MC-CULLOCH-SIMONIS Ets

Contactgegevens MC-CULLOCH-SIMONIS Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MC-CULLOCH-SIMONIS Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

MC-CULLOCH-SIMONIS Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Route 197; 4347; Fexhe-le-Haut-Clocher, België

Telefoon (phone): 04 250 12 84 (+32-04 250 12 84) 04 250 12 84 (+32-04 250 12 84)

Fax (fax): +32 (53) 856-42-62 +32 (53) 856-42-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MC-CULLOCH-SIMONIS Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MC-CULLOCH-SIMONIS Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MC-CULLOCH-SIMONIS Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MC-CULLOCH-SIMONIS Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MC-CULLOCH-SIMONIS Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MC-CULLOCH-SIMONIS Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MC-CULLOCH-SIMONIS Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MC-CULLOCH-SIMONIS Ets
Products information MC-CULLOCH-SIMONIS Ets

BTW identificatienummer (tax): BE01408966064
Ondernemingsnummer: 6411865234
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 388,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in MC-CULLOCH-SIMONIS Ets zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motor saws

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MC-CULLOCH-SIMONIS Ets
(Get full report from official database of BE for MC-CULLOCH-SIMONIS Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor MC-CULLOCH-SIMONIS Ets
Addition kinds of activities for MC-CULLOCH-SIMONIS Ets

097101. Speldiensten | Game services
225399. Brei de buitenkledingfabrieken in, noch | Knit outerwear mills, nec
673299. Trusts: educatief, religieus, enz., Nec | Trusts: educational, religious, etc., nec
26310409. Melk karton karton | Milk carton board
34430501. Atoomafvalbakken | Atomic waste casks
35539914. Zagen, kracht: bank en tafel, behalve draagbaar: houtbewerking | Saws, power: bench and table, except portable: woodworking
64110306. Titel verzekeringsagenten | Title insurance agents

Werken bij MC-CULLOCH-SIMONIS Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MC-CULLOCH-SIMONIS Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MC-CULLOCH-SIMONIS Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MC-CULLOCH-SIMONIS Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND: MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS DIE OP OPROEPBASIS WILLEN WERKEN - REGIO GEEL (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze logistieke klant in Geel en Eindhout zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers die via oproepbasis willen werken. Het is een vrij drukke periode, dus er is een grote kans dat je vaker wordt ingepland. Je kan werken in een 2 ploegensysteem.

  • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Process project ingenieur (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Process en Project ingenieur vervul je de volgende taken gespreid over de 3 productieafdelingen van Vanéflon: • Perserij waar halffabricaten geproduceerd worden • Mechanisch atelier waar via CNC gemachineerde onderdelen gemaakt worden • Speciale technieken waar een aantal speciale producten gerealiseerd worden Proceswerk: In nauw overleg en ondersteuning met sales en productie help je mee aan onder andere: • Selecteren van de juiste kunststoffen en/of compounds voor de verschillende toepassingen. Daarbij heb je ook nauwe contacten met diverse grondstofleveranciers. • Test- en prototype-runs voor nieuwe kunststoffen • Omzetten van testrun-resultaten naar stabiele industriële processen • Klantspecifieke producten en oplossingen mee helpen uitwerken • Technische ondersteuning naar kwaliteitsdienst Projectwerk: • Realiseren van productietechnische optimaliseringen • Identificeren en implementeren van efficiëntieverbeteringen in productie • Lean & Mean projecten zoals steltijdreducties, kuisovergangen minimaliseren,... • Implementeren van kleine investeringsprojecten • Ondersteuning op vlak van CAD/CAM

  • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

  • Technisch inkoper (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers Bestelvoorstellen interpreteren uit het ERP-systeem Navision en zet ze om in bestellingen Overleg plegen met leveranciers en intern om de juiste service te leveren tegen verantwoorde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op Op regelmatige basis evalueren van het leveranciersbestand Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren Het beoordelen en selecteren van nieuwe leveranciers in een internationale context Rapporteren aan de Productie manager

  • Jobstudent Bon'Ap Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • HR Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een HR medewerker om ons HR team te versterken. Je takenpakket zal bestaan uit: Administratieve ondersteuning binnen ons HR beleid Je bent verantwoordelijk voor de parollverwerking Je bent verantwoordelijke voor de personeelsadministratie (betreffende ziekte, arbeidersongevallen, ontslag, ...) Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers wat betreft personeelsadministratie Inplannen en opvolgen van medische onderzoeken Je bent het aanspreekpunt voor onze externe diensten zoals verzekeringsmaatschappijen, arbeidsgeneesheer, ...

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Vaste Job

    -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

  • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Flexijob

    - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van MC-CULLOCH-SIMONIS Ets in sociale netwerken
Look for responds of MC-CULLOCH-SIMONIS Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor MC-CULLOCH-SIMONIS Ets. Laat een reactie achter voor MC-CULLOCH-SIMONIS Ets. MC-CULLOCH-SIMONIS Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MC-CULLOCH-SIMONIS Ets. Leave a respond for MC-CULLOCH-SIMONIS Ets. MC-CULLOCH-SIMONIS Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MC-CULLOCH-SIMONIS Ets op de google maps. Adres en contacten MC-CULLOCH-SIMONIS Ets
Location of MC-CULLOCH-SIMONIS Ets on the google maps. Address and contacts of MC-CULLOCH-SIMONIS Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come MC-CULLOCH-SIMONIS Ets MC-CULLOCH-SIMONIS Ets: ACTUEL COIFF | De Wit M | I.D.P. | Klein Cafeeke | Alain Mbange

Other related companies as MC-CULLOCH-SIMONIS Ets: ACTUEL COIFF | De Wit M | I.D.P. | Klein Cafeeke | Alain Mbange

MC-CULLOCH-SIMONIS Ets is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MC-CULLOCH-SIMONIS Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01408966064. Het bedrijf MC-CULLOCH-SIMONIS Ets bevindt zich op het adres: Grand'Route 197; 4347; Fexhe-le-Haut-Clocher. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 388,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Motor saws. Producten gemaakt in MC-CULLOCH-SIMONIS Ets zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MC-CULLOCH-SIMONIS Ets is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MC-CULLOCH-SIMONIS Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MC-CULLOCH-SIMONIS Ets, openstaande posities, locatie van MC-CULLOCH-SIMONIS Ets op de kaart.

MC-CULLOCH-SIMONIS Ets is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is MC-CULLOCH-SIMONIS Ets, company assigned to the tax number BE01408966064. The company MC-CULLOCH-SIMONIS Ets is located at the address: Grand'Route 197; 4347; Fexhe-le-Haut-Clocher. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 388,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Motor saws. Products created in MC-CULLOCH-SIMONIS Ets were not found.
The main activity of MC-CULLOCH-SIMONIS Ets is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MC-CULLOCH-SIMONIS Ets is not available. You also can look at reviews of MC-CULLOCH-SIMONIS Ets, open positions, location of MC-CULLOCH-SIMONIS Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MC-CULLOCH-SIMONIS Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MC-CULLOCH-SIMONIS Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MC-CULLOCH-SIMONIS Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MC-CULLOCH-SIMONIS Ets, employees, financial statistics.