Eos Coach Manufacturing Company NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Eos Coach Manufacturing Company NV
Private companiesUnited States Postal Service • Eos Coach Manufacturing Company NV

Contactgegevens Eos Coach Manufacturing Company NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eos Coach Manufacturing Company NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eos Coach Manufacturing Company NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieterrein Kanaal-Noord 1155 3960 Bree, België

Telefoon (phone): 89 (+32-89) 89 (+32-89)

Fax (fax): 89 (+32-89) 89 (+32-89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eos Coach Manufacturing Company NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eos Coach Manufacturing Company NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eos Coach Manufacturing Company NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eos Coach Manufacturing Company NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eos Coach Manufacturing Company NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eos Coach Manufacturing Company NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eos Coach Manufacturing Company NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eos Coach Manufacturing Company NV
Products information Eos Coach Manufacturing Company NV

BTW identificatienummer (tax): BE02565826416
Ondernemingsnummer: 5973510742
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 611,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Motor coaches

Product categorie (product category): Motor Coaches

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eos Coach Manufacturing Company NV
(Get full report from official database of BE for Eos Coach Manufacturing Company NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eos Coach Manufacturing Company NV
Addition kinds of activities for Eos Coach Manufacturing Company NV

283405. Drugs die optreden op het maagdarm- of genitourinaire systeem | Drugs acting on the gastrointestinal or genitourinary system
01799901. Avocado Orchard | Avocado orchard
33399919. Zirkoniummetaal, spons en korrels | Zirconium metal, sponge and granules
50630400. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
76991705. Filterreiniging | Filter cleaning
83610203. Opleidingsschool voor delinquenten | Training school for delinquents

Werken bij Eos Coach Manufacturing Company NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eos Coach Manufacturing Company NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eos Coach Manufacturing Company NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eos Coach Manufacturing Company NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • Plaatser ramen (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van houten ramen. De regio is heel variabel, de werken bevinden zich in België. Je werkt volgens de plannig, kan planlezen en volgt de werk- en veiligheidinstructies nauw op. Je vertrekt met een ploeg uit Aalst en eens ter plaatse werk je mee op de werf.

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • TEAMLEADER - REGIO AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio van Aalter, zijn we op zoek naar een leidinggevende persoon die een team kan aansturen en coachen. Je verdeelt en coördineert het werk van de ploeg in de afdeling. Je stuurt de planning bij in samenspraak met de planner en afdelingsleiding. Je draagt informatie over naar je team en je collega's. Je coacht, motiveert en evalueert je medewerkers. Je ziet toe op het respecteren van de veiligheidsvoorschriften en het gebruik van veiligheidsmiddelen en onderneemt preventieve acties om ongevallen te vermijden. Je volgt de productkwaliteit- en kwantiteit en de toepassing van de kwaliteitsvoorschriften op en grijpt in waar nodig. Je volgt de productie- en procesparameters op en stuurt bij waar nodig. Je verzekert de correcte toepassing va de ondersteunende administratieve systemen. Je voert projecten uit in functie van de continue verbetering.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP VOOR MOERBEKE (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Moerbeke-Waas.

  • Jobstudent Slagerij Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Pauwels zijn we op zoek naar een jobstudent om wekelijks op zondag te werken. Het betreft een structurele studentenjob op zondag van 07u30 tot 13u00. Jouw takenpakket bestaat uit: bediening aan de toonbank, onthaal van de klanten, afrekenen aan de kassa, schoonmaken van de werkplek, etc.

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • C# Developer (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: CompuGroup Medical Belgium

    Type: Vaste Job

    CompuGroup Medical SE is één van de eHealth-wereldleiders, met vestigingen in 19 landen, klanten in 43 landen wereldwijd en 4.300 gemotiveerde medewerkers. Onze softwareproducten ondersteunen meer dan 400.000 artsen, kinesisten, tandartsen, ziekenhuizen, apotheken, paramedici en zorgnetwerken. Wij breiden uit… … en dus zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die niet schrikken van een uitdaging. Help jij mee om onze innoverende software verder uit te breiden? Onze teams starten de dag met de koppen even bij elkaar te steken. Na de teammeeting heb je alles om aan de slag te gaan met jouw eigen functionele uitbreiding. Front-end, back-end en database zijn helemaal voor jou alleen. Onze teams bestaan uit echte teamplayers die werken volgens het SCRUM principe. Ben je Senior C# Developer? Dan analyseer je ook functionele en technische problemen. Corrigerende acties en technische aanpassingen worden voorgesteld, bijgestaan door alle development collega's. Kun je deze aanpassingen ook uitleggen in lekentaal? De klanten zijn je dankbaar!

  • Ervaren snoeiers-tuinarbeiders (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Firma Mahieu is een dynamische KMO met als specialisatie: tuin en wegenbouw. Onze klanten zijn steden, gemeenten en particulieren. Voor uitbreiding zoeken wij gemotiveerde snoeiers-tuinarbeiders: Taken: Aanplanten / Aanleg. Hagen scheren Onkruid verwijderen

  • logopedist(e) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: LOGOSENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandeling en diagnostiek van o stotteren o leerstoornissen o neurogene communicatiestoornissen o stemstoornissen o articulatiestoornissen o taalontwikkelingsstoornissen o …

Zoek naar antwoorden van Eos Coach Manufacturing Company NV in sociale netwerken
Look for responds of Eos Coach Manufacturing Company NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eos Coach Manufacturing Company NV. Laat een reactie achter voor Eos Coach Manufacturing Company NV. Eos Coach Manufacturing Company NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eos Coach Manufacturing Company NV. Leave a respond for Eos Coach Manufacturing Company NV. Eos Coach Manufacturing Company NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eos Coach Manufacturing Company NV op de google maps. Adres en contacten Eos Coach Manufacturing Company NV
Location of Eos Coach Manufacturing Company NV on the google maps. Address and contacts of Eos Coach Manufacturing Company NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Eos Coach Manufacturing Company NV Eos Coach Manufacturing Company NV: MAX DUSSART | FRANCIS SCHOONBROODT | Synema BVBA | AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL | Van de Rijck

Other related companies as Eos Coach Manufacturing Company NV: MAX DUSSART | FRANCIS SCHOONBROODT | Synema BVBA | AKTIEF TRAVEL INTERNATIONAL | Van de Rijck

Eos Coach Manufacturing Company NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eos Coach Manufacturing Company NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02565826416. Het bedrijf Eos Coach Manufacturing Company NV bevindt zich op het adres: Industrieterrein Kanaal-Noord 1155 3960 Bree. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 611,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Motor Coaches. Lijst met producten zijn Motor coaches.
De hoofdactiviteit van Eos Coach Manufacturing Company NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eos Coach Manufacturing Company NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eos Coach Manufacturing Company NV, openstaande posities, locatie van Eos Coach Manufacturing Company NV op de kaart.

Eos Coach Manufacturing Company NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eos Coach Manufacturing Company NV, company assigned to the tax number BE02565826416. The company Eos Coach Manufacturing Company NV is located at the address: Industrieterrein Kanaal-Noord 1155 3960 Bree. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 611,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Motor Coaches. List of products are Motor coaches.
The main activity of Eos Coach Manufacturing Company NV is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Eos Coach Manufacturing Company NV is not available. You also can look at reviews of Eos Coach Manufacturing Company NV, open positions, location of Eos Coach Manufacturing Company NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eos Coach Manufacturing Company NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eos Coach Manufacturing Company NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eos Coach Manufacturing Company NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eos Coach Manufacturing Company NV, employees, financial statistics.