO BENELUX SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEFCO BENELUX SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEFCO BENELUX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEFCO BENELUX SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEFCO BENELUX SA, employees, financial statistics.